Beursdagboek Polleke 23 augustus 2019, 07:36

...

Stieren-patroon vandaag verkoopbaar (+short)

23 augustus 2019, 07:36 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)

Het eerste her­stel­been is gezet op AEX, DAX en DOW. Ook het Goud zet een opmerke­lijk patroon.


De DOW wil opwaarts starten rond 26300, maar dat werd gis­teren intra­day ook al behaald. De 26300 – 26500 is een verkoop­zone / shortzone.

De DAX wil starten 11800+ en lijkt de 11900+ Tar­get nog te willen testen van­daag. De 11800 – 11900 zone is een verkoop­zone / short­zone (Klus/​kort).

De AEX wil starten rond 550. Ook deze index zit aan de boven­z­i­jde’ van haar patroon.

Beleg­gers houden hun adem in voor de Tweets van tij­dens dit Week­end. Het maneu­ver van Trump om Groen­land te kopen’ lijkt wel een opgezet rook­gordi­jn om zijn onvergeeflijke fouten te ver­doeze­len die hij maak­te eerder deze maand door een­z­i­jdig de import­tarieven te willen ver­hogen, en daar­door de finan­ciële mark­ten in vri­je val gin­gen uit vrees voor een trig­ger van Recessie. Hij heeft daar­bij zijn favori­ete graad­me­ter van pop­u­lar­iteit pijn­lijk de dieperik inges­tu­urd — en dat beseft hij. Hij beseft ook dat als er verdere teke­nen komen dat (daar­door) een Recessie op komst is, dan is het Game Over voor hem. Hij zal er alles aan doen om dat te ver­hin­deren. Oplet­ten met te negatieve gedacht­en over de economie tij­dens vol­gende weken !

Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.