Vr 9 feb. 2024, 08:50

Records Dow, AEX en Nasdaq 100, markt blijft wel overgewaardeerd

Beste beleggers, beursvolgers ...

De beurzen blijven sterk liggen en willen tot nu toe van geen daling weten terwijl beleggers wel weten dat de markten gevaarlijk hoog blijven. Het is wachten op een logische en vooral ook meer dan nodige correctie van pakweg 3% tot 5%. Ik blijft deze range aangeven omdat de markten sinds de start van de rally rond 1 november 2023 nog niks hebben ingeleverd. Neem dit samen met de nog altijd hoge rente, de inflatie die wat blijft hangen en de recessie die er nog moet komen later dit jaar. We zien ook duidelijk dat de markt nu wordt gedragen door de grote bedrijven die heel zwaar wegen op de meeste indices. Het zijn allemaal triggers die aangeven dat we behoorlijk goed moeten opletten de komende dagen of weken. Verder zien we dat de Brent olie oploopt tot rond de 81,5 dollar, de euro zien we vanmorgen rond de 1,077 dollar. De 10 jaar rente in de VS staat vanmorgen rond de 4,16%. We zitten al met meerdere posities in de markt en we wachten op de draai, u kunt de posities inzien en nog opnemen zodra u lid wordt. De kans is behoorlijk groot dat we er iets mee kunnen behalen, zeker als mijn verwachting van 3% tot 5% daling er komt op korte termijn ...

Voor wie graag een tijdje één van onze signaaldiensten wil volgen kan nu gebruik maken van onze proefaanbieding. U kunt dan een abonnement proberen tot 1 APRIL 2024. Systeem Trading voor €35, Guy Trading voor €40, Polleke Trading voor €45 en COMBI-Trading voor €75. Kijk vooral even een tijdje met ons mee en beslis daarna of het bij u past ... Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/trade... Er lopen sinds vrijdag enkele posities op wat indices en op aandelen ...

Marktupdate 9 februari:
Op Wall Street bleef alles sterk liggen, de S&P 500 en de Dow Jones zetten nog net nieuwe records neer op slotbasis terwijl ook de Nasdaq 100 op recordhoogte de sessie afsloot donderdag. Beleggers belonen zo de kwartaalcijfers van Disney met 11.5% winst en dat is een bedrijf dat deel uitmaakt van de Dow Jones index en ervoor zorgde dat er een nieuw record op de borden kwam.

De S&P 500 won 0,06% en bereikte een nieuwe recordhoogte op 4.998 en dat is slechts een fractie verwijderd van de psychologische 5.000 punten grens. De Dow Jones won 0,13% en bereikte zo dus ook een nieuw recordslot dat nu uitkomt op 38.726 punten. De Nasdaq won 0,25% terwijl de Nasdaq 100 met 0,16% winst de sessie afsloot met opnieuw een record. De SOX index won 1,57% terwijl de Dow Transport index met 0,4% winst de sessie afsloot.

De small-cap Russell 2000 Index presteerde donderdag ook goed en won 1,5%, deze index bleef tijdens de recente rally bij de big caps achter en kreeg het moeilijk.

Toch beginnen beleggers zich af te vragen of de stijging door kan zetten omdat de recente rally vooral werd aangewakkerd door een groepje grote en zwaarwegende bedrijven. Dat zien we bijvoorbeeld ook bij de AEX index waar de recente stijging vooral werd gedragen door slechts 2 bedrijven (ASML en Adyen).

Opvallend donderdag was dat het bedrijf Arm met meer dan 47% steeg na sterke verkoopvooruitzichten, het bedrijf deed de hoop toenemen dat AI en technologie de markten zullen blijven stimuleren. De chipmaker kwam met een verrassende optimistische voorspelling over hun AI toepassingen. En het toverwoord voor de markten momenteel is AI ofwel kunstmatige intelligentie.

Ondertussen hebben traders hun weddenschappen op een renteverlaging voor in de maand maart verder teruggeschroefd, ook de verwachtingen voor een verlaging in de maand mei neemt verder af.

Europa:
Europa sluit donderdag hoger met de AEX index die 13,62 punten (1,64%) won en een nieuw record neerzet op 843,75 punten. De DAX won 42 punten (0,25%) terwijl de Franse CAC 40 met 54 punten (0,71%) winst de sessie afsloot. De BEL 20 won 1,07%.

Signaaldiensten 2024:
De maand januari werd positief afgerond, vanaf nu zullen de nieuwe posities die er komen worden opgenomen voor de maand februari. Zoals u in de beschrijving van onze abonnementen kunt lezen handelen we ELKE maand afzonderlijk van elkaar. Vooraf zal ik melden voor welke maand de posities zullen gelden. Deze eerste maand (januari) van het jaar verliep goed, dat kunt u zien aan het resultaat. Sinds vrijdag hebben we wat posities opgenomen, zowel op wat indices als wat aandelen.

In januari hebben we over het algemeen met LONG posities gewerkt al hebben we ook even kort een short positie opgenomen. Waar we enorm op hebben gelet is om verliezen snel af te kappen en waar het kon de winsten zo goed als mogelijk laten doorlopen. Wordt nu snel lid en ontvang ook onze signalen tot 1 APRIL ...

