Za 10 feb. 2024, 10:36

TA Tesla, AEX, Nasdaq, Alfen, S&P 500 en ASML

Drie indices en drie aandelen vandaag. Amerika en Nederland. Daar komen de grafieken vandaan. Ik ga beginnen. S&P 500: Op dit gedeelte van de daggrafiek ziet u dat de S&P 500 er technisch prima bijligt. De koers beweegt boven de stijgende trendlijn, zet hogere bodems en hogere toppen neer en...

Lees verder »
Vr 24 nov. 2023, 13:55

Beurstips US Markets: Black Friday, nu 25 euro tot 1 februari

Beste beleggers,

Neem nog snel via de Black Friday aanbieding een abonnement op onze signaaldiensten tot 1 FEBRUARI. Om ons een tijdje volgens kan dat nu tot 1 FEBRUARI voor slechts €25, Polleke wordt dan €35 en COMBI Trading (Guy Trading en Polleke Trading samen) kan voor €50 ...

Schrijf u in via de website bij onze Tradershop ofwel via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop


Wat kunt u verwachten?
Onze signalen ofwel beurstips, coaching van onze leden en uiteraard ervaring opdoen om te handelen met Turbo's en Boosters

Wij handelen vooral op de indices, de Brent-olie en ook op enkele aandelen die betrouwbaar zijn en redelijk bewegen. De signalen zijn zowel LONG als SHORT, we versturen per maand ongeveer 5 tot 10 signalen naar onze leden. Vooral de ervaring die we hebben met producten zoals Turbo's of de Boosters maakt het voor iedereen gemakkelijk om mee te doen. Uiteraard maakt iedereen zelf de keuze om mee te doen of niet als we een signaal verzenden. De signalen kan men ook heel goed gebruiken om met uw eigen vertrouwde producten te werken.

Inschrijven:
Pak probeer nu een abonnement tot 1 FEBRUARI , schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop waar u een keuze kunt maken. Dan staat u snel op onze ledenlijst en ontvangt u onze updates en signalen ... Verder zit u niet vast aan een abonnement, wilt u opzeggen kan gewoon via een mail naar US Markets, u beslist altijd zelf wanneer u wenst te stoppen ...

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

elnpaud vrijdag, 20:09 Van 5% daling is voorlopig geen sprake op d3 markten
Emilio wo 14 feb. 2024, 11:57 Even testen
Emilio wo 14 feb. 2024, 11:57 Hallo
Leo ma 12 feb. 2024, 18:23 Tis weer helemaal ruk met de posities
lodde420 za 27 jan. 2024, 15:25 Ik wil mijn lidmaatschap USMarkets.nl opzeggen, maar ik weet niet hoe. Graag antwoord op deze vraag. Het is namelijk nergens op te vinden.
Lees meer
Za 9 sep. 2023, 12:09

Augustus de beste maand in jaren, meedoen tot 1 NOV voor 35 euro

Beste beleggers,

De maand augustus hebben we goed kunnen afsluiten na winst te nemen op de LONG posities deze week. We richten ons nu op september waar ik opnieuw kansen verwacht al zullen we voorzichtig blijven. Wie mee wil doen kan nu een proefabonnement uitproberen bij US Markets Trading en dat tot 1 NOVEMBER voor € 35 !! We zitten in ieder geval terug op het juiste spoor na een paar maanden minder goed voor de dag om te komen door de moeilijke markt en de behoorlijk volatiele marktsituatie in de maanden mei, juni en juli ... Vergeet ook niet dat we daarvoor maar liefst 15 maanden op rij met een positief resultaat de maand af konden sluiten, deze maand was ook meteen de beste in jaren zodat we het opgelopen verlies helemaal weer terug hebben kunnen halen zodat we ook op jaarbasis weer met een mooie plus voor de dag komen.

