Beursdagboek Polleke 30 juli 2010, 08:55

...

AEX: volgende sessies een "tripple Whammy" ?

30 juli 2010, 08:55 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


wat eer­gis­teren nog not done’ was, zal van­mor­gen de regel’ zijn: Lagere Koersen op het Dam­rak. Ik was enorm benieuwd naar welk de Smoes van de Terug­val zou zijn. Tot op het laat­ste moment kon ik het niet raden. Maar de smoes kwam er wel: DEFLATIE in de US”.
Wij weten vanu­it de Updates hoe we moeten omgaan de vol­gende sessies met deze Wham­my’.


Wij zijn er klaar voor. De AEX gaat nog sterk starten van­mor­gen. We kijken uit naar belan­grijke pun­ten 332, 328 en 325.
Het kan een goed idee zijn van­daag je GSM op te laden. Ik ruik een belan­grijke Aktie. Deze Aktie is maar de helft van wat ik voor maandag en dins­dag nog verwacht. We tra­cht­en de hoofd­gol­ven nu getrouw de teken­ing in de Update uit te voeren. Als wijzelf het niet zouden doen, kan u het steeds nog zelf !


1 augus­tus is een belan­grijke draaidag voor Polleke. Het pub­liek gaan met abon­nement startte 4 maand gele­den. Polleke zette in de Supergevaar­lijke Derivaten­markt een van maand tot maand Duurza­am resul­taat mee. Het doet me zelf een plezi­er dagelijks met zo’n hechte Leden­groep te mogen werken. Mogelijk wil uzelf de verwachtte draai in de markt in augus­tus ook niet mis­sen. In de Updates van laatst werd zeer duidelijk waar wij nu naar­toe stevenen.


Als u nog geen lid bent, kan dat nu nog zon­der dat u een Aktie hoeft te mis­sen. Als u deze nieuwe sessie wil mee­doen aan een sym­bol­is­che pri­js — blijkt achter­af [Hier] — kan u zich [aan­melden] bij Polleke’. Wellicht ver­di­ent u de inteken­pri­js terug bij de eerste Aktie ? De leden van Polleke halen op het gemak 1000 euro per maand extra bin­nen zon­der al teveel risi­co en met een lage inleg.


Voor mij hoeft u niets. U doet alles enkel voor uzelf !



Suc­ces op deze Zon­nige dag.


Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.