Beursdagboek Polleke 29 juli 2010, 08:47

...

AEX: terugval - stieren kijken verwonderd

29 juli 2010, 08:47 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


u kijkt daar wellicht anders tegen aan. Wat we nu kri­j­gen moge duidelijk zijn. Zoals wijzelf, twi­jfelt u er niet aan dat de huidi­ge beweg­ing niet toe­val­lig NIET aan Nieuws­feit­en vasthangt, maar deel uit­maakt van een golf­be­weg­ing (die u kon zien aankomen).


Het grote vraagstuk nu is hoeveel twi­jfel gaat hoeveel pri­js­ef­fect hebben’. Wij denken het onze ervan.
Gis­teren begonnen de win­st­ne­min­gen in Europa, en zetten zich verder in de Amerikaanse sessie. Op Wall­street bleef alles zeer sterk. Het Beige Book bracht slechts kleine rimpelin­gen teweeg. Hier in Ams­ter­dam schrokken de beleg­gers van Mit­tal. Welk de smoes ook is, we ken­nen het vervolg.


Belan­grijke pun­ten zijn nu 335, 330 en 328. U weet wat te doen.


Als u toch net iets meer con­crete verwachtin­gen , tekenin­gen en Akties wenst, doe gewoon mee. U ver­di­ent uw inleg wellicht bij de eerste Aktie terug…
Som­mige beslissin­gen gaat u zelf moeten nemen.


Mee­doen ? U kri­jgt extra tijd (gratis) om de werk­wi­jze van Polleke de uwe te mak­en.
Hier kan u [Aktie] nemen.


Suc­ces !

Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.