Beursdagboek Polleke 30 oktober 2010, 14:53

...

AEX: tergend, maar wel een echte Cash$machine

30 oktober 2010, 14:53 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 4 / 12 | (0)



de Durvers schreven 1100 EUR Cash bij op hun zichreken­ing deze week. Het was inder­daad een ter­gende beur­sweek — maar het verve­lende wacht­en werd in harde Euros uit­be­taald — blijkt. Alweer.



We sloten onze zware Short-posi­tie op de bodem van de cor­rec­tie vri­jdag. Zelfs 0.5 AEX-punt beter dan begin vorige week voor­speld. Een schot in de roos. Van 342 naar 335.50. Meer moet dat niet zijn. Vol­gende Aktie staat al in de steigers.



Ik ben bij­zon­der fier op de per­fecte Tekenin­gen van de laat­ste maand — met onmid­del­lijk mijn excus­es dat het wat ver­waand klinkt. Eigen­lijk moet ik mijn Leden pro­fi­ci­at wensen. ZIJ hebben eerder de besliss­ing genomen om mee te doen met de Polleke-werk­ing. Of dat een slimme zet was ? Kijk gerust eens op het Forum bij Polleke. Ik wordt ver­legen bij al die bloe­men. Maar ik vind het wel bij­zon­der leuk !


Wil u ook mee­doen met onze SMS-werk­ing ? Kijk eens bij Abon­nementen — vooral ook de behaalde resul­tat­en nu op 10 maan­den met gemid­deld 2500 EUR speel’kap­i­taal. Nou, het is geen spel. Het zijn echt ver­di­ende Euros …




In de Zondagup­date kom ik terug op het ver­volg op de huidi­ge cor­rec­tie. En een overzicht van de vol­gende stap­pen in de beleg­gers-psy­cholo­gie bij het naderen van de ver­gader­ing waar de QE2 door de FED wordt bezegeld. Wat is het verwachtte effect voor de vol­gende weken ?



Tot maandag,


Geni­et van uw winst !


Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.