• Week 17
  • Week 16
  • Week 13
10:52 uur |

AEX KAN RICHTING 558, NU WEER MOOIE KANSEN OM ER OP TE HANDELEN

| redactie

Beste beleggers,

 

Dat zijn mijn verwachtingen voor de komende periode, richting het begin van de maand mei, de markt zou zich verder kunnen herstellen. Het is nu vooral Wall Street dat het even laat afweten maar de terugval na de mooie stijging was op zich wel te verwachten. Wel wordt het belangrijk om rondom de huidige niveau's te draaien om zo op zoek te gaan naar nieuwe toppen. Wat betreft Wall Street kunnen de reeks cijfers die eraan zitten te komen vanaf maandag daarbij helpen, we zien dat de reactie op de cijfers die al voorbij zijn gekomen de reactie wisselend was. Let wel, het rijtje is niet mals, maandag komt Alphabet (Google) al, dan volgen dinsdag 3M, Caterpillar, Verizon en United Technologies. Woensdag Boeing, Facebook en Visa. Donderdag Microsoft, Amazon, Intel en Shell (AEX aandeel). Vrijdag krijgen we de oliereus Exxon nog, u ziet dat er een hele reeks Dow aandelen met cijfers komen en dat kan de markt zeker in een richting duwen, de vraag blijft welke kant het op zal gaan? Volgens mij zit er wel wat stijging aan te komen na de 2 mindere dagen door winstnemingen. Donderdag komt de ECB nog met een besluit over de rente.

De vraag is natuurlijk wat we kunnen doen?
Op zich voorzie ik wel de nodige kansen, Europa ligt er wel wat stabieler bij dan Wall Street, dan heb ik het vooral over de volatiliteit. Wel zien we de volatility index, de VIX, snel dalen na een hele tijd boven de 20 te hebben gestaan en ook dat kan helpen om de rust wat te doen terugkeren na de zeer wisselvalige maanden februari en maart. De grafiek van de AEX laat wel kansen zien, na de terugval zou de index (let wel dat Wall Street zich dan ook moet herpakken) richting de 558 kunnen oplopen. We gaan daar zeker wat mee doen, een positie long op de AEX zie ik wel zitten en dat doe ik dan ook voor de leden. Ook op de DAX, de Dow Jones en de Nasdaq voorzie ik de nodige kansen, ook daar heb ik al wat kunnen doen voor de leden via Guy Trading. We kunnen tussen de 5 en 10 punten pakken op de AEX index de komende week, wel werk ik met een stoploss voor wanneer mijn visie niet uitkomt, stops zijn belangrijk bij het handelen en die respecteer ik dan ook. Zorg dus dat u op tijd mee kunt doen, dan staat u maandag al op de verzendlijst en kunt u de posities ook opnemen.

Lid worden via de nieuwe aanbieding en meteen meedoen:
Na het sluiten van de long posities afgelopen woensdag rond de top (AEX 554 punten) werd de winst voor de maand april en voor geheel 2018 weer wat hoger. Zoals u kunt zien op de tabel hieronder staan alle abonnementen op mooie plussen deze maand. Er komen dus nieuwe mogelijkheden de komende dagen, u kunt meteen meedoen door lid te worden. Let er op dat u vanaf nu mee kunt doen tot 1 JULI voor €39 via de nieuwe aanbieding.

Meedoen kan al makkelijk met een bedrag dat voor iedereen haalbaar is, bij Systeem Trading kunt u al meedoen met €1500 (meestal 1 positie). Voor Index Trading is er €2000 en nemen we maximaal 2 posities gelijktijdig in. Bij Guy Trading, Polleke Trading en TA-Aandelen en Indices werken we met €4000. Dat zijn richt bedragen, ieder kan de aantallen naar eigen wens opvoeren uiteraard maar die bedragen zijn voor ieder haalbaar.

Als u zich inschrijft dan krijgt u alle info waaronder de dagelijkse updates per mail, toegang tot de tradershop en kunt u inloggen op het besloten FORUM op de site voor onze leden. Een mooi pakket samen met coaching. Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop.html

Tabel resultaten deze maand (April):


Grafiek AEX index met doel 558:


Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

 


Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet u ingelogd zijn.


deze site wordt technisch beheerd door 24hoursmedia