Beursdagboek Trader Guy 19 juni 2012, 09:12

...

Wachten op de FED

19 juni 2012, 09:12 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


de indices zat­en gistren met een dubbel gevoel, Grieken­land zorgde voor wat euforie ter­wi­jl de prob­le­men in Span­je weer eens goed naar voren kwa­men. Gevolg, een vlak slot op de marken. Van­mor­gen weer wat druk aan de ene kant, maar ook hoop aan de andere kant. Vooral Wall Steet dat op een geschenk hoopt van de FED in de vorm van een nieuwe ronde QE ligt er redelijk bij aangezien de 1345 op de bor­den staat nu. De Dow Jones kon boven de 12700 pun­ten bli­jven, ook een niveau waar de index het kan mak­en of breken de komende weken. Er vor­men zich ook bull­ishe koerspa­tro­nen momenteel, al kun­nen we daar in een poli­tieke markt niet al teveel waarde aan hecht­en. Toch is het oplet­ten voor als er onver­hoopt uit de hoek van de FED een YES” komt voor nieuwe stim­u­ler­ing van de mark­ten mor­gen. Je zou zeggen, de markt staat klaar om te rea­geren op een goede afloop daar­van. Aan de andere kant is het ook zo dat men direct op de SELL BUT­TON” zal klikken mocht de med­edel­ing tegen­vallen. En zo staan we duidelijk op een kruis­punt waar we het niet weten. Net als afgelopen vri­jdag waar we ook in het donker moesten tas­ten naar de uit­slag van zondag in Grieken­land. Je kunt in deze markt meer fout doen dan goed, dus je kunt beter wacht­en op een EXTREEM.

Gis­teren deden we dat met suc­ces, het was wacht­en op wat de open­ing zou wor­den, die pak­te goed uit. Daar­na kijken we wat de rente zou doen in Span­je en Duit­s­land, en al snel werd duidelijk dat er een verkoop­golf zou vol­gen. We hebben dan ook ingezet op een dal­ing intra­day, en hebben daar wat van kun­nen prof­iteren aan het einde van de sessie. Een kleine winst werd er bin­nen gehaald. U kunt ook mee met onze sig­nalen door lid te wor­den … Nog geen lid? Schri­jf u in via deze link … Hieron­der nog de grafiek van de SP Future … Tot lat­er …

Grafiek SP Future:
alt


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.