Beursdagboek Polleke 16 december 2010, 08:24

...

AEX: te voet naar de Feesten

16 december 2010, 08:24 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


het lijkt alsof de Mark­ten al ges­loten zijn voor de Feesten. Nochtans, er zit op enkele sessies tijd nog wat aan te komen.


Gis­teren waggelde Europa de dag door tussen een mooie Economie en Slechte Renten. Een min­i­male dagspread als gevolg. Een teken dat de dagelijkse han­del de boven­hand neemt: er is deze week nog heel wat fis­cale vraag naar aan­de­len door fond­sen en verzek­er­ings­maatschap­pi­jen. Grote Par­ti­jen verkopen graag ver­zorgd” zodat ze tegen 3112 een groot deel van de winst kun­nen vast’ klikken voor in de Prospec­tus.


Don­derdag en vri­jdag verwacht ik net iets meer trak­tie. In de ker­ing zal dat pri­js­matig weinig uit­mak­en als we de zak­en op één of twee weken bek­ijken, maar tussendoor kun­nen we mogelijk toch één of twee grote Acties doen. Ook tij­dens de opkomende Ker­st­vakantie gaan wij bij Polleke gewoon door. Wall­street rijdt vlak de laat­ste tijd. Azië nog vlakker. Europa zwak.



Geen sneeuw van­mor­gen. Hou het desal­ni­et­temin veilig op de weg naar de Beurs !



Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.