Nieuwe opzet signaaldiensten:
Vanaf dit jaar werken we ook met een wat hoger bedrag wat er voor zorgt dat we meer en waar het kan wat grotere posities kunnen opnemen. Bij Systeem Trading kunnen we tot pakweg 5 tot 6 posities gelijktijdig opnemen, bij Guy Trading zo'n 8 a 10 posities gelijktijdig. Onafhankelijk van elkaar en sommige posities kunnen zo wat langer doorlopen terwijl we met andere posities meer ruimte krijgen om wat korter op de bal te spelen. Het wordt totaal anders en zo zijn we niet meer alleen afhankelijk van alleen maar de indices.

Volg ons in ieder geval tot 1 APRIL via de aanbieding vanaf €35, ga naar https://www.usmarkets.nl/trade... en schrijf u snel in zodat u niets hoeft te missen.

Rente 10 jaar VS:
De 10 jaar rente in de VS staat vanmorgen rond de 4,16% en blijft zo ruim boven de 4%.

Olieprijs:
Vanmorgen zien we dat de Brent olie rond de 81,5 dollar uitkomt, de 82 dollar blijft nu weerstand. Verder weerstand rond de 83 en 84 dollar. Steun nu vooral rond de 80 en de 77-78 dollar, later de 75 dollar als steun.

We handelen via zowel Systeem Trading, Guy Trading en COMBI-Trading op het verloop van de Brent olie.

Indicatie markt voorbeurs:
Vanmorgen zien we de futures zowel in Europa als op Wall Street vlak tot iets lager. De rente in de VS komt vanmorgen uit rond de 4,16%. De Brent olie staat vanmorgen rond de 81,5 dollar terwijl de euro vanmorgen rond de 1,077 dollar noteert.

In Azië zien we vanmorgen een verdeelde sessie, de Nikkei index sluit met 0,2% winst terwijl de Hang Seng index -0,85% lager staat.

Analyse AEX:
De AEX sluit donderdag fors hoger, de index won 13,62 punten (1,65%) en sluit de sessie af op 843,75 punten wat meteen ook een nieuw record is.

De eerste belangrijke steun komt nu uit rond de 837-838 punten, later steun rond de 831-832 punten. Verder steun rond de 828-829 en de 825 punten.

Weerstand nu eerst rond de 845 punten, later weerstand rond de 850 en 855 punten.

We handelen via onze signaaldiensten vaak op de AEX index. Om de signalen te ontvangen kunt u lid worden. Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en ontvang onze signalen en updates tot 1 APRIL ...

Grafiek AEX:

Analyse Nasdaq 100:
De Nasdaq 100 sluit donderdag 28 punten hoger en komt nu uit op 17.783 punten na een redelijke sessie, de index zet zo opnieuw een record neer op slotbasis.

Steun nu eerst rond de 17.675-17.700 punten, later steun rond de 17.500 punten. Verder zien we nog steun rond de 17.250 en de 17.150 punten. De oude top die rond de 16.965 punten blijven we ook in de gaten houden als steun.

Weerstand nu eerst rond de 17.800 punten, later rond de 18.000 punten weerstand.

Om mee te doen met onze signalen op de Nasdaq 100 index kunt u nu gebruik maken van onze aanbieding tot 1 APRIL. Schrijf u meteen in via onze Tradershop op de website, de link daarvoor is https://www.usmarkets.nl/trade...

Grafiek Nasdaq 100:

Analyse DAX:
De DAX sluit donderdag met 42 punten (0,25%) winst en komt nu uit op 16.964 punten. Weerstand zien we nu rond de 17.150 en de 17.300 punten.

Steun nu eerst rond de 16.900 en rond de 16.800 punten, later steun rond de 16.690 punten waar nu het 50-daags gemiddelde nu uitkomt.

We handelen via onze signaaldiensten vaak op de DAX index. Om de signalen te ontvangen kunt u lid worden. Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en ontvang onze signalen en updates tot 1 APRIL ...

Grafiek DAX:

Analyse Dow Jones:
De Dow Jones sluit met 49 punten (0,13%) winst donderdag en komt nu uit op 38.726 punten. Dat is opnieuw een recordslot voor de Dow Jones, de hoogste stand intraday die op 38.782 punten uitkomt werd nog niet doorbroken.

Weerstand zien we nu eerst rond de 38.800 punten met daarboven de 39.000 en de 39.350 punten. Verder nog weerstand rond de 39.500 punten.

Steun nu eerst rond de 38.500 punten met daaronder de 38.250 punten. Later letten we vooral op de 38.000, de 37.750 en de 37.500 punten als steun.

We handelen via onze abonnementen vaak op de Dow Jones index. Om de signalen te ontvangen kunt u lid worden. Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en ontvang onze signalen en updates tot 1 APRIL ...

Grafiek Dow Jones:

Handelen met Turbo's of Boosters op indexen en aandelen?
Voor wie een tijdje een signaaldienst wil volgen dan kunt u nu gebruik maken van de proefaanbieding. Een abonnement kunt u nu uit proberen tot 1 APRIL 2024, Systeem Trading voor €35, Guy Trading voor €40, Polleke Trading voor €45 en COMBI-Trading kan nu voor €75 !! Kijk vooral even een tijdje met ons mee en beslis daarna of het bij u past ...Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u snel op onze lijst met leden ...