Er staan nu geen posities meer open zodat u meteen mee kunt doen met de volgende mogelijkheden die ik vanaf volgende week verwacht. Mijn visie is nu dat er richting het einde van dit jaar nog een paar mooie momenten gaan komen om te handelen via mijn bekende strategie en dan heb ik het over zowel LONG als SHORT momenten. We wachten nu eerst rustig af tot er zich nieuwe duidelijke kansen voordoen, we krijgen nog inflatie cijfers uit de VS en vrijdag ook nog het belangrijke banenrapport uit de VS.

Schrijf u nu in voor een abonnement naar keuze en volg ons tot minimaal 1 NOVEMBER via het nieuwe proefabonnement ... Aarzel dus niet en schrijf u snel in, dan staat u morgen al op onze ledenlijst en ontvangt u alle signalen en updates ...

Ga naar https://www.usmarkets.nl/tradershop en kies daar een van onze abonnementen voor signaaldiensten ...

Wat kun je verwachten?

  • Signalen op de indexen en aandelen
  • Signalen op indexen en aandelen (Guy en COMBI Trading) met alle details om de positie aan te kopen
  • Elke ochtend voorbeurs een uitgebreide marktupdate
  • Vaak tussentijdse updates over de markt en de posities
  • Toegang tot de ledenboxen (Forum met leden)

U beslist altijd zelf of u meedoet met de signalen die we verzenden of niet. Alle signalen die we hebben afgegeven zijn voorzien van een fondscode zodat u die via uw broker of bank kunt invoeren om er snel mee aan de slag te gaan. We sturen regelmatig signalen op indexen zoals de AEX, de DAX, de Dow Jones, de Nasdaq en de CAC 40. Bij Guy Trading en COMBI Trading sturen we ook vaak signalen op de "Magnificent Seven" aandelen of de TOP 7 bedrijven op Wall Street en dat zijn Apple, Microsoft, Alphabet (Google), Amazon, Meta Platforms, Nvidia en Tesla. Ook binnen de AEX nemen we vaak een positie op volatiele aandelen zoals ASML en ASMI. Verder komt bij Guy Trading ook de Brent olie vaak aan bod omdat de olie ook zeer interessant blijft om te handelen.

Op zich is alles gemakkelijk en goed op te volgen en het is ook niet zo dat we te veel transacties doen. Door dat we Boosters of Turbo's werken kunnen we natuurlijk ook in beide richtingen inspelen, zowel LONG als SHORT. Ook nemen we telkens de tijd met de gekozen posities, gemiddeld zitten we tussen de 3 en 15 dagen in een positie, dat hangt ook af van de markt af. Verder kan iedereen doen wat men wil en dus ook met andere producten waar u beter bekend mee bent, deze keuze kunt u altijd zelf maken. Het is wel zo dat u dan het beste de instap en uitstap opvolgt die wij naar de leden verzenden.

Schrijf u direct in via deze proefaanbieding tot 1 NOVEMBER voor € 35 , dan staat u snel op onze verzendlijst zodat u alle updates en signalen ontvangt. Ga naar https://www.usmarkets.nl/tradershop en kies daar voor een van onze abonnementen.

Resultaat maand augustus 2023:

Tot snel ...

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

Vandaag, 08:58

Technologie vooral door Nvidia lager, vanavond komen de cijfers

Beste beleggers, beursvolgers ...

De markten blijven volatiel en we zien dat beleggers wachten op de hoog gespannen verwachtingen rondom Nvidia dat met cijfers komt vanavond nabeurs. Vooral de technologie aandelen kenden een matige sessie en verloren allemaal. De Dow Jones sluit ook lager maar beperkt omdat Walmart met goeie cijfers kwam dinsdag. Het aanbod van kwartaalcijfers neemt vanaf nu wat af, de aandacht ligt nu vooral op Nvidia vanavond en het aandeel dat zeer volatiel blijft verloor al fors dinsdag. Verder zien we dat de 10 jaar rente rond de 4,28% uitkomt vanmorgen, de Brent olie zien we rond de 82,6 dollar. De euro loopt wat op tot rond de 1,081 dollar. Wat betreft de signaaldiensten, we hebben wat posities met winst gesloten dinsdag en er lopen er nu nog 1 tot 2 die we aanhouden. We kijken vanaf morgen of vrijdag naar nieuwe mogelijkheden om te handelen ...

