Beursdagboek Polleke 15 juni 2010, 08:58

...

AEX: gevaarlijk rustig

15 juni 2010, 08:58 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


gis­teren was een rustige voortzetting van de opsprong eerder vorige week. 2 pun­ten beweg­ing, niet bepaald inter­es­sant om risi­co’s te nemen.


Ik kijk uit naar een grotere beweg­ing nu. Je voelt het in je kno­ken dat er wat op til is. We ger­ak­en niet over die 332, en voor de rest is alles redelijk belab­berend nieuws: economie stokt, de Kredi­et­prob­le­men in Europa kun­nen op elk moment weer het Nieuws halen.


Bij Polleke kijken we uit naar een nieuwe posi­tie nu. 315 is een mooi doel voor de vol­gende sessies. Cor­rect instap­pen is even­wel cru­si­aal hier­bij. Ook mee­doen ? Naast de waarde­volle SMS-Akties, kri­jgt u dagelijks een Update rond 08.30u met aan­dacht­spun­ten, Aktiebeschouwin­gen, dagelijkse evo­lu­tie van de korte Indi­ca­toren en een inter­es­sante grafis­che voorstelling van wat komen gaat.


U kan steeds [mee­doen]. De eerste maand is kosteloos om ken­nis te mak­en. Kijk ook even bij mijn — blijk­baar — sta­biele maandresultaten.


Tot bin­nenko­rt !


Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.