De maand januari hebben we positief afgerond, er lopen nu wat nieuwe posities voor de maand februari. Zoals in de beschrijving van onze abonnementen staat zien we ELKE maand afzonderlijk van elkaar. De eerste maand van het jaar verliep goed, dat kunt u zien aan het resultaat hieronder. Voor deze maand (februari) lopen er sinds vrijdag wat posities op enkele indices en enkele aandelen.

Over het algemeen long posities:
In januari hebben we over het algemeen met LONG posities gewerkt al hebben we tussendoor ook even een short positie opgenomen. Waar we vooral op hebben gelet is om verliezen snel af te kappen en waar het kon de winsten zo goed als mogelijk laten doorlopen. Dat zal onze strategie blijven nu.

Resultaat deze maand (januari)

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

Vr 24 nov. 2023, 13:55

Beurstips US Markets: Black Friday, nu 25 euro tot 1 februari

Beste beleggers,

Neem nog snel via de Black Friday aanbieding een abonnement op onze signaaldiensten tot 1 FEBRUARI. Om ons een tijdje volgens kan dat nu tot 1 FEBRUARI voor slechts €25, Polleke wordt dan €35 en COMBI Trading (Guy Trading en Polleke Trading samen) kan voor €50 ...

Schrijf u in via de website bij onze Tradershop ofwel via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop


Wat kunt u verwachten?
Onze signalen ofwel beurstips, coaching van onze leden en uiteraard ervaring opdoen om te handelen met Turbo's en Boosters

Wij handelen vooral op de indices, de Brent-olie en ook op enkele aandelen die betrouwbaar zijn en redelijk bewegen. De signalen zijn zowel LONG als SHORT, we versturen per maand ongeveer 5 tot 10 signalen naar onze leden. Vooral de ervaring die we hebben met producten zoals Turbo's of de Boosters maakt het voor iedereen gemakkelijk om mee te doen. Uiteraard maakt iedereen zelf de keuze om mee te doen of niet als we een signaal verzenden. De signalen kan men ook heel goed gebruiken om met uw eigen vertrouwde producten te werken.

Inschrijven:
Pak probeer nu een abonnement tot 1 FEBRUARI , schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop waar u een keuze kunt maken. Dan staat u snel op onze ledenlijst en ontvangt u onze updates en signalen ... Verder zit u niet vast aan een abonnement, wilt u opzeggen kan gewoon via een mail naar US Markets, u beslist altijd zelf wanneer u wenst te stoppen ...

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

elnpaud vrijdag, 20:09 Van 5% daling is voorlopig geen sprake op d3 markten
Emilio wo 14 feb. 2024, 11:57 Even testen
Emilio wo 14 feb. 2024, 11:57 Hallo
Leo ma 12 feb. 2024, 18:23 Tis weer helemaal ruk met de posities
lodde420 za 27 jan. 2024, 15:25 Ik wil mijn lidmaatschap USMarkets.nl opzeggen, maar ik weet niet hoe. Graag antwoord op deze vraag. Het is namelijk nergens op te vinden.
Lees meer
Za 9 sep. 2023, 12:09

Augustus de beste maand in jaren, meedoen tot 1 NOV voor 35 euro

Beste beleggers,

De maand augustus hebben we goed kunnen afsluiten na winst te nemen op de LONG posities deze week. We richten ons nu op september waar ik opnieuw kansen verwacht al zullen we voorzichtig blijven. Wie mee wil doen kan nu een proefabonnement uitproberen bij US Markets Trading en dat tot 1 NOVEMBER voor € 35 !! We zitten in ieder geval terug op het juiste spoor na een paar maanden minder goed voor de dag om te komen door de moeilijke markt en de behoorlijk volatiele marktsituatie in de maanden mei, juni en juli ... Vergeet ook niet dat we daarvoor maar liefst 15 maanden op rij met een positief resultaat de maand af konden sluiten, deze maand was ook meteen de beste in jaren zodat we het opgelopen verlies helemaal weer terug hebben kunnen halen zodat we ook op jaarbasis weer met een mooie plus voor de dag komen.

Er staan nu geen posities meer open zodat u meteen mee kunt doen met de volgende mogelijkheden die ik vanaf volgende week verwacht. Mijn visie is nu dat er richting het einde van dit jaar nog een paar mooie momenten gaan komen om te handelen via mijn bekende strategie en dan heb ik het over zowel LONG als SHORT momenten. We wachten nu eerst rustig af tot er zich nieuwe duidelijke kansen voordoen, we krijgen nog inflatie cijfers uit de VS en vrijdag ook nog het belangrijke banenrapport uit de VS.

Schrijf u nu in voor een abonnement naar keuze en volg ons tot minimaal 1 NOVEMBER via het nieuwe proefabonnement ... Aarzel dus niet en schrijf u snel in, dan staat u morgen al op onze ledenlijst en ontvangt u alle signalen en updates ...

Ga naar https://www.usmarkets.nl/tradershop en kies daar een van onze abonnementen voor signaaldiensten ...

Wat kun je verwachten?

