Beursdagboek Trader Guy 1 september 2015, 08:45

...

De maand lijkt negatiief te starten

1 september 2015, 08:45 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


Het lijkt erop dat het weer aan het draaien is, gis­teren al fors omlaag via de futures, van­mor­gen nog duidelijk een etage lager. Zo komen de S&P futures uit rond de 1930 – 1935 zone, de Nas­daq future rond de 4185 pun­ten. Er was nog hoop gis­teren op verder her­s­tel maar blijk­baar is alles ver­moeid na het toch enor­ma her­s­tel van eind vorige week. We gaan het zien van­daag, kan nog maar eens een hele belan­grijke beurs­dag gaan wor­den.

Belan­grijke pun­ten voor van­daag op Wall Street zijn eerst de 1925 bij de S&P 500, lat­er de 1895 als mogelijke ste­un. Bij de Dow Jones let­ten we op de 16.250 en de 16.000 pun­ten. Wat betre­ft de AEX die mogelijk onder de 440 start kan de 438 en de 435 nu ste­un gaan bieden in eerste instantie maar als over­al de dal­ing doorzet kan de AEX ook wel eens terug tot de 428 – 430 zone. De DAX zou in dat geval tot rond de 10.000 pun­ten terug kun­nen zakken en ook tot er weer onder zelfs. Maar nog­maals, eerst het begin van de han­del maar eens afwacht­en want het ziet er niet best uit in eerste instantie …

Gis­teren klom de olie plots weer met meer dan 4 dol­lar omhoog, van­mor­gen wat eraf maar zo staat de WTI wel op bij­na 48 dol­lar ter­wi­jl de Brent nu op 53 dol­lar staat. De Euro her­pakt zich tot bij­na 1,13 dol­lar van­mor­gen.

Advies­di­en­sten:
We hebben wat short opgenomen gis­teren, mogelijk kun­nen we op de doe­len eruit met winst. Zo kun­nen we dan de maand augus­tus afron­den en ons con­cen­tr­eren op de nieuwe maand die vol­gens mij ook weer zeer volatiel zal wor­den en er opnieuw mooie kansen liggen te wacht­en om via de advies­di­en­sten wat te gaan doen.

Lid wor­den kan nu via de nieuwe aan­bied­ing tot 1 NOVEM­BER vanaf €39. Schri­jf u in via deze link of gan naar http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html

Maand­ta­bel resul­taat advies­di­en­sten:

AEX:

S&P 500:


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.