Beursdagboek Trader Guy 27 juni 2012, 08:49

...

Op zoek naar oplossingen Europa

27 juni 2012, 08:49 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)


Europa doet het weer, ver­gaderen op zoek naar de ultieme oploss­ing van de cri­sis. De grote vraag is of alle neuzen in dezelfde richt­ing gaan wijzen vanaf vol­gende week? Een moeil­ijke fase doorstaan we momenteel, maar het is ook zo dat telkens na een ver­gader­ing er een oplucht­ing kwam. Tot wat het in deze fase zal lei­den is de grote vraag natu­urlijk. Maar, er is hoop op betere tij­den, men weet alle­maal dat het zo absolu­ut niet door kan gaan, Merkel zal water bij de wijn moeten doen ter­wi­jl de prob­leem lan­den het geheel anders aan zullen moeten pakken in de toekomst. Daar moeten vaste regels voor komen, men moet dus op 1 lijn zit­ten. Als de markt dat merkt, dan zal die de beleg­gers belo­nen met een opti­mistis­che fase. Iedereen weet dat we aan het einde zit­ten, en dat er oplossin­gen MOETEN komen deze keer, een miss­chien, bij­na of we zien lat­er verder zit er niet meer in vrees ik. Maar, dan gaat de gehele UNIE er waarschi­jn­lijk aan en dan kun­nen we de komende jaren alle­maal terug naar het 0‑punt vrees ik … We zullen zien, lat­en we uit­gaan van het goeie deze keer … De leden zit­ten in posi­tie op dit moment, u kunt nog mee met onze posi­tie bij Guy Trad­ing 10, Guy Trad­ing 25 of Polleke door lid te wor­den … Nog geen lid? Schri­jf u in via deze link …

De Euro bli­jft redelijk goed liggen, de 1,25 wil de markt voor­lop­ig niet defin­i­tief inlev­eren … Maar erboven ger­ak­en we ook amper tot nog toe.

Grafiek SP Future:
alt


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.