Beursdagboek Trader Guy 20 mei 2019, 16:20

...

Moeilijke markt? Resultaat loopt op, doe mee tot 1 aug a 39 euro

20 mei 2019, 16:20 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)

De mark­ten kri­j­gen weer te mak­en met druk omlaag, van­mor­gen gaf ik al aan op de site dat het mogelijk weer een sell the ral­ly” moment zou kun­nen wor­den het­geen ook zo werd na een uurt­je han­del. Wall Street start ook lager van­daag ter­wi­jl de futures van­mor­gen een hogere open­ing indiceer­den, de markt bli­jft volatiel en zorgt telkens voor kansen op herken­bare momenten. Het is aan mij als coach om die te ont­dekken, dat lukt de afgelopen maan­den pri­ma zoals u merkt in de overzicht­en hieron­der. Als u mee wilt doen dan kan dat door lid te wor­den, nu zelfs tot 1 augus­tus voor €39 als proef (proe­fabon­nement) … Ik verwacht nog wel nieuwe mogelijkhe­den deze week, kan over een paar dagen wor­den als ik voor een long posi­tie kies maar ook short zou kun­nen bij een nieuw moment dat de beurzen omhoog gaan (sell the rally) …



Hoe gaan we te werk?
Bij Sys­teem Trad­ing en Index Trad­ing werken we met een lagere inleg (€1500 en €2000) ter­wi­jl we bij de andere abon­nementen met een inleg van €4000 en bij COM­BI Trad­ing zelfs met €8000 werken. De keuze ligt uit­er­aard bij uzelf welk abon­nement er bij u past en wat u wilt kiezen, als instap nemen veel leden om ken­nis te mak­en met onze manier van werken een abon­nement op Sys­teem Trad­ing of Index Trad­ing maar anderen kiezen dan weer voor wat meer inleg (meer posi­ties mogelijk) waar we uit­er­aard ook op het risi­co man­age­ment let­ten. Ik verwacht nog in ieder geval nog mooie kansen lat­er deze maand en zek­er ook in juni en juli zodat u via de aan­bied­ing tot 1 augus­tus volop mee kunt doen met onze sug­gesties die we ver­s­turen. Per week sturen we ongeveer 2 tot max­i­maal 3 posi­ties door naar de leden dus het is ook niet zo dat we te vaak han­de­len … Kies alvast een abon­nement uit wat het best bij u past, u staat dan van­daag al op de verzendli­jst zodat u vanaf maandag al mee kunt doen met de posities.

Aan­bied­ing ofwel proe­fabon­nement nu tot 1 augus­tus:
U kunt dus nu mee­doen via de aan­bied­ing tot 1 augus­tus voor €39 … Deze maand (MEI) loopt tot nu toe weer behoor­lijk goed en soe­pel wat betre­ft de trans­ac­ties die ik ver­stu­ur, het resul­taat van deze maand (MEI) en over het jaar 2019 kunt zien via de tabellen hieron­der. Als we ook deze maand posi­tief kun­nen afron­den dan behalen we al voor de 8e maand op rij winst en dat is een zeer sterke reeks.

Er is na de proef­pe­ri­ode geen enkele ver­plicht­ing voor u om door te gaan, via een mail kunt u aangeven te willen stop­pen, we doen daar NOOIT moeil­ijk over, liev­er een tevre­den klant dan dat men ontevre­den is over hoe we de leden dwin­gen om door te gaan.

Verder doet u alles zelf bij uw bank of bro­ker op eigen reken­ing. Wat ik doe is de details toes­turen met wat u kunt doen.

Wilt u meteen proberen? Ga dan naar https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop Of kies een link hieron­der om de details per abon­nement te bekijken.

Voor slechts 49,- kunt u gebruik mak­en van het abon­nement Polleke Trading

Voor slechts 79,- kunt u gebruik mak­en van het Com­bi-Abon­nement (Polleke & Guy Trad­ing samen)

Resul­taat mei 2019:


Resul­taat totaal 2019:


Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart

US Mar­kets



...

