Beursdagboek Trader Guy 25 augustus 2014, 08:43

...

AEX start met GAP omhoog vanmorgen

25 augustus 2014, 08:43 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)




Vrijdag een markt met uitersten, vanmorgen start alles met een GAP omhoog zoals we net voor de start opmerken. Weerstand voor de AEX zien we rond de 408-409 en daar komen we meteen op terecht, bij de DAX ziet het er naaruit dat de 9500 op het programma staat waar er meteen een zware weerstand wacht, het 200 daags gemiddelde. Europa kan dus na opening op zoek naar nieuwe richtpunten, of we gaan vanaf die hoge opening door de GAP die ontstaat weer inleveren. De wat gematigde woorden door Draghi vrijdag zitten er zeker voor een deel tussen, Draghi gaf een hint naar meer versoepeling onder druk van Frankrijk en Italië ofwel de ECB wil blijkbaar meer toestaan wat betreft de tekorten op de begroting.

Wall Street sloot vrijdag verdeeld, uitspraken door de FED werden met wat twijfels aangenomen aangezien de markt er verdeeld op reageerde, tegen het slot trok alles naar vrijwel vlak waardoor de Dow Jones en de S&P 500 met een klein verlies de dag afsloten terwijl de Nasdaq verder omhoog ging. Zoals het er vanmorgen uitziet via de S&P en Nasdaq Future zal Alles ook daar vanmiddag hoger openen. Technisch blijft deze markt lastig, veel indices op Wall Street staan op hun hoogste punt ooit, of daar dicht bij.

Bij de services doen we het nog steeds zo rustig mogelijk aan, we staan overal in de plus voor de maand augustus en dat bij deze enorme volatiliteit. Het kon natuurlijk veel beter maar evengoed veel slechter met het handelen in zo`n klimaat. Zeker als de beurs zo heen en weer aan het bewegen is. Systeem Trading staat met ruim 10 punten winst aan kop voorlopig, Alles of Niets doet het ook goed. Guy Trading haalt ook nog het beoogde doel per maand. Polleke Trading blijft wat achter maar scoort wel nog een mooie plus voor deze maand. We zitten nog in wat posities bij sommige services en die kunnen zeker nog goed scoren voor het einde van de maand. U kunt meedoen door lid te worden, als u zich nu aanmeld dan kunt u tot 1 NOVEMBER meer vanaf €39 ... Schrijf u in via deze link ...

Of ga naar http://www.usmarkets.nl/abonnementen.html en schrijf u in ...

Hieronder de tabel met de resultaten over de maand augustus en het totaal ... Daaronder de grafieken van het weekend (AEX, DAX, Dow, SenP en Bund 10 jaar) ...

Tabel resultaat maand augustus en totaal:

TABEL MAANDSCORE AUG 1964e


AEX Index:
23082014 AEX 3b8fd

DAX Index:
23082014 DAX 6d3ce

Dow Jones Index:
23082014 DOW 56b2e

S&P 500 Index:
23082014 SPX a637b

Bund 10 jaar:
23082014 BUND 090ff


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.