Voor wie graag een tijdje één van onze signaaldiensten wil volgen kan nu gebruik maken van onze proefaanbieding. U kunt dan een abonnement proberen tot 1 MEI 2024. Systeem Trading voor €35, Guy Trading voor €40, Polleke Trading voor €45 en COMBI-Trading voor €75. Kijk vooral even een tijdje met ons mee en beslis daarna of het bij u past ... Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/trade... Er lopen nog 1 tot 2 posities via onze signaaldiensten, de technologie posities hebben we gesloten omdat Nvidia met cijfers komt vanavond na het slot van Wall Street ...

Marktupdate 21 februari:
De beurzen verloren dinsdag over het algemeen, op Wall Street zien we dat vooral de technologie aandelen moesten inleveren, zo sluit de Nasdaq met 0,92% verlies terwijl de Nasdaq 100 met 0,79% terug moest. De SOX index verloor nog meer met 1,56%. De S&P 500 moest nu ook de 5000 punten grens vaarwel zeggen met een slot op 4975 punten, de index verloor 30 punten ofwel 0,6%. De Dow Jones verloor weinig met 64 punten (0,17%) en sluit de sessie af op 38.564 punten. Verder zien we dat de Dow Transport index 1,06% verloor.

Beleggers reageerden dinsdag vooral op de mooie winsten van de detailhandelaren zoals Walmart dat gisteren liet zien en ruim 3% winst boekte op slotbasis. Het bedrijf gaf aan dat de vooruitzichten voor de verkoop optimistisch blijven en er komt een dividendverhoging.

Aan de andere kant kijken beleggers vooral uit naar de kwartaalcijfers van Nvidia omdat als die ook maar iets tegenvallen het een signaal kan worden om de markten te doen draaien. Dat komt door dat slechts een handvol mega aandelen het grootste deel van de winst van de afgelopen weken voor zijn rekening nam. Elke tegenvaller binnen de op AI gerichte toekomst kan de markt een behoorlijke tik omlaag bezorgen. Als Nvidia dus tegenvalt, hetgeen nog moet blijken, dan mogen we echt die 3% tot 5% daling verwachten. Nvidia verloor dinsdag al 4,35% en nabeurs ging er nog zo'n 2% van de koers af. Het aandeel blijft enorm volatiel momenteel.

Verder letten we op de rente die rond de 4,3% blijft hangen, vanavond krijgen we de FOMC minutes en daarin kunnen we lezen wat de FED zei tijdens de laatste vergadering. Dat er in maart geen renteverlaging zal komen is al vrij duidelijk maar men twijfelt nu ook al of dat in mei zal gebeuren gezien de weer oplopende inflatie.

Europa:
Europa sluit dinsdag over het algemeen lager, de AEX index sluit met 7,57 punten (-0,88%) verlies met een slot op 848,28 punten. De DAX sluit met 24 punten (-0,14%) verlies de sessie af op 17.068 punten. De Franse CAC 40 sluit opnieuw hoger en scherpt zo het record verder aan, de index won 0,34% met een recordslot op 7795 punten. De BEL 20 verloor 0,56%.

Kwartaalcijfers deze week:
We krijgen nog wat kwartaalcijfers deze week, hieronder ziet u een overzicht per dag. Let vooral op Nvidia vanavond nabeurs ...


Economische cijfers deze week:
Vanavond krijgen we de FOMC Minutes, ook mogen krijgen we nog wat cijfers.

Signaaldiensten 2024:
De maand januari werd positief afgerond, vanaf nu zullen de nieuwe posities die er komen worden opgenomen voor de maand februari. Zoals u in de beschrijving van onze abonnementen kunt lezen handelen we ELKE maand afzonderlijk van elkaar. Vooraf zal ik melden voor welke maand de posities zullen gelden. Deze eerste maand (januari) van het jaar verliep goed, dat kunt u zien aan het resultaat. Er lopen nu nog 1 tot 2 posities, we kijken om uit te breiden waar dat kan maar we wachten nu eerst de cijfers van Nvidia af.