Krijgen we opnieuw een sell the rally moment?

20 mei 2019, 08:44 | Trader Guy | leestijd: 7 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (1)

Vanmorgen zien we de futures wat hoger, na dat Wall Street de week in mineur moest afsluiten komt er dus wat virtueel herstel op gang waar we wel op de bevestiging moeten wachten vanaf 15:30 als de markten daar open gaan. Europa kan hierdoor wel wat in de plus de week opstarten, de AEX zal tussen de 558 en 560 weerstand ondervinden, de DAX rond de 12.225-12.250 punten. Het blijft een markt die op nieuws over het conflict tussen de VS en China wacht ...


Start week:
Zo te zien wil de AEX wat hoger openen maar is het de vraag of die plus kan worden vastgehouden na de opening en zeker richting de opening van Wall Street vanmiddag. Ook de andere beurzen in Europa lijken met een kleine plus de week op te starten waardoor de markten broos blijven voor weer een sell-off later op de dag of de week. Uiteraard blijft alle aandacht uitgaan naar het handelsconflict tussen de VS en China. Nu vragen we ons af wanneer de handelsbesprekingen weer zullen worden opgepakt na dat de Chinezen even geen zin meer hebben om aan te schuiven na alle niet geslaagde pogingen. Daarentegen werd Trump wat vriendelijker richting Europa, daar schuift hij de heffingen op met 6 maanden, Europa moest daardoor de afgelopen dagen minder inleveren dan Wall Street maar of dat lang zal duren is ook nog maar de vraag. In de loop van de dag zal ik kijken of er mogelijkheden zijn om wat te doen, ik heb wel een plan voorhanden in ieder geval ...

Marktoverzicht vorige week:
De beurzen hebben een woelige week achter de rug, na maandag fors lager te beginnen werd er gedurende de week wat terug gepakt zodat de Dow Jones en de S&P 500 rond de 0,7% verlies laten zien bekeken over de gehele week, de Nasdaq verloor dan weer 1,3% op weekbasis. Vrijdag werden er in ieder geval veel posities afgedekt omdat er mogelijk tijdens het weekend weer nieuws naar buiten komt rondom het conflict tussen de VS en China. Naar het schijnt zit men weer op hetzelfde punt als voor dat de onderhandelingen van start gingen in januari. De kans dat de markten in beweging blijven is dan ook groot, er zal door deze ontwikkelingen mogelijk een groot deel van de opgebouwde winst sinds begin januari weer verdwijnen. De Dow Jones stond toen rond de 21.500 punten, de Nasdaq rond de 6200 punten. Als we naar de standen van nu kijken zien we dat de Dow Jones nog ruim 4000 punten hoger staat, de Nasdaq staat ongeveer 1600 punten hoger dan de bodem van januari.

Veel zal dus afhangen van hoe de onderhandelingen die nu compleet stil liggen zullen vorderen, veel hoop op een uitkomst is er blijkbaar niet meer maar aan de andere kant zei men nu exact 2 weken geleden dat de papieren klaar lagen om te ondertekenen ... Dus we kunnen er geen pijl op trekken, wel via conclusies de mogelijkheden bekijken om op de korte termijn wat te doen wat ook mijn plan blijft.

Europa:
De AEX en de DAX kennen een tegengesteld verloop als we het over de gehele week bekijken, de AEX weet de week met 7 punten in de plus af te ronden (1,3%). De DAX deed het zelfs nog wat beter met 180 punten winst (1,5%), de DAX wist te profiteren door dat Trump zei dat de importheffingen voor 6 maanden worden uitgesteld. De auto aandelen deden het daardoor goed sinds dat bericht. We zien dus divergentie de afgelopen week tussen de Europese markt en Wall Street, Europa kende een positieve week terwijl Wall Street het juist slecht deed. Waar ik de komende week naar uit kijk is hoe de verhoudingen de komende week zullen liggen. Bij divergenties pakt men vaak een van de 2 markten als long of short maar aangezien wat ik al aangaf zie ik meer in een short op Europa door dat de kans redelijk groot aan het worden is dat Wall Street door kan drukken omlaag door de negatieve ontwikkelingen. We zullen een strategie moeten bedenken om daar zonder al teveel risico op te handelen, ik zal de leden dan ook zeker op tijd van informatie voorzien zodra we wat kunnen doen.

