Beursdagboek Polleke 4 november 2010, 08:43

...

AEX: een Free Lunch voor de Leden

4 november 2010, 08:43 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


gis­teren passeer­den wij voor­bij de Kas­sa. Een tijdelijk doel was behaald op één punt na. Zet het maar op de zichtreken­ing.


We zijn nu zek­er: het Beurs­feest gaat gewoon door. Ik neem er nota van. Of ik dan Long ga ? Onbe­lan­grijk. Het belan­grijk­ste is dat ik winst genereer bij de SMS-Akties. Gis­teren alweer pri­js. Genoeg voor een Schan­dalige Fles échte Cham­pagne…


We zijn nog steeds mooi op schema met onze plan­nen uit de Week­end-Update. Het ver­volg na het QE2-feest moge duidelijk zijn. Van­daag verwacht ik na de onts­tu­imige open­ing niet zoveel beweg­ing. Ik let op de pun­ten 342 en 339, bred­er op 347 en 331. Het ver­volg van het pri­jsver­loop op de AEX zal hoofdza­ke­lijk sin­ti­ment-gebon­den zijn. De belan­grijk­ste macro-econ­mois­che indi­ca­toren hebben we onder­tussen gehad. Enkel vri­jdag­namid­dag de Tew­erk­stellingsci­jfers nog. Daar verwacht ik nog iets moois. Maandag kan wel eens tegen­vallen kwa beweg­ingsspread.


Wenst u ook mee te doen met ons een­voudig trad­ingsys­teem ? Ga even langs bij de sec­tie Abon­nementen. De Durvers haalden in de eerste 10 maan­den 10.000 EUR Net­to Winst met 3000 eur kap­i­taal gemid­deld. Na aan­meld­ingskosten, na transak­tiekosten. U moet zich enkel nog aan­melden, en de Ocht­endUp­date komt via eMAil rond 08.45u. De SMSsen vol­gen gedurende de week. Enkele koer­sor­ders per maand inboeken, en klaar. U beslist of u het zo sim­pel en lukratief wel wil …


Diege­nen die maandag meed­e­den, hebben gis­teren omgerek­end 5 maan­den tiket Polleke binnengehaald !

Goeie besliss­ing — blijkt. 

Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.