Beursdagboek Polleke 1 november 2010, 08:58

...

AEX: verdienstelijke oktober, rijke november ?

1 november 2010, 08:58 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


de Durvers gin­gen het Week­end in met de vette 1.100 EUR Winst van vorige week. Deze week ziet eruit zoals wij op don­derdag en vri­jdag op Teken­ing hebben gezet.


Het Nieuws van­mor­gen beves­tigt enkel maar de getek­ende golf die van­daag aan zet is. Aan de hand van de Update van vri­jda­gagocht­end wist u wan­neer we gin­gen cashen, en wan­neer u onmid­del­lijk kon draaien. U kan alti­jd zelf ook wat met onze Updates. Maar dat hoeft niet. U kan rustig de SMS van de Akties afwacht­en, en dan bent u mee zon­der enige zorg en onzek­er­heid. U hoeft dan hele­maal niets te vol­gen. Enkel onze Update lezen natuurlijk !



Van­daag hebben we mooi macro-economisch nieuws — het kan niet meer stuk. Ook Wall­street moet nog kun­nen rea­geren op de Azi­atis­che Mee­vallers. Ik kijk met inter­esse naar de pun­ten 339 — 342, en bred­er 347 – 336. Wat we mor­gen en over­mor­gen verwacht­en, moge duidelijk zijn. Het zullen dagen met onverwachtte uit­sla­gen zijn — enige voorzichtigheid bli­jft gebo­den. Wij kijken uit naar Aktie op de Pun­ten van de Teken­ing van de Zondag-update !



Kan u al raden wat de strate­gie van Polleke is ? Veel suc­ces. U kan ook voor enkele sym­bol­is­che Euros met de echte Akties mee­doen natu­urlijk — en lees wat we echt verwacht­en voor vol­gende sessies. Passeer even via Abon­nementen, en u doet vol­gende Aktie nog mee. USM heeft boven­di­en nog een mooie extra voorzien, blijkt …


Tot bij de vol­gende Update en Aktie !

Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.