Beursdagboek Trader Guy 24 februari 2010, 22:00

...

VERDEELDE MARKT

24 februari 2010, 22:00 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


Europa had er de nodi­ge moeite mee, Wall Street daar­ente­gen haalde de ver­liezen van gis­teren terug. En toch, het voelt niet echt lekker alle­maal, getu­igenis­sen voor het con­gress, slechte cijfers wederom want de verkoop nieuwe wonin­gen daalde met maar lief­st 11%. Bernanke was het tover­wo­ord van­daag, die man bli­jft zich sterk houden onder elke ondervrag­ing, steev­ast de zelfde antwo­or­den. Chal­lenge en stim­uleren. Maar, er valt zo weinig te stim­uleren want zoals ik al aan­gaf, het geld komt niet op de juiste plekken terecht.

De Dow Jones wint zo‘n 90 pnt, de SP 500 een goeie 10 pnt. De dol­lar wordt wat sterk­er, de Olie wint dik 1% van­daag. Een vat kost weer 80 dol­lar.… mor­gen weer een dag, pret­tige nacht .…



...

MOEILIJKE FASE

24 februari 2010, 14:29 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


er wordt gespeculeert op Bernanke die om 16:00 voor het con­gres komt, wat zal hij zeggen, en vooral wat verwacht hij enz… De beurs lijkt erop te wacht­en nu. De AEX nog iets in het rood, de DAX wint en frac­tie. De dol­lar verzwakt iets, maar ook de Olie moet wat terug net als het Goud. Veel zal afhangen rond de klok van 16:00 waar dus Bernanke spreekt en de verkoop van nieuwe huizen wordt medegedeeld. Tot straks…


...

OPENING VLAK?

24 februari 2010, 08:45 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


het ziet er naaruit dat er maar weinig ani­mo is om de draad omhoog op te pakken van­mor­gen, een klein plus­je in Europa en de SP Future die amper hoger staat zijn daar het bewi­js van. De hoop is nu geves­tigd op Bernanke die gaat prat­en om 16:00 van­daag onze tijd en mor­gen om 15:00 dat gaat doen. Maar, hij mag vertellen wat hij wil, de cijfers spreken al lang. Deflatie dreig­ing aan de kant van Main Street, en inflatie aan de kant van Wall Street. De bestri­jd­ing van bei­den kan haast niet, als men bij Wall Street de schroeven aan­draaid dan zal de andere kant nog meer pijn lij­den, gooit men de dol­lars naar Main Street dan zuigt Wall Street ze als een MEGA stofzuiger op, hebben we de afgelopen 12 maan­den wel gezien natu­urlijk. Dus, dan bulkt die andere kant nog meer uit van het geld, bonussen en weet ik veel, Main Street bli­jft moede­loos achter. Bernanke heeft een onmo­gelijk mon­ster gecreeërd, helaas.…

De ste­un­pun­ten, bij de AEX 318~319 pnt, bij de DAX de 5575~5600 pnt en bij de SP Future duidelijk de zone 1091~1093 pnt. We houden het scherp in de gat­en natuurlijk.

De dol­lar bli­jft sterk, de Euro dus rond de 1,35 dol­lar momenteel, de Olie zien we rond de 79 (Texas) en de Brent zien we rond de 77 dol­lar. Het Goud staat rond de 1100 dol­lar op moment van schrijven.

Onze ser­vices:
Voor de ser­vices, waar­van Tur­bo 25 ook in Beheer kun­nen wor­den uit­gevo­erd, heb ik al 4 posi­ties opge­bouwd de afgelopen week. Die kunt u nog opne­men, en de kans op een goed resul­taat schat ik nog alti­jd hoog in. Wilt u alle details nog kri­j­gen voor maandag of op maandag? Voor niet leden, schri­jf u in via deze link en ont­vang dan meteen onze sig­nalen. Alle details van de SMS ser­vices staan nu bijgew­erkt in het resul­taten­overzicht 2010, de teller met de afgeronde posi­ties sinds de jaarstart 2010 staat nu op BRONS 14%, Tur­bo 10 +18% en Tur­bo 25 op 11%.

Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.