Beursdagboek Trader Guy 25 juni 2012, 09:02

...

Beurs lager van start

25 juni 2012, 09:02 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


zou de 300 punten grens dan toch te hoog gegrepen zijn voor onze AEX index? Indien wel dan zit de kans erin dat er onder de 296 pnt weer een duw omlaag komt van enkele punten. Daar moeten we in elk geval rekening mee houden. Deze markt heeft wel als specialiteit dat je telkens op het verkeerde been wordt gezet met de intentie om je uit de markt te duwen. Ook nu weer, want voor de short als ook voor de long posities zitten we duidelijk op een T-splitsing. Welke kant moet de markt op?

Wall Street dat vrijdag een poging liet zien om te herstellen kan niet echt doorzetten merken we nu, al is het nog vroeg om daarover duidelijkheid te scheppen ... Bij de S&P Future (grafiek) kan de 1315-1222 zone voor steun zorgen, maar ook hier als er een verdere daling op gang komt kan het versnellen naar de 1310 en lager zelfs. Ook bij de DAX (grafiek) zien we een belangrijk niveau nu, de zone 6225-6250 kan een belangrijk punt worden waar de index steun moet kunnen vinden in de loop van de dag.

Opvallend, de Bund futures lopen weer op, de Euro zakt terug tot de 1,25 dollar. De 1,27 dollar was te hoog vorige week, de steun rond de 1,23 dollar blijft belangrijk om in de gaten te houden. De vraag is nu, wat komt er allemaal op ons af voor wat betreft Spanje en Italië waar de renten de afgelopen 2 sessie toch aan het zakken waren tot onder de kritische niveaus. Hoe dan ook, de week kan opnieuw spannend gaan worden ...

SP FUTURE:
alt

DAX FUTURE:
alt


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.