Beursdagboek Polleke 29 september 2010, 08:54

...

AEX: hobbelend ter plaatse

29 september 2010, 08:54 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


heel wat beweg­ing, inder­daad. Maar nie­mand kan de han­del in de ene of gene richt­ing verder duwen. Geduld — voor alle par­ti­jen is aan de orde nu.



Gis­teren niet zo’n mooie economis­che vooruitzicht­en — de AEX zat dan ook tot tweemaal toe in het ver­domhoek­je rond 333. Maar Hoop kan op dit moment de koersen nog steeds op houden. Hoop dat de (Amerikaanse) over­he­den met geld zullen bli­jven smijten.



Wall­street felt lucky’ gis­teren — de Dol­lar wat min­der. De Dol­lar was dan ook de reden van de opwaartse bias. In Europa hebben wij hier in principe niets mee te mak­en … maar we doen sol­idair mee. Win­dow­dress­ing kan de beurzen nog een twee­t­al sessies in even­wicht’ houden.



Van­daag kun­nen we nog naar de 342 vanu­it onze eerder Updates. Maar dat hoeft niet. Wat daar­na vol­gt, kan u nalezen in onze dagelijkse Ocht­endUp­date. Ik kijk met inter­esse uit naar de restkracht­en in de markt.



Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.