Beursdagboek Polleke 13 december 2010, 09:28

...

AEX: zijn rentestijgingen bullish ?

13 december 2010, 09:28 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


de Chi­nese rentepro­ducten zakken in elka­ar de laat­ste dagen. Dat betekent: sti­j­gende renten over de ganse lijn”. Europa was al enkele weken gele­den mooi ges­tart. De Amerikaanse renten kre­gen vorige week een mooie zet. Op Lange Ter­mi­jn zijn sti­j­gende renten gemid­deld Bull­ish ! Inder­daad, ver­gis u niet. Vraag is wat dat betekent voor de korte han­del — tussen dit en enkele weken. In de Week­endUp­date van Zondag leest u het antwo­ord.


De vol­gende zes weken zullen teke­nende weken zijn in deze rente-trend. Van­daag Groene Maandag. De laat­ste weken was dat niet echt een con­stante, van­daag gaan we zien hoe sterk de koop­kracht is. Hou er reken­ing mee dat Grote Fond­sen de win­sten aan het veilig stellen zijn nu zodat de ein­de­jaar­ci­jfers op de prospec­tussen op 3112 vast’ staan. Prof­i­teer van deze prachtige aan­de­lenko­ersen om uw gewone Aan­de­len­Porte­feuille vast te klikken’ !


Van­daag is Groene Maan­ndag. We moeten afwacht­en in hoev­erre het alweer uitkomt. We houden de USD en de algemene rente-evo­lu­tie goed in het oog !


Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.