  • Signalen op de indexen en aandelen
  • Signalen op indexen en aandelen (Guy en COMBI Trading) met alle details om de positie aan te kopen
  • Elke ochtend voorbeurs een uitgebreide marktupdate
  • Vaak tussentijdse updates over de markt en de posities
  • Toegang tot de ledenboxen (Forum met leden)

U beslist altijd zelf of u meedoet met de signalen die we verzenden of niet. Alle signalen die we hebben afgegeven zijn voorzien van een fondscode zodat u die via uw broker of bank kunt invoeren om er snel mee aan de slag te gaan. We sturen regelmatig signalen op indexen zoals de AEX, de DAX, de Dow Jones, de Nasdaq en de CAC 40. Bij Guy Trading en COMBI Trading sturen we ook vaak signalen op de "Magnificent Seven" aandelen of de TOP 7 bedrijven op Wall Street en dat zijn Apple, Microsoft, Alphabet (Google), Amazon, Meta Platforms, Nvidia en Tesla. Ook binnen de AEX nemen we vaak een positie op volatiele aandelen zoals ASML en ASMI. Verder komt bij Guy Trading ook de Brent olie vaak aan bod omdat de olie ook zeer interessant blijft om te handelen.

Op zich is alles gemakkelijk en goed op te volgen en het is ook niet zo dat we te veel transacties doen. Door dat we Boosters of Turbo's werken kunnen we natuurlijk ook in beide richtingen inspelen, zowel LONG als SHORT. Ook nemen we telkens de tijd met de gekozen posities, gemiddeld zitten we tussen de 3 en 15 dagen in een positie, dat hangt ook af van de markt af. Verder kan iedereen doen wat men wil en dus ook met andere producten waar u beter bekend mee bent, deze keuze kunt u altijd zelf maken. Het is wel zo dat u dan het beste de instap en uitstap opvolgt die wij naar de leden verzenden.

Schrijf u direct in via deze proefaanbieding tot 1 NOVEMBER voor € 35 , dan staat u snel op onze verzendlijst zodat u alle updates en signalen ontvangt. Ga naar https://www.usmarkets.nl/tradershop en kies daar voor een van onze abonnementen.

Resultaat maand augustus 2023:

Tot snel ...

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

Vandaag, 08:58

Technologie vooral door Nvidia lager, vanavond komen de cijfers

Beste beleggers, beursvolgers ...

De markten blijven volatiel en we zien dat beleggers wachten op de hoog gespannen verwachtingen rondom Nvidia dat met cijfers komt vanavond nabeurs. Vooral de technologie aandelen kenden een matige sessie en verloren allemaal. De Dow Jones sluit ook lager maar beperkt omdat Walmart met goeie cijfers kwam dinsdag. Het aanbod van kwartaalcijfers neemt vanaf nu wat af, de aandacht ligt nu vooral op Nvidia vanavond en het aandeel dat zeer volatiel blijft verloor al fors dinsdag. Verder zien we dat de 10 jaar rente rond de 4,28% uitkomt vanmorgen, de Brent olie zien we rond de 82,6 dollar. De euro loopt wat op tot rond de 1,081 dollar. Wat betreft de signaaldiensten, we hebben wat posities met winst gesloten dinsdag en er lopen er nu nog 1 tot 2 die we aanhouden. We kijken vanaf morgen of vrijdag naar nieuwe mogelijkheden om te handelen ...

Voor wie graag een tijdje één van onze signaaldiensten wil volgen kan nu gebruik maken van onze proefaanbieding. U kunt dan een abonnement proberen tot 1 MEI 2024. Systeem Trading voor €35, Guy Trading voor €40, Polleke Trading voor €45 en COMBI-Trading voor €75. Kijk vooral even een tijdje met ons mee en beslis daarna of het bij u past ... Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/trade... Er lopen nog 1 tot 2 posities via onze signaaldiensten, de technologie posities hebben we gesloten omdat Nvidia met cijfers komt vanavond na het slot van Wall Street ...

Marktupdate 21 februari:
De beurzen verloren dinsdag over het algemeen, op Wall Street zien we dat vooral de technologie aandelen moesten inleveren, zo sluit de Nasdaq met 0,92% verlies terwijl de Nasdaq 100 met 0,79% terug moest. De SOX index verloor nog meer met 1,56%. De S&P 500 moest nu ook de 5000 punten grens vaarwel zeggen met een slot op 4975 punten, de index verloor 30 punten ofwel 0,6%. De Dow Jones verloor weinig met 64 punten (0,17%) en sluit de sessie af op 38.564 punten. Verder zien we dat de Dow Transport index 1,06% verloor.

Beleggers reageerden dinsdag vooral op de mooie winsten van de detailhandelaren zoals Walmart dat gisteren liet zien en ruim 3% winst boekte op slotbasis. Het bedrijf gaf aan dat de vooruitzichten voor de verkoop optimistisch blijven en er komt een dividendverhoging.

Aan de andere kant kijken beleggers vooral uit naar de kwartaalcijfers van Nvidia omdat als die ook maar iets tegenvallen het een signaal kan worden om de markten te doen draaien. Dat komt door dat slechts een handvol mega aandelen het grootste deel van de winst van de afgelopen weken voor zijn rekening nam. Elke tegenvaller binnen de op AI gerichte toekomst kan de markt een behoorlijke tik omlaag bezorgen. Als Nvidia dus tegenvalt, hetgeen nog moet blijken, dan mogen we echt die 3% tot 5% daling verwachten. Nvidia verloor dinsdag al 4,35% en nabeurs ging er nog zo'n 2% van de koers af. Het aandeel blijft enorm volatiel momenteel.

Verder letten we op de rente die rond de 4,3% blijft hangen, vanavond krijgen we de FOMC minutes en daarin kunnen we lezen wat de FED zei tijdens de laatste vergadering. Dat er in maart geen renteverlaging zal komen is al vrij duidelijk maar men twijfelt nu ook al of dat in mei zal gebeuren gezien de weer oplopende inflatie.