In januari hebben we over het algemeen met LONG posities gewerkt al hebben we ook even kort een short positie opgenomen. Waar we enorm op hebben gelet is om verliezen snel af te kappen en waar het kon de winsten zo goed als mogelijk laten doorlopen. Wordt nu snel lid en ontvang ook onze signalen tot 1 MEI ...

Nieuwe opzet signaaldiensten:
Vanaf dit jaar werken we ook met een wat hoger bedrag wat er voor zorgt dat we meer en waar het kan wat grotere posities kunnen opnemen. Bij Systeem Trading kunnen we tot pakweg 5 tot 6 posities gelijktijdig opnemen, bij Guy Trading zo'n 8 a 10 posities gelijktijdig. Onafhankelijk van elkaar en sommige posities kunnen zo wat langer doorlopen terwijl we met andere posities meer ruimte krijgen om wat korter op de bal te spelen. Het wordt totaal anders en zo zijn we niet meer alleen afhankelijk van alleen maar de indices.

Volg ons in ieder geval tot 1 MEI via de aanbieding vanaf €35, ga naar https://www.usmarkets.nl/trade... en schrijf u snel in zodat u niets hoeft te missen.

Rente 10 jaar VS:
De 10 jaar rente in de VS staat vanmorgen rond de 4,28%. De rente blijft zo ruim boven de 4%.

Olieprijs:
Vanmorgen zien we dat de Brent olie rond de 82,6 dollar uitkomt, weerstand nu rond de 83 en 84 dollar. Steun nu vooral rond de 82 en rond de 80 dollar, later de 77-78 en de 75 dollar als steun.

We handelen via zowel Systeem Trading, Guy Trading en COMBI-Trading op het verloop van de Brent olie.

Indicatie markt voorbeurs:
Vanmorgen zien we de futures op Wall Street vlak tot iets lager, in Europa blijven de indices sterk liggen want zowel de AEX als de DAX willen wat hoger starten als we naar de futures kijken. De 10 jaar rente in de VS komt vanmorgen uit rond de 4,28%. De Brent olie zien we rond de 82,6 dollar terwijl de euro vanmorgen rond de 1,081 dollar uitkomt.

Analyse AEX:
De AEX sluit dinsdag met 7,57 punten (-0,88%) verlies en komt nu uit op 848,28 punten

De eerste belangrijke steun komt nu uit rond de 845 met daaronder de 840 punten. Verder nog steun rond de 837-838 en rond de 835 punten.

Weerstand nu eerst rond de 850 en 860 punten, later weerstand rond de 865 en de 875 punten maar we komen terecht in een onbekend gebied.

We handelen via onze signaaldiensten vaak op de AEX index. Om de signalen te ontvangen kunt u lid worden. Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en ontvang onze signalen en updates tot 1 MEI ...

Grafiek AEX:

Analyse Nasdaq 100:
De Nasdaq 100 verloor dinsdag na een volatiele sessie behoorlijk, bij het slot stond de index 140 punten (-0,79%) lager, de index komt nu uit op 17.546 punten. Gedurende de sessie stond de index ook even fors lager op 17.399 punten zo dat er een slotrally nodig was om de schade te beperken.

Steun nu eerst rond de 17.500 punten, later steun rond de 17.400 en rond de 17.250 punten. Verder letten we op de 17.100 en 17.000 punten met later vooral de oude top rond de 16.765 punten als steun.

Weerstand nu rond de 17.650, 17.750 en 17.850 punten, later weerstand rond de 18.041 punten waar de top wacht.

Om mee te doen met onze signalen op de Nasdaq 100 index kunt u nu gebruik maken van onze aanbieding tot 1 MEI. Schrijf u meteen in via onze Tradershop op de website, de link daarvoor is https://www.usmarkets.nl/trade...

Grafiek Nasdaq 100:

Analyse DAX:
De DAX sluit dinsdag met 24 punten (-0,14%) verlies en komt nu uit op 17.068 punten.

