Beursdagboek Trader Guy 31 augustus 2015, 08:32

...

Druk op indices aan de start van de nieuwe week

31 augustus 2015, 08:32 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)


De week start met een duik omlaag via de futures, Azië staat ook lager van­mor­gen. Het lijkt erop dat de druk op de mark­ten terug wil keren maar dat moeten we nog beves­tigd zien in de loop van de dag. Het is de laat­ste dag van de maand, het was rumo­erige en zeer volatiel, we zijn benieuwd naar wat sep­tem­ber gaat bren­gen.

Puur naar de grafieken kijk­end, de AEX kan ste­un vin­den rond de 439 – 440 met daaron­der meteen en snel de 432 – 434 als doel­zone. Bij de DAX kijken we vooral naar de 10.00010.100 als ste­un­zone, daaron­der ziet het er nor­maal gezien weer slechter uit maar dat is voor lat­er op de dag want voor­beurs weet de index daar nog boven te bli­jven al gaat er wel een pro­cent van de index­en af. Weer­stand voor de AEX nu de 445 – 446 en de 450 – 452 pun­ten zone …

Wat Wall Street betre­ft, vri­jdag overdag druk op de koersen maar die verd­ween voor een groot deel richt­ing het slot waar­door de S&P 500 samen met de Nas­daq hoger afs­loten. De enorm volatiele week werd zoals u in de week­endup­date al kon lezen afgerond met een plus ten opzichte van de week ervoor.

De euro steeg eerst tot boven de 1,17 dol­lar wat al heel vreemd was maar iets waar we zek­er wat mee kun­nen de komende weken. Vri­jdag op slot bleef daar nog maar 1,118 dol­lar van over en drukt de beer weer op deze munt­com­bi­natie. Weer­stand nu de 1,141,145 dol­lar, ste­un ron­dom de 1,10 dol­lar.

Ook de olie kende weer een zeer volatiel ver­loop, eerst diepe nieuwe bodems gevol­gd door een zeer ste­vige ral­ly met een week­slot van de Brent boven de 50 dol­lar. De WTI steeg tot de 45,5 dol­lar na de 35 dol­lar te hebben aangetikt eerder in de week.

Advies­di­en­sten:
Wat betre­ft onze han­del de afgelopen week, hier en daar toch wat schade opgelopen maar niet drama­tisch. Ook bij mij als han­de­laar en Mar­ket Timer werd de emoties­naar ger­aakt, zo zie je maar dat ieder zich plots weer als mens voelt en dat emoties ALTI­JD eens wor­den aangetikt. Wat ver­lies met de Euro en een keer met de index­en, tuss­door ook nog wat winst op nog een posi­tie wat lat­er. Zo gaat Sys­teem Trad­ing naar 0 ofwel vlak deze maand, Guy Trad­ing naar €-130. We komen dus goed weg, al had ik veel liev­er winst gezien natu­urlijk. Polleke Trad­ing ver­loor NIKS en staat deze maand nog op een plus van €2526 na wat acties de afgelopen dagen. Daar sco­orde de DAX goed samen met 2 keer een 3 pun­ten klus op de AEX index. Alles of Niets gaat naar €848 winst deze maand wat ook nog zeer goed is. Jam­mer dat ik niet het lef had om op de bodems long te gaan, zoals ik al aan­gaf waren daar de emoties/​angst te hoog opgelopen, ook bij mij dus …

Van­daag een nieuwe week, nieuwe kansen en mor­gen de start van een nieuwe maand waar we opnieuw op 0 begin­nen bij elke ser­vice zoals elke maand. De afgelopen week hebben we bewezen dat we er bovenop zit­ten, stops en winst nemen waar dat nodig is en de adviezen zwaar bewak­en. Dat is ook mijn werk, ik doe dat met de volle over­tuig­ing en heel graag. Nu de markt volatiel bli­jft, en ik zek­er heb geleerd uit de afgelopen week om zo nog meer de emoties onder con­t­role te kri­j­gen heb ik zeer veel zin/​goesting om nieuwe acties op te zetten in ofwel de indices, de euro en de olie nu toch ook. Schri­jf u in via deze link en ont­vang maandag­mor­gen al de nieuwe update en eventueel de sig­nalen … Een abon­nement proberen kost nu €39 tot 1 NOVEM­BER, dat is een peri­ode met mogelijk heel veel kansen door de volatiliteit, u kunt mogelijk goed prof­iteren van deze kansen die zich gaan voordoen.

Inschri­jven kan via de link http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html … Dan kri­jgt u snel de eerste sig­nalen op de AEX, DAX of S&P 500 waar ik kansen zie …

Maand­ta­bel resul­taat advies­di­en­sten:
AEX:
S&P 500 week:


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.