Beursdagboek US Markets Redactie 17 juni 2018, 10:31

...

Laatste kans vandaag: Abonnementen voor €25 tot 1 aug

17 juni 2018, 10:31 | US Markets Redactie | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


Van­daag de laat­ste kans om u in te schri­jven voor €25 tot 1 augus­tus. Er komen snel nieuwe kansen op de indices, via Sys­teem Trad­ing hebben we don­derdag ruim €400 winst kun­nen nemen op de DAX en AEX posi­ties, een mooi uit­stap­mo­ment ook bij de andere abon­nementen waar­door we voor de maand juni op een mooie winst staan. Bij Sys­teem Trad­ing komen we nu uit op €763 winst deze maand en ik voorzie door de terug­val van vri­jdag weer een nieuwe kans om een long posi­tie op te nemen. 

De nieuwe mogelijkhe­den zal ik ver­s­turen per mail en SMS naar zow­el Sys­teem Trad­ing, Guy Trad­ing, Index Trad­ing en Polleke Trad­ing. Wat betre­ft indu­vidu­ele aan­de­len komen er kansen via TA aan­de­len en indices vanaf begin vol­gende week. U kunt alleen van­daag nog mee­doen voor €25, de laat­ste dag van deze spe­ciale week­end aan­bied­ing, schri­jf u dus snel in zodat u maandag in ieder geval met de nieuwe posi­ties mee kunt.

Lid wor­den?
Ga naar
https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html dan staat u meteen op de lijst en ont­vangt u onze updates en signalen …

Resul­taat overzicht juni:

Met vrien­delijke groet,
US Mar­kets Trading

Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.