Beursdagboek Polleke 14 december 2010, 08:33

...

AEX: bearish dagcandle

14 december 2010, 08:33 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


maar een kleine, inder­daad. We zit­ten wel tegen de 20daags Bollinger aan, en de 50d is ver uit­gelopen. Belan­grijke tech­nis­che sig­nalen. Het sen­ti­ment zit goed, temeer we het einde naderen van een his­torisch steev­ast posi­tieve decem­ber­be­gin. Bin­nen enkele dagen sluiten de grote par­ti­jen de boekhoud­ing af, met zware winst, zoals wij bij Polleke. Daar­na kan het onverwacht rustig wor­den. U voelt nu al het wegtrekken van de trak­tie. De vol­gende weken beloven een ver­volg te wor­den.


Chi­na heeft besloten dit jaar geen rentev­er­hoging te doen. De mark­ten hebben het geno­teerd, de rentepro­duk­ten zakken dan ook stelsel­matig verder in pri­js. Het gaat een slepende rentesti­jging zijn in Chi­na. Het voordeel hier­van is dat het een lang­gerek­te trend zal wor­den, over vele lange weken te lopen. U kent het effect op de Beurzen.


De dol­lar zak­te gis­teren even in elka­ar. Sti­j­gende rente en een fors dal­ende dol­lar. Ziet er puik uit. Wij zijn klaar voor deze com­bi­natie. U weet niet over wat ik het heb ?


Abon­neer u voor een sym­bol­isch bedrag, en u bent defin­i­tief mee. Nu en dan een SMS voor Actie, een dagelijkse Update van waar we staan, en een sta­biel extra maandinkomen (blijkt ?). Kijk even bij Abon­nementen en zet usamen met ons vooraan op de Beurs­bank.


Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.