Beursdagboek Trader Guy 5 maart 2010, 16:42

...

HOERA WEER MINDER BANEN

5 maart 2010, 16:42 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


zo lijkt het, weer min­der jobs dus iedereen blij en tevre­den. De beurzen omhoog, en hoe? Toch oplet­ten, maar dat zeg ik vak­er, de markt is zwaar aan het over­dri­jven nu, de ogen moeten wel­dra weer open gaan, en dan kan het snel gaan natu­urlijk. Mogelijk lat­er op de avond al, mogelijk begin vol­gende week. Want, eerlijk is eerlijk, iedereen zal nu wel in de wolken zit­ten met de gedachte, niets kan fout gaan, koop maar los.

We zijn inmid­dels in Europa 7% omhoog gegaan deze week, Wall Street zo‘n 1,52% buiten de Nas­daq om. Hoe raar dan ook, de Euro staat nog op het­zelfde niveau als 1 week gele­den tov de dol­lar. Wel zijn de Oliepri­jzen en het Goud fors opgelopen. Via de ser­vices heb ik hier en daar wat aan­passin­gen moeten doen, u kunt nog mee want vol­gende week kan het er wel eens heel anders uit komen te zien aangezien we in een zeer volatiele zijwaardse markt zit­ten momenteel. Nog geen lid? Schri­jf u in via deze link … tot later.…


...

WEER IETS HOGER

5 maart 2010, 09:45 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 4 / 12 | (0)


meteen na de open­ing wat twi­jfel maar we zien de indices nu toch met plussen na bij­na 1 uur han­del. De DAX 0,4% en de AEX 0,6%, de AEX bli­jft de sterk­ste van de klas momenteel, maar de 335 staat voor de deur nu. Voor de 338 stop loss posi­ties wordt het een waakzame dag, want die kan uit­getikt wor­den natu­urlijk na de mid­dag. Door rollen zou kun­nen, de leden kri­j­gen bericht op tijd daarover indi­en nodig.

De dol­lar is vrij vlak van­daag, de Euro rond de 1,36 maar pas na de cijfers van­mid­dag zien we daar meer van denk ik. De Olie en het Goud een frac­tie hoger nu … tot straks.…


...

HOGERE OPENING

5 maart 2010, 08:36 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 2 / 12 | (0)


van­daag op zijn minst een halve pro­cent erbij zo te merken bij de open­ing die we zien via de futures. Het­zelfde ongeveer al Wall Street gis­teren erbij pakt op slot. Van­mor­gen zien we de SP future een tik­je hoger staan, zo‘n 2 pnt op moment van de update. Eigen­lijk weinig aan de hand tot nog toe, we moeten het eerste uur eens goed bek­ijken, stoomt de AEX door tot de 335 pnt waar de vorige top wacht? Of wordt dat niveau ook gebro­ken zon­der enige twi­jfel? Verder, de DAX komt in de buurt van de vol­gende weer­stand, de 5850 pnt, een bek­ende is dat van novem­ber vorig jaar. Kor­tom, alles staat op een punt waar wel eens wat kan gebeuren en waar indi­en nodig beslissin­gen moeten wor­den genomen. We zullen het al voor de open­ing van Wall Street weten denk ik. De werkgele­gen­heid komt om 14:30, valt dat mee, tegen? Wat gaat het met de valuta‘s doen? En vooral, met de grondstoffen. 

Voor de cijfers om 14:30 lopen de verwachtin­gen nogal uiteen, gemid­deld ‑50.000 maar de schat­tin­gen lopen uiteen tussen de ‑150.000 en de +30.000. Velen zullen nu denken, zo kan ik het ook.…. We zien wel.… tot straks.….

Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.