Beursdagboek US Markets Redactie 11 maart 2018, 11:42

...

AEX, DAX en Wall Street sterke week, doe mee vanaf €29 tot 1 mei

11 maart 2018, 11:42 | US Markets Redactie | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)


Let wel, alle abon­nementen nu met een EXTRA kort­ing vanaf €29 tot 1 MEI
Inschri­jven? https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Overzicht:
We hebben een mooie peri­ode achter de rug wat betre­ft de han­del op de beurzen en we voorzien meer kansen de komende weken nu de indices richt­ing hebben gekozen. Het moet nog beves­tigd wor­den maar de kans dat er via een uit­braak hogere koersen op komst zijn is aan het groeien. De Nas­daq en de Nas­daq 100 weten vri­jdag zelfs een nieuw record neer te zetten en dat pre­cies op de 9e ver­jaardag van de lopende BULL Mar­ket, door die uit­braak en de uibraak boven de weer­stand bij zow­el de Dow Jones en de S&P 500 is de kans groot dat Wall Street nog een stap­je hoger kan de komende week of weken.

We zijn er klaar voor om waar het kan er iets mee te doen, zo hebben we voor de leden vri­jdag al de keuze gemaakt om in ieder geval met de uit­braak omhoog mee te liften met enkele LONG posi­ties, u kunt die uit­er­aard ook nog kopen als u na het inschri­jven onze leden­in­fo kri­jgt. Via onze Trader­shop of via het besloten FORUM dat bij uw abon­nement behoort kunt u alles inzien en kunt u de posi­ties nog aankopen. We han­de­len met een strate­gie, met vaste regels en dat is de instap, de uit­stap en de sto­ploss. Gaat het niet zoals verwacht dan trekken we de con­clusie en we nemen dus de sto­ploss. Gaat het de goeie kant op dan kijken we naar het doel, we ver­hogen dat doel als het kan en we trekken evenredig de sto­ploss mee omhoog om zo snel mogelijk een ver­lies uit te sluiten. Alleen op deze manier han­de­len kan op de lan­gere ter­mi­jn resul­taat oplev­eren, er dus goed opzit­ten en je aan de regels van het han­de­len te houden. Gaat het niet? Accepteer dat dan en neem op tijd de sto­ploss. Gaat het wel goed? Zorg er dan voor dat je via het voorzichtig opschuiv­en van het doel en de sto­ploss zoveel mogelijk uit de posi­tie probeert te halen. Daar zor­gen we voor als coach richt­ing de leden, goeie coach­ing op de beurzen is zeldza­am, het vereist veel ervar­ing als han­de­laar en vooral het dur­ven te nemen van beslissingen.

Niet alles kan posi­tief tot een einde wor­den gebracht maar het is wel mogelijk om van de 10 posi­ties er 7 goed af te ron­den, dan doe je het als han­de­laar al meer dan goed. Dan is het ook belan­grijk dat de 3 posi­ties die niet tot hun recht komen wor­den afge­bro­ken door de sto­ploss waar­door het ver­lies beperkt bli­jft. Hoe dit alle­maal werkt, hoe we posi­ties uit­zoeken, waar we naar kijken en meer? U kunt nu lid wor­den tegen een zeer spe­ciale aan­bied­ing, vanaf slechts €29 tot 1 MEI om ken­nis te mak­en met een abonnement …

Inschri­jven kan via de vol­gende link: https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Resul­taat maand feb­ru­ari:

Resul­taat sinds 2013:

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.