De eerste steun zien we nu rond de 17.000 punten, later steun rond de 16.850 en de 16.790 punten waar nu het 50-daags gemiddelde uitkomt. Verder nog steun rond de 16.650 en de 16.500 punten.

Weerstand zien we nu rond de 17.200 punten, later weerstand rond de 17.300 en de 17.400 punten.

We handelen via onze signaaldiensten vaak op de DAX index. Om de signalen te ontvangen kunt u lid worden. Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en ontvang onze signalen en updates tot 1 MEI ...

Grafiek DAX:

Analyse Dow Jones:
De Dow Jones verloor dinsdag 64 punten (-0,17%) om op 38.564 punten te sluiten, de daling viel mee vergeleken met de andere indices op Wall Street omdat Walmart goed voor de dag kwam. Toch waren er veel aandelen die ruim 1% tot 2% verloren.

Weerstand blijft in eerste instantie de 38.750 punten met daarboven de top die net onder de 39.000 punten. Verder nog weerstand rond de 39.250 en 39.500 punten.

Steun nu eerst rond de 38.500 en de 38.300 punten, later steun rond de 38.000 en de 37.780 punten waar we het 50-daags gemiddelde zien uitkomen.

We handelen via onze abonnementen vaak op de Dow Jones index. Om de signalen te ontvangen kunt u lid worden. Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en ontvang onze signalen en updates tot 1 MEI ...

Grafiek Dow Jones:

Handelen met Turbo's of Boosters op indexen en aandelen?
Voor wie een tijdje een signaaldienst wil volgen dan kunt u nu gebruik maken van de proefaanbieding. Een abonnement kunt u nu uit proberen tot 1 MEI 2024, Systeem Trading voor €35, Guy Trading voor €40, Polleke Trading voor €45 en COMBI-Trading kan nu voor €75 !! Kijk vooral even een tijdje met ons mee en beslis daarna of het bij u past ...Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u snel op onze lijst met leden ...

De maand januari hebben we positief afgerond, er lopen nu wat nieuwe posities voor de maand februari. Zoals in de beschrijving van onze abonnementen staat zien we ELKE maand afzonderlijk van elkaar. De eerste maand van het jaar verliep goed, dat kunt u zien aan het resultaat hieronder. Voor deze maand (februari) lopen er sinds vrijdag wat posities op enkele indices en enkele aandelen.

Over het algemeen long posities:
In januari hebben we over het algemeen met LONG posities gewerkt al hebben we tussendoor ook even een short positie opgenomen. Waar we vooral op hebben gelet is om verliezen snel af te kappen en waar het kon de winsten zo goed als mogelijk laten doorlopen. Dat zal onze strategie blijven nu.

Resultaat maand januari

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

Gisteren, 08:20

Europa iets lager, Wall Street doet weer mee vandaag

Beste beleggers, beursvolgers ...

De week start nu echt met Wall Street erbij, gisteren verloren de AEX en de DAX iets zodat nieuwe records uitbleven, de CAC 40 wist minimaal te winnen zodat er daar wel nog net een nieuw record op de borden kwam. Vanmorgen zien we dat de futures wat lager staan op Wall Street na de negatieve sessie van afgelopen vrijdag. Deze week zal de markt vooral uitkijken naar de kwartaalcijfers van technologie gigant Nvidia die plots de 3e plaats wat betreft beurswaarde bereikte vorige week. Wel staat het aandeel al heel hoog maar als de cijfers iets meer brengen dan men verwacht dan zal er nog wat bijkomen, ook verwacht ik dat Nvidia een stock split zal aankondigen na de cijfers. Verder zien we dat de 10 jaar rente in de VS rond de 4,31% uitkomt vanmorgen en dus aan de hoge kant blijft nu er ook in mei geen renteverlaging meer wordt verwacht. De Brent olie zien we rond de 83,4 dollar, de euro rond de 1,077 dollar ... We zitten met wat posities in de markt zowel in enkele indices als met wat aandelen.

