Beursdagboek Trader Guy 22 juni 2012, 09:08

...

Wall Street krijgt forse tik

22 juni 2012, 09:08 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


gisteren toch een behoorlijke tik om de oren op Wall Street, de indices verloren meer dan 2% waardoor we de 2e slechtste sessie van het jaar kregen. De Dow met 250 pnt terug, de S&P 500 verloor maar liefst 30 punten. De Nasdaq was geen uitzondering en verloor ook 2,5% ... De indices op Wall Street komen zo weer onder het 50 daags gemiddelde uit. Toch opletten nu, geraken we niet meer op gang na vandaag, dan zou het wel eens zo kunnen zijn dat we nog lager moeten eerst. Al is het meteen ook zo dat de indices hier in Europa net wat wind in de zeilen beginnen te krijgen met de AEX dus duidelijk boven de 300 punten. De DAX kon zelfs even richting de 6500 punten kruipen.

Het is nu de vraag of de markt zich kan herpakken, dat is duidelijk. Nabeurs kwam Moody`s nog met een verlaging voor de 15 grootste banken die er zijn, de futures deden daar in ieder geval niet zoveel mee tot nog toe. Men had dat al verwacht. Ook weet men nu wat er nodig is om de banken in Spanje van zuurstof te voorzien, ook dat viel beter uit dan eerst werd gedacht. De markt moet dit alles nu eerst zien te ventileren, en dan kunnen we de nieuwe richting voor een wat langere periode krijgen denk ik. Maar, het blijft moeilijk, heel moeilijk deze markt ... tot later ... Hieronder nog enkele grafieken ...

AEX:
alt

SP 500:
alt

Dow Jones:
alt

Nasdaq:
alt


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.