Beursdagboek Trader Guy 2 maart 2010, 19:24

...

WALL STREET IN FLOW

2 maart 2010, 19:24 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


Wall Street gaat ook door, na don­derdag plots te zijn gedraaid van onder de 10.200 pnt zien we alleen maar plussen. Ik moet zeggen, van­daag valt het wel mee tot nog toe maar als Wall Street niet niest dan gaat Europa op zijn élan door, en de AEX pakt zo in 2 sessies 10 pnt, wan­neer we vri­jdag er nog bij pakken dan zijn het al 14 pnt zelfs. Het bli­jft met een waanzin­nig tem­po heen en weer bewe­gen maar we komen niet echt los, bij­na alle indices staan nog onder de start van het nieuwe jaar 2010 al komt de Dow nu wel dicht in de buurt.

De dol­lar verzwakt weer iets, het Goud en de Olie rea­geren daar natu­urlijk met een plus op momenteel. En zo is op dit moment weer alles in de baan omhoog ofwel een green day tot nog toe.…


...

RECHTER SCHOUDER??

2 maart 2010, 15:11 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


veel beurzen stoten door, en bereiken hun top van vorige week maandag toen we ook even rond de niveaus van nu ston­den. Blijk­baar moest er nog een piek omhoog komen met een lagere top voor dat de rit naar dat o zo belan­grijke 200-MA kan wor­den ingezet. Er spe­len zak­en genoeg op de achter­grond die het lon­t­je wel aan zullen steken bin­nenko­rt, denk nog alti­jd aan de Euro­zone en ook Enge­land waar de Pond onder druk staat en klaar is om fors in te boeten. De rest ken­nen we, ter­wi­jl er steeds meer sig­nalen komen over een dubbele dip recessie.

De AEX bereikt de 328 pnt, de DAX bij­na de 5800 pnt van­daag, herken­bare lev­els die in het uiter­ste geval op het bord mocht­en komen, wel, ze staan er nu. Bij de Dow Jones is er nog zo‘n 100 pnt ruimte omhoog, de 10.500 pnt dus. Ben zeer benieuwd of we dat gaan bereiken deze sessie? Bij de S&P 500 ger­ak­en we al rond de 1120 pnt nu, en de bulls schree­uwen naar de HIGHS, ze zijn er al zek­er van zelfs…

De dol­lar doet weinig van­daag, de Euro bli­jft dus liggen, al was er van­mor­gen wel even­t­jes een sterkere dol­lar. De Olie wint amper, een vat kost rond de 79 dol­lar nu. Tot straks .…



...

GREECE MOMENTUM

2 maart 2010, 09:13 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)


Europa ging hoger door de hoop dat Grieken­land zou wor­den gehlopen, maar dat schoen­t­je wringt nog steeds natu­urlijk. De rente loopt er nog steeds op om papi­er te sli­jten. Het lijkt erop dat de beurs er accordeon mee speelt, iets goeds is hop omhoog, een slecht bericht laat de lucht er net zo snel weer uit­lopen. Maar, uitein­delijk bli­jft de enige en echte uitkomst, het stinkt in Grieken­land, en ook in die andere PIGS lan­den zoals Span­je, Por­tu­gal en Ier­land. Meer zullen er vol­gen, einde ver­haal nog lang niet in zicht. De beurs her­pakt zich even, maar voor hoe lang?

Dan schake­len we over naar Wall Street, de dol­lar is in trek, dat weten we maar ik bedacht me gedurende de avond gis­teren, omdat de dol­lar zoveel sterk­er is gewor­den moeten de schulden die de VS heeft ook duur­der zijn gewor­den tegen­over andere val­u­ta, het deficit prob­leem is dus nog grot­er aan het wor­den momenteel. Ook in de VS dus prob­le­men alom, en dat ter­wi­jl ze daar OVER THE TOP” zijn ger­aakt. Dat betek­end, het max­i­male effect op de economie na de stim­u­ler­ings­gelden die erin wer­den gepompt pre­cies 1 jaar gele­den ligt al achter ons. Men zal nog­maals zo‘n injec­tie moeten doen, wat bij­na niet te doen is, en waar zal men dat van­daan halen? Daarom, let op voor de donkere kant, want die kan snel weer in beeld komen. Tot dan bli­jft het een goed en slecht nieuws show waarop de koersen reageren.

Lat­en we even kijken naar de Euro die wederom verzwakt van­mor­gen, de Olie is ook terug bezig met in te lev­eren. Voor de Olie bli­jf ik kijken naar niveaus onder de 75 dollar.

Ser­vices:
Voor de ser­vices, waar­van Tur­bo 25 ook in Beheer kun­nen wor­den uit­gevo­erd, heb ik al 4 posi­ties opge­bouwd de afgelopen week. Die kunt u nog opne­men, en de kans op een goed resul­taat schat ik nog alti­jd hoog in. Wilt u alle details nog kri­j­gen voor maandag of op maandag? Voor niet leden, schri­jf u in via deze link en ont­vang dan meteen onze sig­nalen. Alle details van de SMS ser­vices staan nu bijgew­erkt in het resul­taten­overzicht 2010, de teller met de afgeronde posi­ties sinds de jaarstart 2010 staat nu op BRONS 14%, Tur­bo 10 +18% en Tur­bo 25 op 11%.

Grafiek S&P 500 future:

Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.