Voor wie graag een tijdje één van onze signaaldiensten wil volgen kan nu gebruik maken van onze proefaanbieding. U kunt dan een abonnement proberen tot 1 MEI 2024. Systeem Trading voor €35, Guy Trading voor €40, Polleke Trading voor €45 en COMBI-Trading voor €75. Kijk vooral even een tijdje met ons mee en beslis daarna of het bij u past ... Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/trade... Er lopen nu enkele posities op wat indices en op aandelen ...

Marktupdate 20 februari:
De beurzen in Europa die wel open waren maandag sluiten vlak tot iets lager, Wall Street bleef dicht door een feestdag (Presidents' Day). Vandaag dus weer overal handel, de week op Wall Street kan nu ook van start. Wel zien we wat verval eind vorige week zodat de week in zijn geheel negatief werd afgerond. Europa zetten wel nog een positieve week neer met overal nieuwe records. Maandag sloot alleen de CAC 40 met een nieuw record (7768,55) ook al won de index slechts 0,37 punt in de plus.

Vrijdag sluit Wall Street na een aarzelende start lager, de Dow Jones verloor 0,37% terwijl de S&P 500 met 0,48% terug moest om zo nog net boven de 5.000 punten te sluiten (5.005). Verder zien we bij de technologie sectoren verlies, de Nasdaq sluit 0,85% lager terwijl de Nasdaq 100 met 0,9% terug moest. Ook de SOX index verloor vrijdag 0,67%. Opvallend was dat de Dow Transport index een zeer slechte sessie kende met 1,74% verlies.

Wall Street sloot vrijdag dus lager maar ook op weekbasis was er voor het eerst sinds een lange reeks met positieve weken verlies. Dat kwam vooral door dat men nu niet meer verwacht dat de FED de rente snel zal verlagen door de te hoge inflatiecijfers, daarom nemen beleggers wat gas terug. Net zoals de inflatiedata van afgelopen dinsdag (CPI) vielen de Amerikaanse producentenprijzen (PPI) vrijdag ook nogal tegen. De producentenprijzen stegen op maandbasis met 0,3% na een daling met 0,1% in december. Economen hadden verwacht dat de prijzen voor de maand januari met slechts 0,1% zouden stijgen.

Zonder de volatiele prijzen van handel, voeding en energie, ofwel de kerninflatie, stegen de producentenprijzen in de VS afgelopen maand zelfs met 0,6% na een stijging van 0,2% in december. Alle inflatiecijfers vielen dus tegen vorige week.

Nu moet de PCE-kerninflatie nog komen en dat blijft de favoriete graadmeter voor de FED. Men verwacht nu dat het cijfer op 2,5% zal uitkomen terwijl dat in november en december nog 1,9% was. Volgende week krijgen we daar zicht op ...

Rente VS:
Door de tegenvallende cijfers vorige week zien we dat de Amerikaanse tienjaarsrente verder oploopt tot boven de 4,3% en dat is het hoogste punt sinds november vorig jaar. Aan alles merken we dat de inflatie toch veel "hardnekkiger" is dan waar veel beleggers eerder vanuit gingen. Daardoor zal de FED voorzichtiger moeten omspringen met de rente zodat de tijdlijn voor een verlaging alleen maar verder opschuift, men denkt nu zelfs al dat er pas in juni een eerste renteverlaging zal komen. Aan de andere kant zijn er zelfs al een paar economen die denken dat er nog een renteverhoging kan bijkomen later dit jaar al is dat wat voorbarig. Wel is het zo als er nog 2 tot 3 maanden cijfers komen die te goed zijn men weinig anders zal kunnen doen om de inflatie verder de kop in te drukken. Het blijft moeilijk op dit moment, ook de overdrijving bij de beurzen met nieuwe records helpen daar niet echt bij.

Inmiddels gaat nu zo'n 70% van de markt niet langer uit van een renteverlaging in mei terwijl een verlaging in maart al helemaal wordt uitgesloten. Een ruime meerderheid rekent volgens de FedWatch Tool van CME nu pas op een eerste renteverlaging in juni.

