Beursdagboek Trader Guy 26 mei 2019, 11:11

...

Succesvol in huidige markt? Blijf dan vooral psychologisch sterk

26 mei 2019, 11:11 | Trader Guy | leestijd: 6 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (1)

De komende week start wat lat­er op Wall Street door dat er maandag een vri­je dag is in de VS, vanaf dins­dag weer volop han­del en ik denk dat er zich nieuwe mogelijkhe­den voor zullen doen zow­el bij de AEX en de DAX als op Wall Street waar ik kansen zie bij de Dow Jones en de Nas­daq. Uit­er­aard zal ik voorzichtig bli­jven han­de­len bij deze mark­tom­standighe­den, we kiezen er dan voor om met halve of als het kan met 23 posi­ties (lagere aan­tallen) in de markt te stappen.



Bij een markt als waar we nu in zit­ten en die wat moeil­ijk­er is moeten we vooral op de risk-reward let­ten en daarom schakel ik over van een volle posi­tie naar een 23 of een halve posi­tie. Dat doen we bewust en wat het resul­taat betre­ft maakt dat niet zoveel uit want door de hogere volatiliteit kan ik zek­er goed uit de voeten met lagere aan­tallen, uit­er­aard is het ook zo dat er bij ver­lies min­der schade ontstaat door dat je dan met een kleinere posi­tie werkt. Alles draait uit­er­aard om een goed MM ofwel mon­ey-man­age­ment bij de trans­ac­ties die ik doe, oplet­ten dat er niet teveel risi­co wordt genomen, ervoor zor­gen dat het juiste momen­tum wordt gekozen om in te stap­pen en dus snel ver­lies nemen als blijkt dat de instap niet goed was.

Verder is het belan­grijk om te weten dat je in deze markt psy­chol­o­gisch sterk moet zijn, door de wat grotere uit­sla­gen moet je sterk in de schoe­nen staan om niet te snel ver­lies te nemen als dat moet en als blijkt dat er winst staat ook niet te gretig wor­den door ofwel bij te kopen ofwel door te denken dat er nog veel meer winst op komst is. We zien de afgelopen weken dat er na 1 – 2 of max­i­maal 3 sessies al een besliss­ing moet wor­den genomen het­geen ik ook doe. Ook is het zo dat ik ervoor kies om per week 1 tot 2 en een enkele keer 3 keer in posi­tie te gaan, ook dat werpt zijn vrucht­en af op ter­mi­jn zoals u dat via de resul­tat­en kunt zien. Een goed schema waar men mee om weet te gaan, we zien dat de leden de rust die wordt uit­ges­traald appre­ciëren en dat zorgt ervoor dat we nu al 8 maan­den op rij aan de goeie kant staan, dat er dus winst wordt gemaakt en dat het jaar 2019 waar ik al die tijd al rustig moet han­de­len goed onder­weg is om er een mooi jaar van te maken. 

Als we de maand mei posi­tief afron­den zit­ten we al op de 5e maand op rij met een plus dit jaar, zoals ik al aan­gaf is het al van sep­tem­ber 2018 gele­den dat er nog een ver­lies op maand­ba­sis werd gemaakt. Het enige doel wat ik voor ogen heb is om de reeks door te zetten op dezelfde manier zoals dat de afgelopen peri­ode werd gedaan, rust houden, de beste momenten uit zien te zoeken en vooral de markt psy­chol­o­gisch goed te begri­jpen. Klinkt een­voudig maar dat is echt niet zo, gebruik dus de coach­ing om met suc­ces de beurs te benaderen en sluit u aan bij US Mar­kets Trad­ing, mijn taak is om u dan zo goed als mogelijk te begelei­den. Dat kan nu tot 1 augus­tus voor €39 om ken­nis te mak­en met mijn manier van werken …

Aan­bied­ing ofwel proe­fabon­nement nu tot 1 augus­tus:
U kunt dus nu mee­doen via de aan­bied­ing tot 1 augus­tus voor €39 … Deze maand (MEI) loopt tot nu toe heel goed en soe­pel wat betre­ft de trans­ac­ties die ik ver­stu­ur, het resul­taat van deze maand (MEI) en over het jaar 2019 kunt zien via de tabellen hieron­der. Als we ook deze maand posi­tief kun­nen afron­den dan behalen we al voor de 8e maand op rij winst en dat is een zeer sterke reeks.

Er is na de proef­pe­ri­ode geen enkele ver­plicht­ing voor u om door te gaan, via een mail kunt u aangeven te willen stop­pen, we doen daar NOOIT moeil­ijk over, liev­er een tevre­den klant dan dat men ontevre­den is over hoe we de leden dwin­gen om door te gaan.

Verder doet u alles zelf bij uw bank of bro­ker op eigen reken­ing. Wat ik doe is de details toes­turen met wat u kunt doen.

Wilt u meteen proberen? Ga dan naar https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop Of kies een link hieron­der om de details per abon­nement te bekijken.

Voor slechts 49,- kunt u gebruik mak­en van het abon­nement Polleke Trading

Voor slechts 79,- kunt u gebruik mak­en van het Com­bi-Abon­nement (Polleke & Guy Trad­ing samen)

Resul­taat Totaal 2019:


Resul­taat mei 2019:

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart

US Mar­kets

Verder is het belan­grijk om te weten dat je in deze markt psy­chol­o­gisch sterk moet zijn, door de wat grotere uit­sla­gen moet je sterk in de schoe­nen staan om niet te snel ver­lies te nemen als dat moet en als blijkt dat er winst staat ook niet te gretig wor­den door ofwel bij te kopen ofwel door te denken dat er nog veel meer winst op komst is. We zien de afgelopen weken dat er na 1 – 2 of max­i­maal 3 sessies al een besliss­ing moet wor­den genomen het­geen ik ook doe. Ook is het zo dat ik ervoor kies om per week 1 tot 2 en een enkele keer 3 keer in posi­tie te gaan, ook dat werpt zijn vrucht­en af op ter­mi­jn zoals u dat via de resul­tat­en kunt zien. Een goed schema waar onze leden mee om weten te gaan, we zien dat de leden de rust die wordt uit­ges­traald appreciëren

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart

US Mar­kets


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.