Beursdagboek Polleke 2 augustus 2010, 10:07

...

AEX: Zes maanden Polleke = + 9.000 EUR zakgeld

2 augustus 2010, 10:07 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


en dat met gemid­deld 2500 eur kap­i­taal. Of dat vol­doende is ? Ik vind dat per­soon­lijk niet zo slecht als je dat extra kan bijk­lussen. En dat zon­der de beurs te vol­gen, enkel de SMS lezen…
Hoewel, een deel van de Leden nemen de Updates en SMS als extra onder­s­te­un­ing voor hun eigen han­de­len. Zij deden het wellicht als extra…!

Van­daag start de nieuwe’ cyclus van 3 maand voor de oor­spronke­lijk ges­tartte Leden. Als ik zo kijk, is nu bij­na iedereen in orde met de hernieuwing. Ik vind het dan ook een voor­recht om op een duurzame wijze met jul­lie te bli­jven mogen samen­werken. Weet dat het me wat doet !

De AEX doe onder­tussen wat die moet. Elke dag heeft zo zijn kansen. Vri­jdag dacht­en de Beren hun slag thuis te halen, van­daag vin­den de Stieren dat ze kun­nen win­nen.
De vraag is wat U hier­mee gedaan hebt. Vri­jdag was Aktiedag. Achter­af en strate­gisch een zeer Goede Aktiedag. Het punt 328 werd in de Update vanaf woens­dag aangegeven, en die behaalden we dan ook mooi. Helaas snelle push omhoog, cashen was amper mogelijk op 328

Maar deze alweer Aktie. Als u de Update van Zondag hebt over­lopen, weet u ook waarom. Ook deze Aktie heeft mogelijk één of twee dagen rijping nodig.

Juli is een mooie maand gewor­den. Augus­tus start veel­belovend. De sinds vorige week in augus­tus getek­ende omme­keer geeft ons alle kansen om de beweg­ing kwasie volledig mee te kun­nen doen. Trend­vol­gers halen gewoon­lijk slechts net boven de 50% vol­ging.

Kijk hier even naar de [resul­tat­en].
U kan nog mee voor de verwachte beweg­ing. Meld u [hier] voor een sym­bol­isch bedrag aan; U ver­di­ent het wellicht de eerste Akties gelijk terug …

Suc­ces !
Verwacht veel beweg­ing vandaag.


Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.