Beursdagboek US Markets Redactie 23 februari 2010, 10:52

...

UP Trend nog steeds INTACT

23 februari 2010, 10:52 | US Markets Redactie | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


als ik zo de iets lan­gere ter­mi­jn frames bek­ijk, merk ik dat de huidi­ge UP trend nog steeds mooi intact wordt gehouden (groene kanaal). Het is zelfs zo sterk dat we terug in het maan­den­lange UP kanaal (witte kanaal) zijn teruggekomen. Dit kan 2 gevol­gen met zich mee bren­gen. De short­ers zullen denken, ok dat is een terugtest om dan weer te dalen, en de longers denken nu dat de trend die even was onder­bro­ken, opnieuw zal her­vat­ten. We zit­ten dus op een uiterst belan­grijk punt.

alt

Het zal vooral uitk­ijken wor­den naar de onderkant van het witte kanaal zo rond de 1107 (CFD). Het kan steeds een false move zijn, zodat de onderkant niet stand houdt. De tweede zone zal de 1102 – 1103 (CFD) wor­den. Hier ligt de onderkant van het huidi­ge UP kanaal. Zijn we hier voor­bij, dan durf ik opnieuw naar shorts te kijken. Voor­lop­ig gaan we UP en wacht ik af.


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.