Europa:
Europa sluit maandag over het algemeen lager, de AEX index sluit 2,26 punten (-0,26%) in de min met een slot op 855,85 punten. De DAX sluit met 25 punten (-0,15%) verlies de sessie af op 17.092 punten. De Franse CAC 40 sluit onveranderd maar sleept er wel net een record uit. De BEL 20 verloor 0,06% maandag.

Kwartaalcijfers deze week:
We krijgen nog wat kwartaalcijfers deze week, hieronder ziet u een overzicht per dag. Let vooral op Nvidia woensdag nabeurs ...


Economische cijfers deze week:
Wall Street blijft dicht vandaag, vanaf woensdag weer nieuws met de FOMC Minutes in de avond.

Signaaldiensten 2024:
De maand januari werd positief afgerond, vanaf nu zullen de nieuwe posities die er komen worden opgenomen voor de maand februari. Zoals u in de beschrijving van onze abonnementen kunt lezen handelen we ELKE maand afzonderlijk van elkaar. Vooraf zal ik melden voor welke maand de posities zullen gelden. Deze eerste maand (januari) van het jaar verliep goed, dat kunt u zien aan het resultaat. Er lopen posities nu, zowel op wat indices als wat aandelen.

In januari hebben we over het algemeen met LONG posities gewerkt al hebben we ook even kort een short positie opgenomen. Waar we enorm op hebben gelet is om verliezen snel af te kappen en waar het kon de winsten zo goed als mogelijk laten doorlopen. Wordt nu snel lid en ontvang ook onze signalen tot 1 MEI ...

Nieuwe opzet signaaldiensten:
Vanaf dit jaar werken we ook met een wat hoger bedrag wat er voor zorgt dat we meer en waar het kan wat grotere posities kunnen opnemen. Bij Systeem Trading kunnen we tot pakweg 5 tot 6 posities gelijktijdig opnemen, bij Guy Trading zo'n 8 a 10 posities gelijktijdig. Onafhankelijk van elkaar en sommige posities kunnen zo wat langer doorlopen terwijl we met andere posities meer ruimte krijgen om wat korter op de bal te spelen. Het wordt totaal anders en zo zijn we niet meer alleen afhankelijk van alleen maar de indices.

Volg ons in ieder geval tot 1 MEI via de aanbieding vanaf €35, ga naar https://www.usmarkets.nl/trade... en schrijf u snel in zodat u niets hoeft te missen.

Rente 10 jaar VS:
De 10 jaar rente in de VS staat vanmorgen rond de 4,31%. De rente blijft zo ruim boven de 4%.

Olieprijs:
Vanmorgen zien we dat de Brent olie rond de 83,4 dollar uitkomt, weerstand nu rond de 83 en 84 dollar. Steun nu vooral rond de 82 en rond de 80 dollar, later de 77-78 en de 75 dollar als steun.

We handelen via zowel Systeem Trading, Guy Trading en COMBI-Trading op het verloop van de Brent olie.

Indicatie markt voorbeurs:
Vanmorgen zien we de futures op Wall Street lager, ook in Europa zien we lagere futures voor de start van de sessie. De 10 jaar rente in de VS komt vanmorgen uit rond de 4,31%. De Brent olie zien we rond de 83,4 dollar terwijl de euro vanmorgen rond de 1,077 dollar uitkomt.

Analyse AEX:
De AEX sluit maandag met 2,26 punten (-0,26%) verlies en komt nu uit op 855,85 punten

De eerste belangrijke steun komt nu uit rond de 850 punten, later steun rond de 845 en de 840 punten. Verder nog steun rond de 837-838 en rond de 835 punten.

Weerstand nu eerst rond de 860, de 865 en de 875 punten maar we komen terecht in een onbekend gebied nu er nieuwe records worden gemaakt.

We handelen via onze signaaldiensten vaak op de AEX index. Om de signalen te ontvangen kunt u lid worden. Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en ontvang onze signalen en updates tot 1 MEI ...

