Beursdagboek Polleke 8 november 2010, 10:45

...

AEX: Green Monday - of toch zoiets

8 november 2010, 10:45 | Polleke | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)


vorige week een Spe­ciale Week met de FED die de Belofte deed om de Amerikaanse Economie te red­den. Het heeft zijn effect niet gemist. Vooral de sti­jgin­gen in Europa waren dan ook niet zo evident.

Wall­street was neu­traal vorige week: totale stil­stand voor de ganse week. Europa deed het — zoals te verwacht­en — véél beter. Europa steeg even­wel om de ver­keerde rede­nen … vooral oplucht­ing omtrent het weg­bli­jven van echte Kredi­et­prob­le­men in de met schulden over­laden Span­je, Por­tu­gal, Ital­ië, Ier­land, Ijs­land en Grieken­land. De mas­sale overvloed van cash langs de zijli­j­nen neemt de waarde­loze over­hei­d­schulden zon­der enige scrupules op. Daar horen we lat­er nog van. Vooral de grond­stof­fen-gere­la­teerde aan­de­len deden het goed. De redener­ing gaat dat een dal­ende dol­lar goed is voor de omzet — ook dat zullen we lat­er wel zien.


Vorige week had­den we de crashende dol­lar en de sti­j­gende beurzen. De investeerders via dol­lar hebben vorige week hele­maal geen beweg­ing gezien: munt min, even­veel als aan­de­len plus. Deze week kan een omge­keerde beweg­ing mak­en ? Voor de investeerders via de dol­lar mogelijk alweer een vlakke week.


Geen vlakke week voor ons bij Polleke. Vorige week hebben we heel wat Aktie gevoerd…we zijn klaar voor een vol­gende beweg­ing. In de Update van Zater­dag was duidelijk waar we nu naar­toe gaan. Van­daag kijken we naar de omtrekken, aangegeven in de Update. De grote driehoek 331353347 zijn onze bak­ens voor vol­gende sessies. Van­daag een rustige dag. Wij hebben geduld.


Het sys­teem Polleke heeft afgelopen kwartaal een puike maan­delijkse bijver­di­en­ste opgeleverd voor heel veel beleg­gers met slechts enkele duizen­den euros kap­i­taal. De toevloed van nieuwe aan­meldin­gen is dan ook indruk­wekken. Mag ik u vra­gen enkele dagen ver­w­erk­ing te reke­nen. Voor de vele nieuwkomers zla ik gedurende vol­gende weken wat prak­tis­che wenken bij het han­de­len hernemen.

Als uzelf ook wil mee­doen met onze een­voudi­ge for­mule — zeer laag kap­i­taal en geen ver­plichtin­gen — kijk en reserveer uw zit­je bij Abonnementen.


Tot bin­nenko­rt bij de dagelijkse OchtendUpdate,

Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.