Beursdagboek Trader Guy 19 oktober 2015, 08:50

...

Start week wat lager, AEX zone 440-450 blijft

19 oktober 2015, 08:50 | Trader Guy | leestijd: 8 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


De beurzen ver­li­eten de vorige week in posi­tieve zin, de AEX sloot zo rond de hoog­ste stand van de week ter­wi­jl de DAX er net iets onder bli­jft met een slot rond de 10.100 pun­ten. Ook Wall Street liet plussen zien maar dan beperkt tot enkele tien­den van een pro­cent, dat in tegen­stelling tot de Dow Jones Trans­port index die een zeer slechte dag door­maak­te met een ver­lies van 1,5%.

Veel nieuws was er niet, de cijfers vie­len op zich mee vri­jdag waar­door er geen koers­druk op gang kwam. Vooral ook een posi­tieve dag in Azië zette een en ander meteen een stuk­je hoger, Europa liet in ieder geval 2 posi­tieve dagen zien na wat cor­rec­tie. De terug­val van de euro zat daar ook voor wat tussen uit­er­aard, we deden mid­den in de week 1,15 dol­lar, de munt sloot de week af op 1,135 dol­lar. Van­mor­gen loopt de euro weer wat op tot de 1,138 dol­lar.

Deze week kan alles wel eens wat moeil­ijk­er gaan, wat zal Azië na de ral­ly doen? Chi­na kwam van­mor­gen met cijfers over de economie en die over­tu­igen niet echt, de reac­tie is wat mager op de Chi­neese mark­ten. De Shang­hai en de Hang Seng ver­liezen van­mor­gen redelijk. Chi­na heeft net een behoor­lijke ral­ly achter de rug, nu met wat tegen­val­lende cijfers en dan weten we het wel denk ik.

Tech­nisch BLOK:
De indices bli­jven aan de bovenkant hangen voor­lop­ig, niet echt een uit­braak te merken ner­gens nog. Toch ook oplet­ten ervoor dat deze wel kan vol­gen maar dan zal dat met kracht en meer vol­ume moeten gebeuren. Bij de AEX nog kansen tot 448 – 450 het­geen ik in de vorige update al aan­gaf, de 451 zou eventueel ook nog kun­nen maar aan de andere kant kan het behoor­lijk snel gaan draaien ook, dan staan we met de AEX in no time rond de 444 en lat­er de 440 pun­ten, kwest­ie van uren, dat zal de rest om ons heen wel bepalen zoals Azië en Wall Street waar we ook al een behoor­lijke ral­ly achter de rug hebben. Eerst de trad­in­grange eerst 440 – 450 aan­houden, daar­na zien we verder.

Wat betre­ft Wall Street valt vooral het gedrag op van 2 indices die niet echt mee willen omhoog, dat zijn de Dow Trans­port en de Rus­sel 2000. Don­derdag nog wel mee in de ral­ly maar die lieten het vri­jdag geheel afweten, vooral de Trans­port kreeg het moeil­ijk. De Dow stoomt nog door tot de 17.200 waar nog ruimte bli­jft tot de 17.250 en mogelijk de 17.300 maar daar zou er twi­jfel moeten ontstaan omdat juist daar de grote sell­off van start ging eind augus­tus. Ste­un wordt nu de 17.000 en de 16.750 pun­ten bij de Dow Jones, ook hier kan de draai snel en onverwacht komen. Bij de S&P 500 let­ten we nu op de 2030 – 2035 zone met daar­boven de 2055 – 2060 als weer­stand, ste­un nu de 1995 – 2000 en de 1975 pun­ten. Ook hier kan het snel gaan zodra de markt gaat twi­jfe­len.

De Nas­daq gaat mee omhoog, er is wat rust gekomen bij de Biotech sec­tor maar deze sec­tot bli­jft zwak nog alti­jd. Ook bij de Nas­daq hangt het aan de bovenkant nu met mogelijkhe­den tot topvorm­ing. Ste­un nu de 4850 met daaron­der meteen de 4750 – 4775 pun­ten zone. Weer­stand eerst de 4950 – 5000 pun­ten zone maar dan staan we meteen al weer behoor­lijk hoog zon­der dat de gehele markt dit onder­s­te­und. Bij de Nas­daq dus ook oplet­ten nu de komende 2 – 3 dagen.

Samengevat, tech­nisch ziet het er mogelijk sterk uit maar ver­gis u niet daar­bij. De indices staan alle­maal nog ruim onder hun 200-daags gemid­delde wat al een slecht sig­naal is en de top­pen komen dichter­bij maar liggen wel nog een eind hoger. Als het een ral­ly is bin­nen de bear markt dan zouden we hier ergens een top moeten kri­j­gen op Wall Street, het­geen ik al aan­gaf is dat we bin­nen 2 a 3 sessies meer weten.

Advies­di­en­sten:

Overzicht US Mar­kets Trad­ing
Han­de­len op de AEX, de DAX, de Euro, Olie en Dow Jones, dat doen we al jaren en met suc­ces. Mee­doen kan, veel is er niet nodig aan inleg omdat we met Boost­ers van BNP Paribas werken en daar al vele jaren ervar­ing mee hebben. Het is een leuke manier van werken, u doet volop mee op de beurs maar dat hoeft absolu­ut niet met een groot bedrag. Aan de resul­tat­en te zien in de tabellen hieron­der houden we per ser­vice per maand toch vaak een leuk bedrag over waarmee u zon­der al teveel risi­co een leuke extra aan over kunt houden. Probeer in ieder geval tot 1 jan­u­ari eens een advies­di­enst, daar­na kunt u alti­jd nog zien of het al dan niet iets voor u is.

