Beursdagboek Trader Guy 8 april 2020, 07:55

...

Grote uitslagen blijven markt beheersen

8 april 2020, 07:55 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 11 / 12 | (2)

Van­mor­gen zat ik even na te denken, moet je vaak genoeg doen bij de huidi­ge omstandighe­den, zow­el human­i­tair als mark­t­gericht. De grote vraag die mij bezig bli­jft houden is of de markt in pak­weg 6 weken tijd via een All Time High naar een ware CRASH zich kan her­pakken alsof er niks aan de hand is?



Het lijkt een beet­je op een moment dat Usain Bolt een nieuw werel­drecord loopt op de 100 meter in 5,5 sec­on­den … Die vergelijk­ing komt het dichtst bij het­geen ik nu aan­voel wat betre­ft de mark­ten, een roller­coast­er met onwaarschi­jn­lijke bocht­en en afdalin­gen, vat dat maar eens samen tot een con­clusie die ergens op lijkt?

En wat lees je dan plots via de ver­schil­lende sites, nieuws­bron­nen? De stieren markt is weer aangevan­gen, u leest het goed, we zit­ten dus weer in een BULL Mar­ket vol­gens bron­nen. OK, laat men maar denken, het­geen ik zie is opnieuw een ste­vige over­dri­jv­ing. Stelt u zich voor, straks komen veel bedri­jven met hun kwartaal­ci­jfers en hun vooruitzicht­en, die zullen al min­der wor­den en de inschat­ting voor de rest van dit jaar zal veel lager uitkomen dan voor dat deze cri­sis starte, een cri­sis waar­van iedereen er van over­tu­igd is dat die de groot­ste wordt die we ooit hebben meege­maakt in mod­erne tij­den, en dan zouden de koers-winst ver­houdin­gen de rest van dit jaar VEEL hoger moeten liggen dan die van voor de start van deze peri­ode? Wat mis ik hier wan­neer we logisch nadenken? Bij de huidi­ge standen gaan we al ruim voor­bij de BUBBEL waarderin­gen van eind februari.

Het is dus weer pri­js op de finan­ciële mark­ten, er zou rust moeten komen maar née, of het is volle bak vooruit of het is volle bak achteruit, een tussen­weg lijkt er niet te zijn momenteel. We bli­jven swings zien van meer dan 1000 pun­ten, gis­teren ook weer, van het 0‑punt naar pak­weg +1000 om te sluiten op het 0‑punt. Lat­en we niet ver­geten dat die in de gehele move weer 2000 pun­ten zijn. Maar ja, ermee lev­en is wat onze taak is, niet teveel han­de­len en vooral voorzichtig han­de­len, het­geen ik ook doe. Wel bli­jf ik waarschuwen om voorzichtig te bli­jven, deze markt stinkt en is lev­ens­gevaar­lijk om die zon­der noe­menswaardi­ge ervar­ing aan te pakken. Het moet psy­chol­o­gisch goed zit­ten in het hoofd om hier zon­der kleer­scheuren uit te komen. Daar help ik de leden mee, coach­ing, sig­nalen begelei­d­ing enz…

Mee­doen kan, neem een proe­fabon­nement tot 1 JUNI voor €39 … Of voor lat­er, neem een abon­nement op de aan­de­len porte­feuille voor €30 tot 1 JUNI … Bij Trad­ing kri­jgt u in deze markt 1 tot 2 instapron­des per week, bij de aan­de­len porte­feuille wacht­en we tot aan­de­len een inter­es­sant niveau halen om ze op te pakken … Inschri­jven? https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.