Ma 20 nov. 2023, 08:55

Nasdaq 100 dicht bij de top, AEX herpakt zich vrijdag

Beste beleggers,

De markten blijven wat hangen momenteel, we zien wel dat er indices zijn die het beter doen en zelfs al dicht bij hun hoogste stand ooit uitkomen. Dit allemaal na een dol dwaze rally die begin deze maand op gang kwam. De Brent olie die terug moest tot rond de 77 dollar donderdag herpakt zich nu ook stevig en staat vanmorgen bijna weer rond de 82 dollar waar we weerstand zien. De 10-jaar rente in de VS staat rond de 4,47% en blijft dicht bij de bekende 4,5%. Het is nu afwachten of de top er voor kan zorgen dat er winstnemingen op gang komen, vorige week zat alles wel een beetje op slot aan de bovenkant. Logisch na de forse rally die er voor velen onverwacht kwam, vooral de kracht ervan werd behoorlijk onderschat ...

Voor wie een tijdje een signaaldienst wil volgen dan kunt u nu gebruik maken van de proef aanbieding. Er loopt nu een Black Friday aanbieding om een abonnement uit te proberen tot 1 FEBRUARI 2024 en dat voor slechts €25 !! Polleke Trading wordt dan €35 en COMBI-Trading kan nu voor €50 !! Kijk vooral even een tijdje met ons mee en beslis daarna of het bij u past ...

Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u snel op onze lijst met leden ... Wat zitten met wat posities in de markt nu, u kunt deze nog opnemen. Verder verwachten we nog veel mogelijkheden om op te handelen richting het einde van het jaar.

Marktupdate 20 november:
In Europa zien we vrijdag een hoger slot, dat komt vooral door dat de markt het risico voor nog een extra renteverhoging in de VS steeds kleiner acht. Europa laat een redelijke week na met de AEX die er 1,65% op voorruit gaat, de DAX won op weekbasis zelfs 4,5%. Verder won de CAC 40 vorige week 2,7%, de BEL 20 ging er 2,8% op vooruit.

De inflatiecijfers vielen mee maar wel zien we dat er over het algemeen zwakke macrocijfers uit de VS komen wat aangeeft dat de aandacht vanaf nu daarop wordt gericht. Aan de ene kant blijft de inflatie en daardoor de rente een aandachtspunt, maar dat kan vanaf nu snel omslaan richting de economie en de verwachtingen.

Op Wall Street zien we vrijdag een redelijk vlak verloop met een kleine plus bij de indices. Op weekbasis zien we dat de Dow Jones met 1,95% winst de week afsluit, de S&P 500 deed het met 2,25% nog wat beter. De Nasdaq won 2,35% terwijl de Nasdaq 100 zo'n 2% hoger de week afrond. De SOX won op weekbasis 4,35%, de Dow Transport index 3,5%.

Vrijwel alle indices bereiken een zware weerstand, we gaan deze week zien wat de markten van plan zijn. Deze week blijft Wall Street donderdag dicht door Thanksgiving, vrijdag krijgen we een halve sessie door Black Friday ...

Signaaldiensten:
We hebben al wat posities opgenomen maar die lopen nog niet goed op dit moment door de ongekende rally, we zijn pas ingestapt toen de indices al een tijdje de stevige rally hadden opgestart dus we hebben nog voldoende tijd om af te wachten ... Eerder aan het begin van de maand november werd er al winst genomen op enkele long posities zodat de schade voor deze maand nog meevalt. We blijven met de posities rustig afwachten want ik verwacht niet dat er nog veel bij zal komen na deze ongekende rally.

Economische cijfers:

Marktoverzicht:
Op Wall Street zien we een rustige sessie vrijdag met amper verandering ten opzichte van donderdag, de Dow Jones won 0,01%% ofwel 2 punten. De brede S&P 500 won daarentegen 0,12% terwijl de Nasdaq (+0,08%) en de Nasdaq 100 (+0,03%) vrijwel vlak sluiten. De SOX index won 0,65% en de Dow Transport index sluit 0,8% hoger.