Europa:
Europa sluit dinsdag over het algemeen lager, de AEX index sluit met 7,57 punten (-0,88%) verlies met een slot op 848,28 punten. De DAX sluit met 24 punten (-0,14%) verlies de sessie af op 17.068 punten. De Franse CAC 40 sluit opnieuw hoger en scherpt zo het record verder aan, de index won 0,34% met een recordslot op 7795 punten. De BEL 20 verloor 0,56%.

Kwartaalcijfers deze week:
We krijgen nog wat kwartaalcijfers deze week, hieronder ziet u een overzicht per dag. Let vooral op Nvidia vanavond nabeurs ...


Economische cijfers deze week:
Vanavond krijgen we de FOMC Minutes, ook mogen krijgen we nog wat cijfers.

Signaaldiensten 2024:
De maand januari werd positief afgerond, vanaf nu zullen de nieuwe posities die er komen worden opgenomen voor de maand februari. Zoals u in de beschrijving van onze abonnementen kunt lezen handelen we ELKE maand afzonderlijk van elkaar. Vooraf zal ik melden voor welke maand de posities zullen gelden. Deze eerste maand (januari) van het jaar verliep goed, dat kunt u zien aan het resultaat. Er lopen nu nog 1 tot 2 posities, we kijken om uit te breiden waar dat kan maar we wachten nu eerst de cijfers van Nvidia af.

In januari hebben we over het algemeen met LONG posities gewerkt al hebben we ook even kort een short positie opgenomen. Waar we enorm op hebben gelet is om verliezen snel af te kappen en waar het kon de winsten zo goed als mogelijk laten doorlopen. Wordt nu snel lid en ontvang ook onze signalen tot 1 MEI ...

Nieuwe opzet signaaldiensten:
Vanaf dit jaar werken we ook met een wat hoger bedrag wat er voor zorgt dat we meer en waar het kan wat grotere posities kunnen opnemen. Bij Systeem Trading kunnen we tot pakweg 5 tot 6 posities gelijktijdig opnemen, bij Guy Trading zo'n 8 a 10 posities gelijktijdig. Onafhankelijk van elkaar en sommige posities kunnen zo wat langer doorlopen terwijl we met andere posities meer ruimte krijgen om wat korter op de bal te spelen. Het wordt totaal anders en zo zijn we niet meer alleen afhankelijk van alleen maar de indices.

Volg ons in ieder geval tot 1 MEI via de aanbieding vanaf €35, ga naar https://www.usmarkets.nl/trade... en schrijf u snel in zodat u niets hoeft te missen.

Rente 10 jaar VS:
De 10 jaar rente in de VS staat vanmorgen rond de 4,28%. De rente blijft zo ruim boven de 4%.

Olieprijs:
Vanmorgen zien we dat de Brent olie rond de 82,6 dollar uitkomt, weerstand nu rond de 83 en 84 dollar. Steun nu vooral rond de 82 en rond de 80 dollar, later de 77-78 en de 75 dollar als steun.

We handelen via zowel Systeem Trading, Guy Trading en COMBI-Trading op het verloop van de Brent olie.

Indicatie markt voorbeurs:
Vanmorgen zien we de futures op Wall Street vlak tot iets lager, in Europa blijven de indices sterk liggen want zowel de AEX als de DAX willen wat hoger starten als we naar de futures kijken. De 10 jaar rente in de VS komt vanmorgen uit rond de 4,28%. De Brent olie zien we rond de 82,6 dollar terwijl de euro vanmorgen rond de 1,081 dollar uitkomt.

Analyse AEX:
De AEX sluit dinsdag met 7,57 punten (-0,88%) verlies en komt nu uit op 848,28 punten

De eerste belangrijke steun komt nu uit rond de 845 met daaronder de 840 punten. Verder nog steun rond de 837-838 en rond de 835 punten.

Weerstand nu eerst rond de 850 en 860 punten, later weerstand rond de 865 en de 875 punten maar we komen terecht in een onbekend gebied.

We handelen via onze signaaldiensten vaak op de AEX index. Om de signalen te ontvangen kunt u lid worden. Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en ontvang onze signalen en updates tot 1 MEI ...

Grafiek AEX:

Analyse Nasdaq 100:
De Nasdaq 100 verloor dinsdag na een volatiele sessie behoorlijk, bij het slot stond de index 140 punten (-0,79%) lager, de index komt nu uit op 17.546 punten. Gedurende de sessie stond de index ook even fors lager op 17.399 punten zo dat er een slotrally nodig was om de schade te beperken.

Steun nu eerst rond de 17.500 punten, later steun rond de 17.400 en rond de 17.250 punten. Verder letten we op de 17.100 en 17.000 punten met later vooral de oude top rond de 16.765 punten als steun.

Weerstand nu rond de 17.650, 17.750 en 17.850 punten, later weerstand rond de 18.041 punten waar de top wacht.

Om mee te doen met onze signalen op de Nasdaq 100 index kunt u nu gebruik maken van onze aanbieding tot 1 MEI. Schrijf u meteen in via onze Tradershop op de website, de link daarvoor is https://www.usmarkets.nl/trade...

Grafiek Nasdaq 100:

Analyse DAX:
De DAX sluit dinsdag met 24 punten (-0,14%) verlies en komt nu uit op 17.068 punten.