Wie mee wil doen met de volgende posities kan lid worden, vanaf vandaag kan dat voor €39 tot 1 augustus, een nieuwe aanbieding voor nieuwe leden die als proef op onze services willen inschrijven. Dan krijgt u de signalen per mail en SMS, de dagelijkse updates en toegang tot de Tradershop en de afgeschermde beursbox bij de abonnementen.

Vergeet u ook zeker niet in te schrijven voor onze gratis nieuwsbrief die we minimaal 1 keer per week versturen met veel info ... https://www.usmarkets.nl/nieuwsbrief.html

Hieronder de TA niveau's van de belangrijke indices en de grafieken onderaan deze update:

AEX:
Steun 1: 555 - Steun 2: 548 - Steun 3: 542
Weerstand 1: 561 - Weerstand 2: 564 - Weerstand 3: 570
DAX:
Steun 1: 12.225 - Steun 2: 12.100 - Steun 3: 11.950
Weerstand 1: 12.300 - Weerstand 2: 12.400 - Weerstand 3: 12.500
Dow Jones:
Steun 1: 25.500 - Steun 2: 25.200 - Steun 3: 24.870
Weerstand 1: 26.000 - Weerstand 2: 26.200 - Weerstand 3: 26.450
S&P 500:
Steun 1: 2810 - Steun 2: 2775 - Steun 3: 2740
Weerstand 1: 2875 - Weerstand 2: 2915 - Weerstand 3: 2940
Nasdaq:
Steun 1: 7750 - Steun 2: 7600 - Steun 3: 7500
Weerstand 1: 7925 - Weerstand 2: 8000 - Weerstand 3: 8130
Brent olie:
Steun 1: 71,5- Steun 2: 70 - Steun 3: 68,5
Weerstand 1: 72,5 - Weerstand 2: 74 - Weerstand 3: 75

US Markets Trading korte termijn:
De long posities werden gesloten vrijdag met winst, deze week verliep prima want we maken wat winst op de posities. Bij wat abonnementen iets meer dan de andere maar toch komen we met 2 transacties goed de week uit. En dat in een markt die heel moeilijk blijft door de wisselende berichten over het handelsconflict tussen de VS en China. De komende week verwacht ik weer de nodige volatiliteit maar toch denk ik dat er 1 of 2 posities kunnen worden uitgezet tijdens het verloop van de week. Dat kan zowel long of short worden of zelf afwisselend beide.

De leden kunnen wat verwachten in ieder geval. Als u ook de signalen, de coaching wilt volgen dan kan dat nu via een proefabonnement tot 1 AUGUSTUS voor €39 ... schrijf u vandaag nog in via de tradershop https://www.usmarkets.nl/tradershop

De afgelopen tijd doen we via Trading ongeveer 1 a 2 transacties per week, we houden het rustig en voor iedereen is het mogelijk om mee te doen.

Overzicht resultaat 2019:
Dit jaar verloopt goed wat betreft onze abonnementen, na het sluiten van de posities komt Systeem Trading dit jaar (2019) uit op een winst van €2124 (142%), Index Trading staat op €3078 (154%), Guy Trading op €3159 (79%), TA Aandelen en Indices op €4179 (104%) en Polleke Trading op €3380 (85%). Combi Trading waar Polleke en Guy Trading samen in zitten staat dit jaar op €6539 (82%). Zie tabellen hieronder met de resultaten deze maand (mei) en over 2019 ...

Resultaat totaal jaar 2019:



AEX:


DAX:


Dow Jones:


Nasdaq:


S&P 500:


Brent olie:



Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.