Beursdagboek Trader Guy 1 oktober 2015, 08:59

...

AEX op zoek naar weerstand, 429-430?

1 oktober 2015, 08:59 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


Om te begin­nen, gis­teren een mooie rebound die de dal­ing van dins­dag hele­maal neu­traliseerde. Van­mor­gen komt daar een ver­volg op maar met de kans dat er ergens een top wordt gemaakt. We gaan het denk ik snel genoeg zien, niet te gretig wor­den en vooral niet te snel wat willen doen want je kunt nu aan bei­de kan­ten gepakt wor­den in deze markt. Met andere woor­den kan het nog een stap hoger maar we staan ook snel weer 2 – 3% lager natu­urlijk. Dus voorzichtig bli­jven.

Van­mor­gen sti­jgt alles door omdat de cijfers uit Chi­na mee­vie­len, de beurzen daar zijn enkele dagen dicht in ver­band met feestda­gen maar zow­el Wall Street (futures) als hier Europa spint er garen bij met hogere openin­gen.

Tech­nisch Blok:
Tech­nisch zit­ten we nu weer in een oplopende fase, of we het een Bear Mar­ket” ral­ly kun­nen noe­men weet ik nog niet maar aangezien het erop lijkt dat de mark­ten met de Bear te mak­en hebben neem ik aan van wel. Die rally‘s kun­nen zeer fors uit­pakken het­geen we nu ook zien, bodem AEX 405 maar van­mor­gen staat er al bij­na 430 pun­ten op het bord. Wel is er weer­stand rond die 429 – 430 pun­ten, daar kan de index weer draaien het­geen door de GAP‘’s in de grafiek goed mogelijk lijkt nu. Gis­teren was er ook al een GAP omhoog, van­daag waarschi­jn­lijk weer zoals het er voor­beurs naaruit ziet. Boven de 430 is er rond de 434 – 435 en de 440 – 442 weer­stand.

Bij de DAX nu weer­stand rond de 9750 en de 10.000 pun­ten, lat­er zien we verder maar die 10.00010.050 pun­ten is behoor­lijk zwaar. Ook de DAX laat een ste­vige ral­ly zien nu, we komen van de 9300 terug, dat was de bodem van dins­dag. Ste­un bli­jft de 9500 en de 9300 pun­ten.

Bij de Dow Jones merken we ook dat de voor­lop­ige bodem er staat, het her­s­tel is er fors waar­door de 16.500 pun­ten als doel in beeld komt lat­er van­daag. Ste­un nu de 16.250 met lat­er natu­urlijk weer de 16.000, gis­teren gaf ik al aan dat de Dow er iets sterk­er bij ligt dan de S&P 500, er zit­ten min­der aan­de­len in de Dow en er sprin­gen er een paar uit die zeer goed voor de dag kwa­men de afgelopen dagen. Dus ik kijk liev­er naar de S&P 500 als lei­der, die teste dins­dag wel de bodem van 24 augus­tus met een low op 1879 pun­ten. Het her­s­tel daarop is dus ste­vig en de kans is nu groot dat de 1940 – 1945 zone als weer­stand zal gelden, vanaf daar zou er een draai kun­nen komen want hoe vreemd het ook aan­voelt we bli­jven in een moeil­ijke fase zit­ten. Het kan net zo snel weer de andere kant op, dat hebben we nu toch al enkele keren kun­nen merken.

Advies­di­en­sten:
De maand sep­tem­ber ver­liep pri­ma, we hebben opnieuw met alle advies­di­en­sten mooie win­sten kun­nen mak­en en dat voor de 5e maand na elka­ar zelfs. We han­de­len met een plan, zetten stops uit en nemen waar het kan op tijd winst, ook zit­ten we vaak niet in de markt omdat we het niet vertrouwen.

De leden kri­j­gen een mail en een SMS met de code van de Tur­bo of de Boost­er om deze dan aan te kopen, bij het uit­stap­pen kri­j­gen de leden weer een mail en een SMS. In feite heel sim­pel dus, en om het te proberen loopt er nu een aan­bied­ing tot 1 DECEM­BER vanaf €39. Dan staat u van­daag al op de verzendli­jst. Boost­ers en Turbo‘s kunt u bij vri­jwel alle bro­kers of banken aankopen, zow­el in Ned­er­land als in Bel­gië.

Bij onze advies­di­en­sten starten we elke maand opnieuw vanaf 0 ofwel de aangegeven bedra­gen, dat is tussen de €1500 (Sys­teem Trad­ing) en de €8000 (COM­BI-Trad­ing), het is 1 okto­ber van­daag, dus een nieuwe start …

Om lid te wor­den kunt u zich inschri­jven via de link hieron­der, de tabellen tonen u het resul­taat van deze maand en de maand augus­tus. Daar­naast ook het totaal sinds mid­den 2013

http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html

Maand­score sep­tem­ber en totaal sinds juni 2013:Maand­score sep­tem­ber en totaal sinds juni 2013:

AEX:S&P 500:

Euro-dol­lar:


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.