Beursdagboek Trader Guy 31 maart 2019, 12:01

...

Resultaten Q1 heel goed, doe nu mee voor €39 tot 1 juni

31 maart 2019, 12:01 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (2)

Bij ons instap abon­nement Sys­teem Trad­ing kunt u al mee­doen met een bedrag (via uw eigen bro­ker-bank) met €1500, bij de andere abon­nementen is er €2000 nodig (Index Trad­ing) en €4000 als u met Guy Trad­ing, TA- aan­de­len en indices en Polleke Trad­ing wilt mee­doen. U merkt dat we over­weg kun­nen met alle mark­tom­standighe­den, in de tabel hieron­der ziet u de resul­tat­en die al wer­den behaald dit jaar en deze maand bij alle abonnementen.


De resul­tat­en wer­den dan ook echt behaald het­geen u ook rustig kunt vra­gen aan onze leden via ons FORUM op de site www​.usmar​kets​.nl , stelt u daar de vraag dan zult u een eerlijk antwo­ord kri­j­gen van onze leden die dat graag willen beves­ti­gen. Wel is het de bedoel­ing dat u over een lan­gere peri­ode lid bli­jft en de posi­ties zo goed als mogelijk opvol­gt. Het is ook niet zo dat we veel trans­ac­ties doen, de afgelopen peri­ode zit­ten we op ongeveer 2 posi­ties per week. Het is dus geen daghan­del, het is posi­tioner­ing ofwel momen­tum han­del wat ik toepas. Op dit moment zit­ten we met de eerste posi­tie voor de maand april al in de markt, afgelopen week hebben we een mooie winst kun­nen pakken op de LONG posi­ties zodat het resul­taat dit jaar weer wat hoger uitkomt. Met de posi­tie kunt u nog mee als u lid wordt, via de leden­pag­i­na kunt u dan zien wat er op dit moment loopt, een posi­ties die dus nog kan wor­den aangekocht maandag.

Het eerste kwartaal 2019 sluiten we af met een mooie winst !
Dit jaar lopen we in ieder geval voor op schema want we staan al op €1902 winst na het sluiten van het eerste kwartaal 2019. De score is meer dan goed dit jaar, graag wil ik dus mijn ervar­ing met u delen zodat u ook goed kan scoren op de beurs … Ik wil dan ook op dezelfde voet verder, risk man­age­ment, coach­ing richt­ing de leden en vooral de goeie momenten uit­zoeken om te han­de­len met geduld. De leden weten wat mijn sterke pun­ten zijn en ik ben er alti­jd voor de leden als dat nodig is, 365 dagen per jaar ben ik met de beurs bezig, het is niet alleen mijn werk maar vooral ook mijn hob­by en passie.

Doe mee tot 1 JUNI voor €39, dan staat u meteen op de leden­li­jst, een mooie aan­bied­ing om ken­nis te mak­en met dit abon­nement. Inschri­jven kan via de link https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop

Hoe lang zit u vast aan een abon­nement?
U zit NER­GENS aan vast, u wordt lid en u bepaald wan­neer u stop, het lief­st hebben we dat u dat 10 dagen voor het einde van de maand doorgeeft zodat we dat admin­is­tratief kun­nen ver­w­erken. Verder bepaald u tot wan­neer u lid bli­jft, de betalin­gen doet u per maand door zelf over te mak­en of via automa­tis­che incas­so (domi­cil­iëring). Het 2e is admin­is­tratief het beste alter­natief maar de keuze maakt u natu­urlijk zelf.

Han­de­len doet u zelf op eigen reken­ing:
Wij sturen alleen de sig­nalen, u voert die uit als u daar achter staat, alles bli­jft in eigen han­den dus. Wat ik doe is de leden zo goed mogelijk begelei­den, de sig­nalen verzen­den en de posi­ties bewak­en tot we die weer kun­nen sluiten.

Resul­taat overzicht:

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart

US Mar­kets Trading


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.