Beursdagboek Trader Guy 1 maart 2010, 18:50

...

GREEN POWER

1 maart 2010, 18:50 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 4 / 12 | (0)


en toch werd het een tra­di­tion­al, de eerste dag van de week en de eerste dag van de maand. Plussen over­al met vooral Europa dat vooruit schi­et. Wall Street ook maar de Dow en de S&P 500 houden het nog beschei­den met 1%, weer­stand, daar komen we nu rond te staan, vooral dat 50-MA al tra­cht achter zich te lat­en. Een belan­grijke week kri­j­gen we, dat is duidelijk.

Toch enkele opval­lende zak­en, de dol­lar sterk­er, en de grond­stof­fen doen deze keer niet mee. Het slot komt er zo aan.… tot straks …


...

WINST VERDWIJND

1 maart 2010, 14:06 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 2 / 12 | (0)


na een spet­terende open­ing zien we de winst wat afne­men na de mid­dag, bij de SP future is dat zelfs zo dat we bij­na breakeven staan aan het slot van afgelopen vri­jdag dat ook weer niet zo bij­zon­der was. Europa weer de winst nog vast te houden momenteel, maar wat als Wall Street open gaat straks? Ste­un voor de AEX nu intra­day op 318~319 (GAP dicht) en voor de DAX rond de 5600 pnt. Bij de Dow weer­stand rond de 10.375~10.400 pnt, bij de S&P 500 rond de 1112~1115 pnt.

De dol­lar zien we bij­na weer met 1% sterk­er wor­den tov de Euro, dat zet het Goud en de Olie wat lager. Tot straks .…


...

HAPPY MONDAY

1 maart 2010, 08:43 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


als je op maandag wakker wordt, dan is het 9 van de 10 keer pri­js, de beurs indi­caties staan fors hoger, ook van­daag is dat het geval. De SP future zo‘n 7 pnt, de Nas­daq future 12 pnt. Kijken we naar de DAX dan zien we 5663 pnt staan, en na de plotse sti­jging van vri­jdag komt daar nog ruim 1% bij vol­gens dw open­ings indi­caties. De AEX lijkt 3 pnt hoger te willen ope­nen op 321 pnt ongeveer. Zo komen we plots een stuk boven de bodems van vorige week te staan, maar aan de andere kant bli­jft de S&P future al een geruime tijd een top vin­den in de buurt van de 1110~1115 pnt. 

Aan de andere kant, de open­ing zal wel weer GAPS veroorza­k­en, en nor­maal gaan die weer dicht, daarom denk ik dat we na de open­ing wat gaan hangen om daar­na in te lev­eren. De markt bli­jft dus volatiel, veel beweg­in­gen maar weinig mee te doen in mijn belev­ing, de tar­gets bli­jven staan, en die wacht­en veel lager dan waar we nu staan. Er spe­len wel wat M&A‘s nu, samen met dat het de eerste dag van een nieuwe maand is. Dit kan de groene golf die we nu zien veroorzaken. 

De dol­lar wordt toch wat sterk­er maar we zien de Euro rond de 1,36 dol­lar hangen van­mor­gen. De Olie wint min­i­maal, het Goud zien we zo‘n 2 dol­lar hoger. Het kop­er wint meer dan 2% door de aard­bev­ing in de regio van Chili, daar zijn er veel mij­nen beschadigd.

Sen­ti­ment:
Deze week met 710 deel­ne­mers, en de meter slaat uit naar behoor­lijk negatief. Van de deel­ne­mers is maar lief­st 57% negatief, 23% neu­traal en 21% posi­tief. De gemid­delde verwacht­ing voor het slot vri­jdag 5 maart staat op 313,48 pnt. Vorige week was onze sen­ti­ment verwacht­ing vrij goed, ik ben benieuwd of dit ook deze week zo zal zijn. De open­ing van de week is wel sterk, maar het ver­volg??… Zie grafiek ervan hieronder…

Ser­vices:
Voor de ser­vices, waar­van Tur­bo 25 ook in Beheer kun­nen wor­den uit­gevo­erd, heb ik al 4 posi­ties opge­bouwd de afgelopen week. Die kunt u nog opne­men, en de kans op een goed resul­taat schat ik nog alti­jd hoog in. Wilt u alle details nog kri­j­gen voor maandag of op maandag? Voor niet leden, schri­jf u in via deze link en ont­vang dan meteen onze sig­nalen. Alle details van de SMS ser­vices staan nu bijgew­erkt in het resul­taten­overzicht 2010, de teller met de afgeronde posi­ties sinds de jaarstart 2010 staat nu op BRONS 14%, Tur­bo 10 +18% en Tur­bo 25 op 11%.

Grafiek sen­ti­ment:


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.