Beursdagboek Trader Guy 3 maart 2010, 13:38

...

VLAK VERLOOP

3 maart 2010, 13:38 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


tot net na de mid­dag is er weinig gaande op de beurzen, alles rond de slot­standen van gis­teren tot nog toe. De weer­stand wacht daar nu, maar er komen natu­urlijk nog wat cijfers voor de open­ing van Wall Street. Daar wordt weer op gewacht momenteel. Ook al dat nieuwe gedoe om Grieken­land kan de beleg­ger niet blij mak­en tot nog toe.

De dol­lar zien we niet sterk­er wor­den van­daag, maar ook dat kan snel anders wor­den, de Olie doet er ook weinig mee. Kor­tom, weinig te vertellen. Tot straks …



...

RAIN IN SPAIN

3 maart 2010, 08:39 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


er komen steeds meer nare bericht­ing vanu­it Span­je, en de Britse Pond kri­jgt klap­pen. Voor mij een sig­naal dat er meer onweer op komst is in Europa na dat men Grieken­land aan­pakt. Span­je en Enge­land zijn wel van een grot­er kaliber moet ik zeggen, en waar rook is daar is ook vuur. De huizen­markt wordt een echt dra­ma in Span­je, het deficit naar 11,44% al en de werk­loosheid loopt op naar meer dan 20%. En toch moeten we er voor som­mi­gen nog een tekeninget­je bij mak­en voor ze begri­jpen dat er een en ander niet al te best gaat. We zetten het op de agen­da natuurlijk…

De markt:
Wall Street kon met de hakken over de sloot groen sluiten, er werd wat van de winst intra­day ingeleverd de laat­ste uren. De 10.400 bij de Dow nog niet achter gelat­en, de S&P 500 keert terug naar de 1115 pnt en de Nas­daq die de sterk­ste van de klas is en bli­jft momenteel kon de 2300 pnt nog niet bereiken. Als staat de laat­ste er wel het beste voor, de top wacht slechts 2% hoger nu.

Europa dat van­mor­gen wat lager kan ope­nen lijkt ook dicht bij de top te staan nu, de AEX liet even de 328 pnt zien, de DAX de 5800 pnt die er bij­na stond. Die standen kun­nen van­daag weer voor­bij komen, maar om erboven te ger­ak­en zal er toch een posi­tieve golf moeten komen. We zullen het snel genoeg zien na 1 a 2 uur handel.

De dol­lar bli­jft wat hangen rond de 1,36 tov de Euro, het Goud zien we rond de 1130 dol­lar, de Olie bli­jft onder de 80 dol­lar na gis­teren even erdoor te breken. Tot straks.….


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.