De eerste steun zien we nu rond de 17.000 punten, later steun rond de 16.850 en de 16.790 punten waar nu het 50-daags gemiddelde uitkomt. Verder nog steun rond de 16.650 en de 16.500 punten.

Weerstand zien we nu rond de 17.200 punten, later weerstand rond de 17.300 en de 17.400 punten.

We handelen via onze signaaldiensten vaak op de DAX index. Om de signalen te ontvangen kunt u lid worden. Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en ontvang onze signalen en updates tot 1 MEI ...

Grafiek DAX:

Analyse Dow Jones:
De Dow Jones verloor dinsdag 64 punten (-0,17%) om op 38.564 punten te sluiten, de daling viel mee vergeleken met de andere indices op Wall Street omdat Walmart goed voor de dag kwam. Toch waren er veel aandelen die ruim 1% tot 2% verloren.

Weerstand blijft in eerste instantie de 38.750 punten met daarboven de top die net onder de 39.000 punten. Verder nog weerstand rond de 39.250 en 39.500 punten.

Steun nu eerst rond de 38.500 en de 38.300 punten, later steun rond de 38.000 en de 37.780 punten waar we het 50-daags gemiddelde zien uitkomen.

We handelen via onze abonnementen vaak op de Dow Jones index. Om de signalen te ontvangen kunt u lid worden. Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en ontvang onze signalen en updates tot 1 MEI ...

Grafiek Dow Jones:

Handelen met Turbo's of Boosters op indexen en aandelen?
Voor wie een tijdje een signaaldienst wil volgen dan kunt u nu gebruik maken van de proefaanbieding. Een abonnement kunt u nu uit proberen tot 1 MEI 2024, Systeem Trading voor €35, Guy Trading voor €40, Polleke Trading voor €45 en COMBI-Trading kan nu voor €75 !! Kijk vooral even een tijdje met ons mee en beslis daarna of het bij u past ...Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u snel op onze lijst met leden ...

De maand januari hebben we positief afgerond, er lopen nu wat nieuwe posities voor de maand februari. Zoals in de beschrijving van onze abonnementen staat zien we ELKE maand afzonderlijk van elkaar. De eerste maand van het jaar verliep goed, dat kunt u zien aan het resultaat hieronder. Voor deze maand (februari) lopen er sinds vrijdag wat posities op enkele indices en enkele aandelen.

Over het algemeen long posities:
In januari hebben we over het algemeen met LONG posities gewerkt al hebben we tussendoor ook even een short positie opgenomen. Waar we vooral op hebben gelet is om verliezen snel af te kappen en waar het kon de winsten zo goed als mogelijk laten doorlopen. Dat zal onze strategie blijven nu.

Resultaat maand januari

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

Gisteren, 08:20

Europa iets lager, Wall Street doet weer mee vandaag

Beste beleggers, beursvolgers ...

De week start nu echt met Wall Street erbij, gisteren verloren de AEX en de DAX iets zodat nieuwe records uitbleven, de CAC 40 wist minimaal te winnen zodat er daar wel nog net een nieuw record op de borden kwam. Vanmorgen zien we dat de futures wat lager staan op Wall Street na de negatieve sessie van afgelopen vrijdag. Deze week zal de markt vooral uitkijken naar de kwartaalcijfers van technologie gigant Nvidia die plots de 3e plaats wat betreft beurswaarde bereikte vorige week. Wel staat het aandeel al heel hoog maar als de cijfers iets meer brengen dan men verwacht dan zal er nog wat bijkomen, ook verwacht ik dat Nvidia een stock split zal aankondigen na de cijfers. Verder zien we dat de 10 jaar rente in de VS rond de 4,31% uitkomt vanmorgen en dus aan de hoge kant blijft nu er ook in mei geen renteverlaging meer wordt verwacht. De Brent olie zien we rond de 83,4 dollar, de euro rond de 1,077 dollar ... We zitten met wat posities in de markt zowel in enkele indices als met wat aandelen.

Voor wie graag een tijdje één van onze signaaldiensten wil volgen kan nu gebruik maken van onze proefaanbieding. U kunt dan een abonnement proberen tot 1 MEI 2024. Systeem Trading voor €35, Guy Trading voor €40, Polleke Trading voor €45 en COMBI-Trading voor €75. Kijk vooral even een tijdje met ons mee en beslis daarna of het bij u past ... Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/trade... Er lopen nu enkele posities op wat indices en op aandelen ...

Marktupdate 20 februari:
De beurzen in Europa die wel open waren maandag sluiten vlak tot iets lager, Wall Street bleef dicht door een feestdag (Presidents' Day). Vandaag dus weer overal handel, de week op Wall Street kan nu ook van start. Wel zien we wat verval eind vorige week zodat de week in zijn geheel negatief werd afgerond. Europa zetten wel nog een positieve week neer met overal nieuwe records. Maandag sloot alleen de CAC 40 met een nieuw record (7768,55) ook al won de index slechts 0,37 punt in de plus.

Vrijdag sluit Wall Street na een aarzelende start lager, de Dow Jones verloor 0,37% terwijl de S&P 500 met 0,48% terug moest om zo nog net boven de 5.000 punten te sluiten (5.005). Verder zien we bij de technologie sectoren verlies, de Nasdaq sluit 0,85% lager terwijl de Nasdaq 100 met 0,9% terug moest. Ook de SOX index verloor vrijdag 0,67%. Opvallend was dat de Dow Transport index een zeer slechte sessie kende met 1,74% verlies.