Grafiek AEX:

Analyse Nasdaq 100:
De Nasdaq 100 sluit vrijdag met 160 punten (-0.9%) verlies en komt nu uit op 17.686 punten. De reeks met records werd vorige week onderbroken, de hoogste stand ooit komt uit op 18.041 punten. De index onderbreekt zo een sterke reeks van 14 op 15 met winst op weekbasis, de Nasdaq 100 verloor over de gehele week 1,54%.

Steun nu eerst rond de 17.600 en de 17.500 punten, later steun rond de 17.250 en rond de 17.100 punten.

Weerstand nu rond de 17.750, 17.850 en 17.950 punten, later weerstand rond de 18.041 punten waar de top wacht.

Om mee te doen met onze signalen op de Nasdaq 100 index kunt u nu gebruik maken van onze aanbieding tot 1 MEI. Schrijf u meteen in via onze Tradershop op de website, de link daarvoor is https://www.usmarkets.nl/trade...

Grafiek Nasdaq 100:

Analyse DAX:
De DAX sluit maandag met 25 punten (-0,15%) verlies en komt nu uit op 17.092 punten.

De eerste steun zien we nu rond de 17.000 punten, later steun rond de 16.850 en de 16.780 punten waar nu het 50-daags gemiddelde uitkomt. Verder nog steun rond de 16.600 en de 16.500 punten.

Weerstand zien we nu rond de 17.200 punten, later weerstand rond de 17.300 en de 17.400 punten.

We handelen via onze signaaldiensten vaak op de DAX index. Om de signalen te ontvangen kunt u lid worden. Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en ontvang onze signalen en updates tot 1 MEI ...

Grafiek DAX:

Analyse Dow Jones:
De Dow Jones kende vrijdag een volatiele sessie met tijdens het laatste uur toch een daling, de index verloor 145 punten om op 38.628 punten te sluiten. Op weekbasis was er een verlies van 0,1% zodat de reeks van 14 weken op 15 met winst werd gestopt vorige week. Men had makkelijk in de plus kunnen sluiten op weekbasis aangezien er amper een rood cijfers staat, dus het wordt opletten de komende periode zoals ik al aangaf. De markten maken zich klaar voor een terugval.

Weerstand nu eerst rond de 38.750 punten met daarboven de top die net onder de 39.000 punten. Verder nog weerstand rond de 39.250 punten.

Steun nu eerst rond de 38.500 en de 38.300 punten, later steun rond de 38.000, de 37.750 en de 37.680 punten waar we het 50-daags gemiddelde zien uitkomen.

We handelen via onze abonnementen vaak op de Dow Jones index. Om de signalen te ontvangen kunt u lid worden. Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en ontvang onze signalen en updates tot 1 MEI ...

Grafiek Dow Jones:

Handelen met Turbo's of Boosters op indexen en aandelen?
Voor wie een tijdje een signaaldienst wil volgen dan kunt u nu gebruik maken van de proefaanbieding. Een abonnement kunt u nu uit proberen tot 1 MEI 2024, Systeem Trading voor €35, Guy Trading voor €40, Polleke Trading voor €45 en COMBI-Trading kan nu voor €75 !! Kijk vooral even een tijdje met ons mee en beslis daarna of het bij u past ...Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u snel op onze lijst met leden ...

De maand januari hebben we positief afgerond, er lopen nu wat nieuwe posities voor de maand februari. Zoals in de beschrijving van onze abonnementen staat zien we ELKE maand afzonderlijk van elkaar. De eerste maand van het jaar verliep goed, dat kunt u zien aan het resultaat hieronder. Voor deze maand (februari) lopen er sinds vrijdag wat posities op enkele indices en enkele aandelen.

Over het algemeen long posities:
In januari hebben we over het algemeen met LONG posities gewerkt al hebben we tussendoor ook even een short positie opgenomen. Waar we vooral op hebben gelet is om verliezen snel af te kappen en waar het kon de winsten zo goed als mogelijk laten doorlopen. Dat zal onze strategie blijven nu.

Resultaat maand januari

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

Loading..
Er is een fout opgetreden
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.