Europa:
In Europa won de AEX 0,62% terwijl de DAX met 0,85% winst de sessie afsloot. Verder won de Franse CAC 40 vrijdag 0,9% terwijl de BEL 20 ongeveer 0,85% hoger geraakte. De euro staat vanmorgen rond de 1,091 dollar en klimt verder omhoog.

Rente 10 jaar VS:
De 10 jaar rente in de VS staat vanmorgen rond de 4,47% en dat is weer net onder de bodemzone die we rond de 4,5% zien. Ik denk niet dat de rente momenteel lang onder die 4,5% zal blijven. Aan de bovenkant blijft de 5% staan als zware weerstand maar we staan daar nu ver onder.

We nemen de rente al een tijdje als indicator nummer 1 voor de markten en dat hebben we de afgelopen weken gemerkt. Let er nu op dat het kan omslaan richting een nieuwe indicator nummer 1 en dat zullen dan de economische ontwikkelingen worden. We krijgen dus een gamechanger richting het einde van het jaar ...

Olieprijs:
De Brent olie fors moest inleveren afgelopen donderdag herpakt zich weer sterkt tot rond de 81,3 dollar. De Brent loopt weer op richting de 82 dollar weerstand, voor een echte verbetering zal de Brent boven die 82 dollar moeten blijven en dat moeten we nu afwachten. Steun nu eerst de zone 77-78 dollar, later de 75-76 dollar. Weerstand nu vooral die 82 dollar met daarboven de 84-85 dollar.

Er zijn veel factoren die meespelen wat betreft de olie, eerst de economie die aan het verzwakken is maar aan de andere kant de spanningen die er spelen in het Midden-Oosten en die kunnen plots oplaaien naar andere regio's.

Indicatie markt voorbeurs:
De futures op Wall Street staan vanmorgen wat lager, ook Europa kan wat lager starten als we naar de futures kijken. De rente in de VS loopt wat op tot rond de 4,46% en blijft zo net onder de 4,5% hangen waar de bodem van deze maand eerder uitkwam. Zelf verwacht ik niet dat de rente nog veel verder zal zakken maar we weten nooit in deze markt. De Brent olie staat vanmorgen opnieuw wat hoger, een vat kost nu zo'n 81,25 dollar.

In Azië zien we vanmorgen een verdeelde sessie, de Hang Seng index staat 1,4% hoger terwijl de Nikkei 0,65% verlies laat zien.

Er loopt nu een speciale Black Friday aanbieding om een abonnement uit te proberen tot 1 FEBRUARI 2024 en dat voor slechts €25 !! Polleke Trading wordt dan €35 en COMBI-Trading kan nu voor €50 !! ... Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u snel op onze lijst met leden ...

Analyse Nasdaq 100:
De Nasdaq 100 laat nu een soort eiland zien tussen de topzone van juli en de GAP die eerder deze maand werd achtergelaten. Het is wachten op de volgende beweging, men weet het even niet meer zo goed. De index staat na een dolle rit omhoog al dicht bij de hoogste stand ooit.

Weerstand zien we nu rond de top van juli die uitkomt op 15.900-15.950 punten. Verder weerstand rond de 16.000-16.100 en de 16.250 punten. Daarboven nog de 16.500 punten maar dan zitten we al heel dicht bij de hoogste stand ooit gemaakt in december 2021. We mogen niet denken dat het niet kan, in deze markt blijkt alles mogelijk.

De RSI staat nu rond de 69, de MACD staat boven de 0-lijn.

Om mee te doen met onze signalen op de Dow Jones index kunt u nu gebruik maken van onze Black Friday aanbieding tot 1 februari voor €25. Schrijf u meteen in via onze Tradershop op de website, de link daarvoor is https://www.usmarkets.nl/trade... en schrijf u meteen in ...

Grafiek Nasdaq 100:

Analyse AEX:
De AEX kon zich herpakken na de daling van donderdag, we zien de index 4,7 punten winst boeken vrijdag met een slot op 758,6 punten. We zien nu weerstand rond de 760 punten, later rond de 763-765 punten. Verder zien we rond de 770 en 775 punten weerstand.

Steun kunnen we nu rond de 755 punten verwachten, later de zone 750-751 punten en de 742 en de 738 punten als steun.