Wall Street sloot vrijdag dus lager maar ook op weekbasis was er voor het eerst sinds een lange reeks met positieve weken verlies. Dat kwam vooral door dat men nu niet meer verwacht dat de FED de rente snel zal verlagen door de te hoge inflatiecijfers, daarom nemen beleggers wat gas terug. Net zoals de inflatiedata van afgelopen dinsdag (CPI) vielen de Amerikaanse producentenprijzen (PPI) vrijdag ook nogal tegen. De producentenprijzen stegen op maandbasis met 0,3% na een daling met 0,1% in december. Economen hadden verwacht dat de prijzen voor de maand januari met slechts 0,1% zouden stijgen.

Zonder de volatiele prijzen van handel, voeding en energie, ofwel de kerninflatie, stegen de producentenprijzen in de VS afgelopen maand zelfs met 0,6% na een stijging van 0,2% in december. Alle inflatiecijfers vielen dus tegen vorige week.

Nu moet de PCE-kerninflatie nog komen en dat blijft de favoriete graadmeter voor de FED. Men verwacht nu dat het cijfer op 2,5% zal uitkomen terwijl dat in november en december nog 1,9% was. Volgende week krijgen we daar zicht op ...

Rente VS:
Door de tegenvallende cijfers vorige week zien we dat de Amerikaanse tienjaarsrente verder oploopt tot boven de 4,3% en dat is het hoogste punt sinds november vorig jaar. Aan alles merken we dat de inflatie toch veel "hardnekkiger" is dan waar veel beleggers eerder vanuit gingen. Daardoor zal de FED voorzichtiger moeten omspringen met de rente zodat de tijdlijn voor een verlaging alleen maar verder opschuift, men denkt nu zelfs al dat er pas in juni een eerste renteverlaging zal komen. Aan de andere kant zijn er zelfs al een paar economen die denken dat er nog een renteverhoging kan bijkomen later dit jaar al is dat wat voorbarig. Wel is het zo als er nog 2 tot 3 maanden cijfers komen die te goed zijn men weinig anders zal kunnen doen om de inflatie verder de kop in te drukken. Het blijft moeilijk op dit moment, ook de overdrijving bij de beurzen met nieuwe records helpen daar niet echt bij.

Inmiddels gaat nu zo'n 70% van de markt niet langer uit van een renteverlaging in mei terwijl een verlaging in maart al helemaal wordt uitgesloten. Een ruime meerderheid rekent volgens de FedWatch Tool van CME nu pas op een eerste renteverlaging in juni.

Europa:
Europa sluit maandag over het algemeen lager, de AEX index sluit 2,26 punten (-0,26%) in de min met een slot op 855,85 punten. De DAX sluit met 25 punten (-0,15%) verlies de sessie af op 17.092 punten. De Franse CAC 40 sluit onveranderd maar sleept er wel net een record uit. De BEL 20 verloor 0,06% maandag.

Kwartaalcijfers deze week:
We krijgen nog wat kwartaalcijfers deze week, hieronder ziet u een overzicht per dag. Let vooral op Nvidia woensdag nabeurs ...


Economische cijfers deze week:
Wall Street blijft dicht vandaag, vanaf woensdag weer nieuws met de FOMC Minutes in de avond.

Signaaldiensten 2024:
De maand januari werd positief afgerond, vanaf nu zullen de nieuwe posities die er komen worden opgenomen voor de maand februari. Zoals u in de beschrijving van onze abonnementen kunt lezen handelen we ELKE maand afzonderlijk van elkaar. Vooraf zal ik melden voor welke maand de posities zullen gelden. Deze eerste maand (januari) van het jaar verliep goed, dat kunt u zien aan het resultaat. Er lopen posities nu, zowel op wat indices als wat aandelen.

In januari hebben we over het algemeen met LONG posities gewerkt al hebben we ook even kort een short positie opgenomen. Waar we enorm op hebben gelet is om verliezen snel af te kappen en waar het kon de winsten zo goed als mogelijk laten doorlopen. Wordt nu snel lid en ontvang ook onze signalen tot 1 MEI ...

Nieuwe opzet signaaldiensten:
Vanaf dit jaar werken we ook met een wat hoger bedrag wat er voor zorgt dat we meer en waar het kan wat grotere posities kunnen opnemen. Bij Systeem Trading kunnen we tot pakweg 5 tot 6 posities gelijktijdig opnemen, bij Guy Trading zo'n 8 a 10 posities gelijktijdig. Onafhankelijk van elkaar en sommige posities kunnen zo wat langer doorlopen terwijl we met andere posities meer ruimte krijgen om wat korter op de bal te spelen. Het wordt totaal anders en zo zijn we niet meer alleen afhankelijk van alleen maar de indices.

Volg ons in ieder geval tot 1 MEI via de aanbieding vanaf €35, ga naar https://www.usmarkets.nl/trade... en schrijf u snel in zodat u niets hoeft te missen.

Rente 10 jaar VS:
De 10 jaar rente in de VS staat vanmorgen rond de 4,31%. De rente blijft zo ruim boven de 4%.

