Beursdagboek Trader Guy 5 mei 2019, 17:04

...

AEX naar 575? DAX naar 12.850? We handelen in die richting

5 mei 2019, 17:04 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (1)

Het ziet er nu naar uit dat de AEX en de DAX richting hun toppen van vorig jaar willen doorstoten, de basis werd al gelegd nu nog die laatste run om op zijn minst de toppen te testen. Trouwens ziet het er verder goed uit zodra blijkt dat de markten door willen stoten want de S&P 500 en de Nasdaq tonen weinig moeite om de toppen achter zich te laten nu er al voor de 2e keer een nieuw record op de borden staat.


Veel zal natuurlijk afhangen of er snel een deal komt tussen de VS en China want als dat een feit is zullen de beurzen nog 2 tot 3% erbij krijgen zodat we dan pas kunnen spreken van een tijdelijke top. Dat zal dan boven de hoogste stand van vorig jaar zijn zowel bij de Dow Jones, de S&P 500, de Nasdaq, de AEX en wie weet kan de DAX dat ook nog realiseren? Zelf coach ik de leden met tips, suggesties en meerdere updates over hoe ik tegen de markten aankijk, dat helpt bij uw eigen beslissingen en u hebt altijd steun bij het kiezen van een richting en hoe u het best en waar nodig voorzichtig kan handelen op de beurs. Er komen hoe dan ook nog kansen, ik probeer tot 2 keer per week wat te doen en dat bevalt mij en de leden heel goed, niet teveel transacties maar wel de beste momenten uit zien te zoeken.

We zijn de maand mei al opgestart en zitten al in een kansrijke positie waar u aan mee kunt doen, via de aanbieding kan dat tot 1 juli voor €39 ... De maand april werd zoals u op de tabel hieronder kunt zien met een mooie plus afgerond en dat is nu voor de 7e maand op rij. Laten we de reeks doorzetten in mei en juni, als lid via de aanbieding kunt u dus volgen, de suggesties worden per mail en SMS naar u verzonden samen met de updates over de markt en de posities.

U kunt zich meteen inschrijven voor deze aanbieding tot 1 JULI vanaf €39, het is een ruime periode om kennis te maken met de manier van werken en ik ben ervan overtuigd dat u de toegevoegde waarde van een coach kunt ervaren. Niks is verplicht na die proefperiode, via een mail kunt u aangeven te willen stoppen, verder doet u alles zelf bij uw bank of broker op eigen rekening. Wat ik doe is de details toesturen met wat u kunt doen.

Wilt u meteen proberen? Ga dan naar https://www.usmarkets.nl/trade... ... Of kies een link hieronder om de details per abonnement te bekijken.

Voor slechts €49,- kunt u gebruik maken van het abonnement Polleke Trading

Voor slechts €79,- kunt u gebruik maken van het Combi-Abonnement (Polleke & Guy Trading samen)

Resultaat april 2019:


Resultaat totaal 2019:Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

US Markets Trading


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Login »