De indicatoren moeten wat terug nu, de RSI staat nu rond de 63 terwijl de MACD nu boven de 0-lijn uitkomt.

We handelen via onze abonnementen vaak op de AEX index. Om de signalen te ontvangen kunt u lid worden. Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en ontvang onze signalen en updates tot 1 februari ...

Grafiek AEX:

Handelen met Turbo's of Boosters op indexen en aandelen?
Voor wie een tijdje een signaaldienst wil volgen dan kunt u nu gebruik maken van de proef aanbieding. Er loopt nu een hele mooie Black Friday aanbieding om een abonnement uit te proberen tot 1 FEBRUARI 2024 voor slechts €25 !! Polleke Trading wordt dan €35 en COMBI-Trading kan nu voor €50 !! Kijk vooral even een tijdje met ons mee en beslis daarna of het bij u past ...Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u snel op onze lijst met leden ...

We hebben op dit moment wat posities open staan die u nog kunt opnemen. Zie hieronder de resultaten van de maand november en het totaal van dit jaar per signaaldienst (2023).

Resultaat deze maand (november)

Resultaat Totaal 2023:

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

Vr 24 nov. 2023, 13:55

Beurstips US Markets: Black Friday, nu 25 euro tot 1 februari

Beste beleggers,

Neem nog snel via de Black Friday aanbieding een abonnement op onze signaaldiensten tot 1 FEBRUARI. Om ons een tijdje volgens kan dat nu tot 1 FEBRUARI voor slechts €25, Polleke wordt dan €35 en COMBI Trading (Guy Trading en Polleke Trading samen) kan voor €50 ...

Schrijf u in via de website bij onze Tradershop ofwel via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop


Wat kunt u verwachten?
Onze signalen ofwel beurstips, coaching van onze leden en uiteraard ervaring opdoen om te handelen met Turbo's en Boosters

Wij handelen vooral op de indices, de Brent-olie en ook op enkele aandelen die betrouwbaar zijn en redelijk bewegen. De signalen zijn zowel LONG als SHORT, we versturen per maand ongeveer 5 tot 10 signalen naar onze leden. Vooral de ervaring die we hebben met producten zoals Turbo's of de Boosters maakt het voor iedereen gemakkelijk om mee te doen. Uiteraard maakt iedereen zelf de keuze om mee te doen of niet als we een signaal verzenden. De signalen kan men ook heel goed gebruiken om met uw eigen vertrouwde producten te werken.

Inschrijven:
Pak probeer nu een abonnement tot 1 FEBRUARI , schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop waar u een keuze kunt maken. Dan staat u snel op onze ledenlijst en ontvangt u onze updates en signalen ... Verder zit u niet vast aan een abonnement, wilt u opzeggen kan gewoon via een mail naar US Markets, u beslist altijd zelf wanneer u wenst te stoppen ...

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

Flevo13 vr 1 dec. 2023, 14:46 De marktstructuur blijft bullish. Op elke dip kopen.
Veld1964 di 28 nov. 2023, 09:35 Ik zou wel eens willen weten hoe ik mij kan afmelden, dat kan ik nergens vinden op je website , staat goed verstopt.
Za 9 sep. 2023, 12:09

Augustus de beste maand in jaren, meedoen tot 1 NOV voor 35 euro

Beste beleggers,

De maand augustus hebben we goed kunnen afsluiten na winst te nemen op de LONG posities deze week. We richten ons nu op september waar ik opnieuw kansen verwacht al zullen we voorzichtig blijven. Wie mee wil doen kan nu een proefabonnement uitproberen bij US Markets Trading en dat tot 1 NOVEMBER voor € 35 !! We zitten in ieder geval terug op het juiste spoor na een paar maanden minder goed voor de dag om te komen door de moeilijke markt en de behoorlijk volatiele marktsituatie in de maanden mei, juni en juli ... Vergeet ook niet dat we daarvoor maar liefst 15 maanden op rij met een positief resultaat de maand af konden sluiten, deze maand was ook meteen de beste in jaren zodat we het opgelopen verlies helemaal weer terug hebben kunnen halen zodat we ook op jaarbasis weer met een mooie plus voor de dag komen.