Olieprijs:
Vanmorgen zien we dat de Brent olie rond de 83,4 dollar uitkomt, weerstand nu rond de 83 en 84 dollar. Steun nu vooral rond de 82 en rond de 80 dollar, later de 77-78 en de 75 dollar als steun.

We handelen via zowel Systeem Trading, Guy Trading en COMBI-Trading op het verloop van de Brent olie.

Indicatie markt voorbeurs:
Vanmorgen zien we de futures op Wall Street lager, ook in Europa zien we lagere futures voor de start van de sessie. De 10 jaar rente in de VS komt vanmorgen uit rond de 4,31%. De Brent olie zien we rond de 83,4 dollar terwijl de euro vanmorgen rond de 1,077 dollar uitkomt.

Analyse AEX:
De AEX sluit maandag met 2,26 punten (-0,26%) verlies en komt nu uit op 855,85 punten

De eerste belangrijke steun komt nu uit rond de 850 punten, later steun rond de 845 en de 840 punten. Verder nog steun rond de 837-838 en rond de 835 punten.

Weerstand nu eerst rond de 860, de 865 en de 875 punten maar we komen terecht in een onbekend gebied nu er nieuwe records worden gemaakt.

We handelen via onze signaaldiensten vaak op de AEX index. Om de signalen te ontvangen kunt u lid worden. Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en ontvang onze signalen en updates tot 1 MEI ...

Grafiek AEX:

Analyse Nasdaq 100:
De Nasdaq 100 sluit vrijdag met 160 punten (-0.9%) verlies en komt nu uit op 17.686 punten. De reeks met records werd vorige week onderbroken, de hoogste stand ooit komt uit op 18.041 punten. De index onderbreekt zo een sterke reeks van 14 op 15 met winst op weekbasis, de Nasdaq 100 verloor over de gehele week 1,54%.

Steun nu eerst rond de 17.600 en de 17.500 punten, later steun rond de 17.250 en rond de 17.100 punten.

Weerstand nu rond de 17.750, 17.850 en 17.950 punten, later weerstand rond de 18.041 punten waar de top wacht.

Om mee te doen met onze signalen op de Nasdaq 100 index kunt u nu gebruik maken van onze aanbieding tot 1 MEI. Schrijf u meteen in via onze Tradershop op de website, de link daarvoor is https://www.usmarkets.nl/trade...

Grafiek Nasdaq 100:

Analyse DAX:
De DAX sluit maandag met 25 punten (-0,15%) verlies en komt nu uit op 17.092 punten.

De eerste steun zien we nu rond de 17.000 punten, later steun rond de 16.850 en de 16.780 punten waar nu het 50-daags gemiddelde uitkomt. Verder nog steun rond de 16.600 en de 16.500 punten.

Weerstand zien we nu rond de 17.200 punten, later weerstand rond de 17.300 en de 17.400 punten.

We handelen via onze signaaldiensten vaak op de DAX index. Om de signalen te ontvangen kunt u lid worden. Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en ontvang onze signalen en updates tot 1 MEI ...

Grafiek DAX:

Analyse Dow Jones:
De Dow Jones kende vrijdag een volatiele sessie met tijdens het laatste uur toch een daling, de index verloor 145 punten om op 38.628 punten te sluiten. Op weekbasis was er een verlies van 0,1% zodat de reeks van 14 weken op 15 met winst werd gestopt vorige week. Men had makkelijk in de plus kunnen sluiten op weekbasis aangezien er amper een rood cijfers staat, dus het wordt opletten de komende periode zoals ik al aangaf. De markten maken zich klaar voor een terugval.

Weerstand nu eerst rond de 38.750 punten met daarboven de top die net onder de 39.000 punten. Verder nog weerstand rond de 39.250 punten.

Steun nu eerst rond de 38.500 en de 38.300 punten, later steun rond de 38.000, de 37.750 en de 37.680 punten waar we het 50-daags gemiddelde zien uitkomen.

We handelen via onze abonnementen vaak op de Dow Jones index. Om de signalen te ontvangen kunt u lid worden. Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en ontvang onze signalen en updates tot 1 MEI ...

Grafiek Dow Jones:

Handelen met Turbo's of Boosters op indexen en aandelen?
Voor wie een tijdje een signaaldienst wil volgen dan kunt u nu gebruik maken van de proefaanbieding. Een abonnement kunt u nu uit proberen tot 1 MEI 2024, Systeem Trading voor €35, Guy Trading voor €40, Polleke Trading voor €45 en COMBI-Trading kan nu voor €75 !! Kijk vooral even een tijdje met ons mee en beslis daarna of het bij u past ...Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u snel op onze lijst met leden ...

De maand januari hebben we positief afgerond, er lopen nu wat nieuwe posities voor de maand februari. Zoals in de beschrijving van onze abonnementen staat zien we ELKE maand afzonderlijk van elkaar. De eerste maand van het jaar verliep goed, dat kunt u zien aan het resultaat hieronder. Voor deze maand (februari) lopen er sinds vrijdag wat posities op enkele indices en enkele aandelen.

Over het algemeen long posities:
In januari hebben we over het algemeen met LONG posities gewerkt al hebben we tussendoor ook even een short positie opgenomen. Waar we vooral op hebben gelet is om verliezen snel af te kappen en waar het kon de winsten zo goed als mogelijk laten doorlopen. Dat zal onze strategie blijven nu.

Resultaat maand januari

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

Loading..
Er is een fout opgetreden
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.