Beursdagboek Polleke 30 juli 2017, 11:54

...

AEX: opwaarts uitgebroken

30 juli 2017, 11:54 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)


vorige week zagen we een mooie for­matie van opwaartse uit­braak op de AEX. Het eerste doel 530 werd don­derdag al gein­casseerd met een mooie Long Klus met limietorders.

Bij Polleke houden we de DAX dagelijks strak in het oog. Er lopen twee patro­nen op de DAX: een W‑omkeerpatroon en een beren-VLAG patroon. Patro­nen geven een waarschi­jn­lijk’ natu­urlijk ver­vol­gver­loop, maar zij geven vooral beves­tig­ing wan­neer het verwachte niet kan door­gaan, en dat u onmid­del­lijk naar een omge­keerde posi­tie moet. Dat is bij onze werk­ing alti­jd zeer hand­ig geweest.

De DAX staat voor een grote beweg­ing - mis deze niet. Tij­dens de zomer heeft u zich mogelijk murw geshort om een ste­vige cor­rec­tie te pakken … die er niet echt gekomen is. Er is dal­ing geweest op de DAX, maar heel waarschi­jn­lijk met een teleurstel­lend ein­dresul­taat. Dat is ook nor­maal in een terug­val bin­nen een grotere stieren­markt. Wat u in huidi­ge fase moet doen is zich focussen op de hoofdtrend.

Daar is het meeste mee te ver­di­enen — toegegeven niet tij­dens juni en juli op de DAX.

Wat was het belan­grijk­ste nieuws van deze week ? In de Zondag VideoBlog had­den we het over Cater­pil­lar, Arcelor Mit­tal en Volk­swa­gen. Het zijn van­daag indi­ca­toren voor wat u vol­gende weken over de beurzen kan zien heen­rollen. Mis dat absolu­ut niet.

 voor paul APOCALIPS building e194c

In de VideoBlog van Zondag komen vol­gende onder­w­er­pen aan bod:

# Dol­lar is Leider

# Wall­street is slaaf, DAX is slachtof­fer, AEX is winnaar

# waarom is dit zo ?

Vol­gende weken wor­den voor u zeer belan­grijk. Vraag aan uw spar­ring part­ner hoe u zich best posi­tion­eert. Bij tech­nisch Polleke zijn de acties van vol­gende week al aangekondigd in vorige woens­dag VideoBlog. Dat mag u ook verwacht­en als u gestruc­tureerd met beleg­gin­gen omgaat.

Naamloos a437e

Met een Polleke Lite’ bent u al mee. Elke dag tweemaal. Boven­di­en in bewe­gende beelden.

Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.