Er staan nu geen posities meer open zodat u meteen mee kunt doen met de volgende mogelijkheden die ik vanaf volgende week verwacht. Mijn visie is nu dat er richting het einde van dit jaar nog een paar mooie momenten gaan komen om te handelen via mijn bekende strategie en dan heb ik het over zowel LONG als SHORT momenten. We wachten nu eerst rustig af tot er zich nieuwe duidelijke kansen voordoen, we krijgen nog inflatie cijfers uit de VS en vrijdag ook nog het belangrijke banenrapport uit de VS.

Schrijf u nu in voor een abonnement naar keuze en volg ons tot minimaal 1 NOVEMBER via het nieuwe proefabonnement ... Aarzel dus niet en schrijf u snel in, dan staat u morgen al op onze ledenlijst en ontvangt u alle signalen en updates ...

Ga naar https://www.usmarkets.nl/tradershop en kies daar een van onze abonnementen voor signaaldiensten ...

Wat kun je verwachten?

  • Signalen op de indexen en aandelen
  • Signalen op indexen en aandelen (Guy en COMBI Trading) met alle details om de positie aan te kopen
  • Elke ochtend voorbeurs een uitgebreide marktupdate
  • Vaak tussentijdse updates over de markt en de posities
  • Toegang tot de ledenboxen (Forum met leden)

U beslist altijd zelf of u meedoet met de signalen die we verzenden of niet. Alle signalen die we hebben afgegeven zijn voorzien van een fondscode zodat u die via uw broker of bank kunt invoeren om er snel mee aan de slag te gaan. We sturen regelmatig signalen op indexen zoals de AEX, de DAX, de Dow Jones, de Nasdaq en de CAC 40. Bij Guy Trading en COMBI Trading sturen we ook vaak signalen op de "Magnificent Seven" aandelen of de TOP 7 bedrijven op Wall Street en dat zijn Apple, Microsoft, Alphabet (Google), Amazon, Meta Platforms, Nvidia en Tesla. Ook binnen de AEX nemen we vaak een positie op volatiele aandelen zoals ASML en ASMI. Verder komt bij Guy Trading ook de Brent olie vaak aan bod omdat de olie ook zeer interessant blijft om te handelen.

Op zich is alles gemakkelijk en goed op te volgen en het is ook niet zo dat we te veel transacties doen. Door dat we Boosters of Turbo's werken kunnen we natuurlijk ook in beide richtingen inspelen, zowel LONG als SHORT. Ook nemen we telkens de tijd met de gekozen posities, gemiddeld zitten we tussen de 3 en 15 dagen in een positie, dat hangt ook af van de markt af. Verder kan iedereen doen wat men wil en dus ook met andere producten waar u beter bekend mee bent, deze keuze kunt u altijd zelf maken. Het is wel zo dat u dan het beste de instap en uitstap opvolgt die wij naar de leden verzenden.

Schrijf u direct in via deze proefaanbieding tot 1 NOVEMBER voor € 35 , dan staat u snel op onze verzendlijst zodat u alle updates en signalen ontvangt. Ga naar https://www.usmarkets.nl/tradershop en kies daar voor een van onze abonnementen.

Resultaat maand augustus 2023:

Tot snel ...

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

Gisteren, 13:08

TA "Short": DAX en AMG

In de Short” van van­daag gaan we naar een index, de DAX, en een aan­deel, AMG, kijken. Bei­de charts op ver­zoek. Daar gaan we. DAX op ver­zoek Mis­ter bluesky: De DAX ligt er tech­nisch goed bij. Sinds de index de laat­ste keer in mijn col­umn voor­bij kwam is de index opwaarts uit het rode blok…

Lees verder »
Vrijdag, 20:10

TA McDonald's, Euro/ dollar, Unilever, AEX, Relx en KBC

Ik kreeg een ver­zoek bin­nen in geheim­taal. Ik denk dat ik het weten te ont­ci­jfer­en. Zes grafieken in totaal vandaag.KBC: Ik begin met een grafiek uit het mooie Bel­gië. KBC had een aan­tal posi­tieve zak­en lat­en zien: — ste­un op de groene hor­i­zon­tale lijn- opwaarts door de groene dalende…

Lees verder »
Loading..
Er is een fout opgetreden
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.