Beursdagboek Polleke 10 december 2010, 07:34

...

AEX: afronding patroon

10 december 2010, 07:34 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


de laat­ste sessies sleepte de AEX zichzelf verder. Er was winst, maar het ging niet echt vooruit. Geen trak­tie aldus. De dag tik­te 350, van­daag proberen we dat bij de open­ing wellicht weer. Azië kan van­mor­gen ook niet echt over­tu­igen, en scoort gemid­deld vlak. Wall­street eindigde verdeeld.


Som­mi­gen vertellen mij dat de laat­ste week de Ein­de­jaarsral­ly” écht begonnen is met een ver­snelling boven de 350. Ik hou hen goed in het oog. Grote Par­ti­jen zijn Zak­en aan het doen op dit moment. Ook kleine par­ti­jen denken dat te doen — zei mak­en hun ein­de­jaars-fiskale-inkopen in orde. Een com­bi­natie van fak­toren waar we het eerder in de Updates hebben over gehad die de index­en ophouden.


Ik hou de Mark­ten goed in het oog. Mogelijk doen we van­daag of maandag nog wat. Kijk elke dag goed bij de sec­tie Posi­ties in de Update voor mogelijke wijzigin­gen in uit­staande orders !


Tot bij de Week­endup­date op Zondag !
Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.