Beursdagboek Polleke 30 augustus 2019, 07:32

...

Winstnemen DOW, AEX en DAX

30 augustus 2019, 07:32 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 10 / 12 | (0)

Maar cashen Long Goud is nog een streep­je te kort [laat­ste VideoBlog].


Gis­terenocht­end beves­tigde Chi­na onbe­van­gen en zon­der extra importheffin­gen aan de onder­han­delin­gen vol­gende week te zullen begin­nen. Ook Trump had zich eerder al inschikke­lijk­er terug-gedraaid. Het lijkt erop dat beleg­gers het kat en muis-spel­let­je over de Trade War sti­laan door kri­j­gen. Eerst bashen, en dan volledig terug­draaien. Zeer mark­tver­storend, maar giga-inter­es­sant voor Buy the Dip in de reg­uliere portefeuilles !

Na de ontspan­ning’ door Chi­na gis­terenocht­end, zag u tij­dens de sessie een heuse Short Squeeze waar­bij short­ers naar de Uit­gang vluchtten.

Vanocht­end wil de DOW starten rond 26450, dat is een frak­tie van de boven­z­i­jde van de eerste Tar­get 26300 – 26500. Dit is een tech­nis­che zone van win­st­ne­men, eventueel kort Short. In de laat­ste videoblog betoogde ik dat u vanaf 26400+ beter oplet met nieuwe short-posi­ties en eerder even afwacht op het ver­volg. Als van­daag en maandag bli­jven hangen aan de 26500-zone, kan u alsnog Short aan de boven­z­i­jde’ van het getek­ende DOW-patroon.

De DAX is aangekomen bij de vorige week voor­getek­ende boven­z­i­jde’ 11700 – 11800, waar u nu de win­sten bin­nen neemt, als u de tech­niek van het VLAG-patroon navolgt.

De AEX is opwaarts uit­ge­bro­ken gis­teren bij het zetten van de voor­getek­ende Long-trig­ger 553+”. Dat betekent in eerste instantie win­st­ne­men Long­posi­ties, en klaarzetten voor her-instap van Long net onder de boven­z­i­jde’ van het vorige week getek­ende VLAG-patroon.

Tij­dens de VideoBLog van Zondag ga ik samen me u dieper in op de kro­nkels van beleggen in GOUD. Wat doet van­daag Goud sti­j­gen en dalen ? ZEER inter­es­sant voor de reg­uliere porte­feuille voor vol­gende jaren….

Neem NOOIT een vri­jbli­jvende tip aan — van nie­mand — zon­der dat u weet hoe die juist werkt. 

Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.