Beursdagboek Polleke 2 november 2010, 09:16

...

AEX: voortijdige AntiClimax ?

2 november 2010, 09:16 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)



één dag voor de Besliss­ing voe­len de Mark­ten nat­tigheid. Gis­teren kon­den we op het top­je een mooie Aktie ini­tiëren — mogelijk kun­nen we van­daag al wat ? We gaan zien.



Wat ik denk van QE2, weet u van de ZondagUp­date. Wat dat Markt-gewi­js kan geven, weet u ook. Nu is het gewoon afwacht­en. Wij zijn voor de eerste poten­tiële Mark­treak­ties reeds ingedekt. Van­daag kijk ik naar de driehoek 337341339. Als u het op de voet vol­gt, kan u aan de hand van de Tekenin­gen van de laat­ste Updates zelf han­de­len. Diege­nen die Gerust bijk­lussen, wacht­en op een SMS.



Wenst u ook mee te doen bij dit uiterst een­voudig sys­teem ? Ga even langs bij de sec­tie Abon­nementen. De Durvers haalden in de eerste 10 maan­den 10.000 EUR Net­to Winst met 3000 eur kap­i­taal gemid­deld. Na aan­meld­ingskosten, na transak­tiekosten. U moet zich enkel nog aan­melden, en de Ocht­endUp­date komt elke ocht­end via eMAil rond 08.45u. De SMSsen vol­gen gedurende de week. Enkele koer­sor­ders per maand inboeken, en klaar.



Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.