Beursdagboek Trader Guy 9 februari 2020, 20:17

...

Speciale aanbieding: Proefabonnement nu tijdelijk voor 35 euro

9 februari 2020, 20:17 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)

Beste beleg­gers,

Deze week een waanzin­nig ver­loop op de beurzen, van­daag zien we wat win­st­ne­min­gen maar alles bli­jft dan toch dicht bij de top­zone, of er net boven. De tech­nolo­gie aan­de­len bli­jven daar­bij de toon bepalen want deze sec­tor bli­jft heel sterk waar­door veel aan­de­len nieuwe top­pen neerzetten. Deze week heb ik op een rebound vanaf de bodem wat shorts opgenomen maar dat plan ver­liep helaas niet naar verwacht­ing, de markt koos er dan toch voor om nieuwe top­pen op te zoeken. De vraag bli­jft nu of er een dubbele top mogelijk is, en dan vooral bij de DAX, de Dow Jones en de S&P 500. Aan de andere kant is het zo dat als Wall Street weer start met het breken van records dat een tijd­je kan aan­houden, ook al is de markt duur qwa waarder­ing, het kan nog steeds voor een tijd­je voor dat er echte win­st­ne­min­gen op gang komen.

De bedoel­ing is om op een hogere stand weer wat shorts op te pakken maar als er een terug­val van 1 a 1,5% komt kun­nen we de DIP kopen richt­ing nieuwe record­standen op Wall Street en dus ook bij de AEX en de DAX. U merkt dat er mogelijk 2 han­del momenten op komst zijn, eerst long, daar­na hoger via een short posi­ties. Mee­doen kan, als we 2 keer goed het momen­tum kiezen dan kun­nen we in ieder geval een leuke score halen de komende week en de rest van deze maand.


Via de aan­bied­ing mee­doen voor €39 tot 1 APRIL?? Schri­jf u in via de vol­gende link …

https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop

Met vrien­delijke groet,

Guy Boscart

US Mar­kets Trad­ing signalen


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.