Alles of Niets, nodig €2000 om alles mee te doen
Han­de­len op extremen met €1000 per posi­tie en max­i­maal 2 posi­ties gelijk­ti­jdig in de markt. Dus u hebt hier­voor €2000 nodig om alles mee te kun­nen doen. We halen bij deze advies­di­enst goeie resul­tat­en sinds de start, ook deze maand komen we uit met een winst, vorige maand was wel heel sterk met €3170. We werken hier met Boost­ers op de AEX, DAX, S&P 500 en de Euro … In de SMS staat alti­jd het aan­tal wat u aan kunt schaf­fen samen met de ISIN code waarmee u de Boost­er kunt vin­den bij uw bank of bro­ker..

Inschri­jven kan nu tot 1 jan­u­ari 2016 voor €39 met SMS erbij.


http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​/​a​l​l​e​s​-​o​f​-​n​i​e​t​s​.html

tabel_alles_of_niets_okt_2015

Sys­teem Trad­ing, nodig €1500 – 1750 om alles mee te doenHan­de­len met deze advies­di­enst alleen op de AEX index, en dat met een vast aan­tal van 1000 Boost­ers zodat elk punt goed is voor €100 winst of ver­lies. We werken met sto­ploss zodat we op tijd de posi­tie sluiten als het niet de goeie kant op gaat. Voor deze ser­vice hebt u tussen de €1500 en €1750 aan inleg nodig om alles mee te kun­nen doen. We halen ook bij deze advies­di­enst goeie resul­tat­en sinds de start, deze maand staan we zo goed als vlak, vorige maand was wel goed met een winst van €1150. We werken hier met Boost­ers op de AEX index en dus alti­jd met 1000 stuks, uit­er­aard kunt u zelf kiezen met hoeveel u mee doet maar we raden in ver­band met kosten om er wel min­i­maal 500 stuks van te kopen.…In de SMS staat alti­jd het aan­tal wat u aan kunt schaf­fen samen met de ISIN code waarmee u de Boost­er kunt vin­den bij uw bank of bro­ker.

Inschri­jven kan nu tot 1 jan­u­ari 2016 voor €39 met SMS erbij.


http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​/​s​y​s​t​e​e​m​-​t​r​a​d​i​n​g​-​a​e​x​.html

tabel_systeem_trading_okt2015_02

Polleke Trad­ing, nodig €4000 om alles mee te doen
Han­de­len op de AEX, de DAX en de S&P 500, we kun­nen hier meerdere posi­ties tegelijk opne­men zodat u voor deze advies­di­enst rond de €4000 moet aan­houden. Meestal is dat veel min­der maar het kan wel eens voorkomen dat we €4000 nodig hebben. Bij Polleke Trad­ing kri­jgt u elke mor­gen een uit­ge­brei­de update, er is een besloten FORUM waar de leden met elka­ar kun­nen com­mu­niceren. We halen bij deze advies­di­enst goeie resul­tat­en sinds de start, en ook deze maand komen we uit met een winst, vorige maand was een goeie maand met €2295 winst. We werken hier met Boost­ers van BNP Paribas op de AEX, DAX en de S&P 500 …In de SMS staat alti­jd het aan­tal wat u aan kunt schaf­fen samen met de ISIN code waarmee u de Boost­er kunt vin­den bij uw bank of bro­ker.

Inschri­jven nu tot 1 jan­u­ari 2016 vanaf €39 (zon­der SMS), met SMS erbij nu is er nu ook een aan­bied­ing voor €49 tot 1 jan­u­ari.


http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​/​p​o​l​l​e​k​e​-​t​r​a​d​i​n​g​.html

tabel_polleke_trading_okt_2015Guy Trad­ing, nodig €4000 om alles mee te doen
Bij Guy Trad­ing han­de­len we op de AEX, de DAX, de Dow Jones, de S&P 500, de EURO en de Olie. Soms ook op edel­met­al­en zoals Goud en Zil­ver. Om alles goed mee te kun­nen doen is er max­i­maal €4000 nodig maar ook hier is dat gemid­deld lager, dat ligt rond de €2500 a €3000. Guy Trad­ing staat deze maand op een kleine plus, vorige maand behoor­lijk goed met €3397 winst. We werken hier alti­jd met Boost­ers van BNP Paribas en dus op de indices, val­u­ta en grond­stof­fen. In de SMS staat alti­jd het aan­tal wat u aan kunt schaf­fen samen met de ISIN code waarmee u de Boost­er kunt vin­den bij uw bank of bro­ker.

Inschri­jven kan nu tot 1 jan­u­ari 2016 voor €39 met SMS erbij.


http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​/​g​u​y​-​t​r​a​d​i​n​g​.html

tabel_guy_trading_okt_2015

AEX:DAX:S&P 500:Dow Jones:Nas­daq:Dow Trans­port:Rus­sel 2000


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.