Beursdagboek Polleke 30 september 2010, 08:57

...

AEX: hou zeker vast aan uw eigen strategie nu !

30 september 2010, 08:57 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


het wor­den twi­jfelda­gen vol­gende sessies. Het is belan­grijk dat u dan vasthoud aan de richt­ing én posi­ties die u van­daag voert. Dat gaan we bij Polleke meer dan ooit vat­ber­aden doen. Wij verwacht­en een grote onverwachtte beweg­ing nu.



Van­daag is het Win­dow­Dress­Dag op Wall­street, van­mid­dag zijn er nog wat onbe­lan­grijke cijfers, en dan zijn er natu­urlijk nog de dagelijkse evo­lu­ties rond de Stim­uli die reeds in novem­ber van start kun­nen gaan in Ameri­ka. Heel wat para­me­ters om naar uit te kijken. Maar bij Polleke weten we onder­tussen het belang ervan. We zit­ten zwaar in de markt — laat de kaarten maar zien ! Wij hebben veel geduld. Heel veel. We eisen dan ook veel.



Ik kijk met veel inter­esse naar de pun­ten 341 — 333 van­daag.
Als u graag in onze Keuken kijkt, dat kan tegen een Sym­bol­is­che pri­js. Iedereen kan mee­doen — je moet het enkel willen voor jezelf…



Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.