Beursdagboek Polleke 4 oktober 2010, 10:04

...

AEX: Stieren nu aan zet

4 oktober 2010, 10:04 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


het is NU het moment om de opwaartse korte trend te vri­jwaren. We gaan samen kijken wat de Stieren aan kracht­en kun­nen mobilis­eren. Vol­gens mij wordt het een aan­doen­lijk schouwspel. Eerste richt­punt van­mor­gen was de 332 uit de Update van Zondag. Op enkele minuten klaar.



Vol­gende doel is 330 — het is Groene Maandag van­daag — ik verwacht hier toch een min­i­maal gevecht tegen de natu­urkracht­en. Wie er zal win­nen ? Niet belan­grijk — wij weten welke coör­di­nat­en we alle­maal gaan tikken de vol­gende sessies. Onze telling ver­loopt vele sessies ver­traagd, maar voor­spoedig. En DAT telt als we straks de Reken­ing maken.


Terugvecht­en kan van­daag tot rond 11u, daar­na komen de Wall­street-kracht­en al over de hori­zon kijken … en daar moeten ze nog kun­nen rea­geren op een negatief Europa. Ik ben benieuwd. Maar ik ver­moed dat ik samen met mijn lez­ers het tra­ject ongeveer ken de vol­gende twee weken. Als het uitkomt, rij­den we een HomeRun.


U kan me op het Forum regel­matig zien passeren vandaag.


Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.