Beursdagboek Trader Guy 18 juni 2012, 09:08

...

Grieken zeggen ja tegen Euro ... maar wat nu?

18 juni 2012, 09:08 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)


som­mi­gen gaan nu denken, zo alles is opgelost, we kun­nen­met gemakt naar veel hogere niveaus … Wel, ik kan u vertellen dat men eerst even goed na zal gaan denken, we zijn niet van de Grieken af, ze bli­jven erbij dus moeten we alle prob­le­men daar er bij bli­jven nemen. Dan is er nog Span­je, Ital­ië en lat­er Frankrijk en Bel­gië die we ook niet mogen loslat­en. Dus ja, van­daag een mooie start, maar wat daar­na?

De AEX gaat tot net boven de 300 pun­ten, de 303 – 305 is weer­stand, daar­boven kan het lastig wor­den. De SP 500 zien we rond de 1345 – 1350 staan, de Future in ieder geval, ook daar lastig om verder door te stoten. Vorige week maandag ston­den we daar ook ongeveer, nadi­en vol­gde een behoor­lijke terug­val. Van­daag kun­nen we mogelijk ook zoi­ets kri­j­gen, maar daar lat­en we eerst de mark­ten over beslis­sen. Na de top van vri­jdag zou je kun­nen denken dat het ongeveer hier zou moeten kun­nen draaien alle­maal. We zijn benieuwd naar het ver­loop vanaf pak­weg 10:00 van­daag. Wordt er ges­taag opge­bouwd of brokkelt het langza­am weer af?

De Euro ger­aakt tot boven de 1,27 eerst, ruim zelfs … Maar, daar zien we al wat lagere koersen nu, onder de 1,27 dol­lar weer … Er is daar weer­stand, dat gaf ik vorige week al aan, als de Euro niet boven de 1,27 dol­lar ger­aakt dan moeten we reken­ing houden met een verzwakking lat­er in de week. Dat zou goed kunnnen, al is er deze week ook nog de FED die een nieuwe ronde QE zou kun­nen aankondi­gen, dat zou de dol­lar kun­nen doen verzwakken waar­door de Euro weer wat sterk­er wordt … Dat is voor woens­dag dus … Nu op die 1,27 dol­lar let­ten eerst …

De ser­vices:
We kun­nen mogelijk iets doen van­daag, de leden kri­j­gen bericht … Nog geen lid? Schri­jf u in via deze link … Tot lat­er .…


Grafiek SP Future:
alt


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.