Beursdagboek Trader Guy 25 juni 2022, 13:39

...

Stevige rebound en deels winst genomen, ik blijf alert

25 juni 2022, 13:39 | Trader Guy | leestijd: 6 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (5)

De markten sluiten de week met een knaller af, vooral de Dow Jones wint 2,65% terwijl de Nasdaq 3,35% hoger sluit en de Nasdaq 100 wint 3,5%. Verder een stevige plus voor de S&P 500, we zien een winst van 3,05% terwijl de SOX index er nu ook een stevige plus uitperst van 4,5%. Ook Europa deed het meer dan goed, de AEX won maar liefst 24,5 punten en sluit boven de 660 punten, de DAX die nog altijd wat acherloopt sluit 1,6% hoger. Ook de Brent olie liep op vrijdag met meer dan 3 dollar, een vat Brent kost nu 113 dollar, de 10-jaars rente in de VS liep vrijdag wat op tot rond de 3,14%. Nogmaals, de markt is bezig met een mooie rebound nu en die heb ik tijdens de afgelopen updates op de site en richting de leden aangegeven, de stijging kan nog even doorzetten maar let op het punt waar we moeten draaien en weer voor short posities moeten gaan kiezen. Ook dat moment zal ik voor de leden zo goed als mogelijk proberen te timen, dus er komen zeker nieuwe kansen aan op de korte termijn.Door dat ik nog iets extra omhoog verwacht heb ik de posities op de indices in Europa nog even open laten staan, ik zie daar aan het begin van de komende week wel nog wat kansen om er wat beter uit te komen, vooral de DAX kan wat inhalen. Vrijdag werd er in ieder geval al winst genomen op wat long posities zoals de Nasdaq en ASML, ook hebben we deels wat Dow Jones posities gesloten. Wie er nog mee wil doen met de posities die nu open staan kan deze nog aankopen maar aan de andere kant kunt u ook wachten tot we weer gaan instappen later want er komen nog meer dan genoeg kansen. Zodra u lid wordt kunt u inloggen op de website bij de Tradershop waar u dan alle details kunt zien. Wat betreft de maand JUNI staan we met alle abonnementen op een mooie winst en dat al voor de 6e maand dit jaar. Meedoen met de signalen die we versturen kan door lid te worden via de Tradershop ... Let op, er loopt nu een nieuwe aanbieding tot 1 SEPTEMBER voor €35 ...

Korte update zaterdag 25 juni:
Op Wall Street weer een stevige stap vooruit met 810 punten winst voor de Dow Jones, ook de S&P 500 won 116 punten terwijl de Nasdaq met 375 punten winst het weekend in ging. Er was ook een stevige winst voor de Dow Transport index en de SOX index, de SOX won 4,5% terwijl de Dow Transport met een pus van 4% de sessie afsluit. Het zat eraan te komen maar het is nu een feit, alle indices op Wall Street breken duidelijk door hun eerste zware weerstand en mogelijk zit er nu nog wat meer in het vat. Wel beperkt denk ik omdat we al redelijk dicht bij de volgende hindernissen terecht komen na de krachtige sessie van vrijdag. Toch kan Wall Street nog een procentje of 2 tot 3 omhoog, in Europa kan dat mogelijk iets meer zijn. We gaan het zien en waar dat nodig is zal ik de leden begeleiden, eerst moeten we nog een paar long posities zo goed als mogelijk proberen te sluiten en daarna kan ik me richting op wat nieuwe posities, dat zullen dan short posities worden zoals het er nu naar uit ziet.

De signaaldiensten:
Wie mee wil doen kan lid worden, via de Tradershop kunt u de posities dan nog opnemen uiteraard. De resultaten voor dit jaar 2022 lopen in ieder geval gestaag verder op. Lid worden is altijd een goeie keuze, het ondersteunt veel leden bij het maken van hun eigen beslissing, ook voor u kan dat enorm helpen in deze moeilijke markt.

Meedoen met onze signalen kan nu via de nieuwe aanbieding die loopt tot 1 SEPTEMBER 2022. Schrijf u nu snel in tot 1 SEPTEMBER voor €35 via de Tradershop en kies uw abonnement via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop

Marktoverzicht:
Wall Street sterk vrijdag met alle indices omhoog en met de nodige kracht, een uitbraak zien we nu duidelijk maar tot waar deze rally zal doortrekken is moeilijk te zeggen. Daarom volgen we de markten op de voet, waar het kan doen we wat maar dan moet het momentum goed zijn. In Europa ook hogere koersen maar de DAX blijft duidelijk achter op de rest, het is nu te hopen dat de DAX ook nog even van zich laat horen en dat zou best wel eens zo kunnen zijn de komende week. De AEX kende wel een zeer sterke sessie, de index won meer dan 24 punten ofwel 3,85%. Ook wat betreft de indices in Europa de komende week goed volgen, ik zal voor de leden op tijd met de nodige informatie komen.


Overzicht resultaat dit jaar (2022):
We hebben vrijdag in ieder geval op 1 of 2 posities winst genomen en er lopen nog enkele posities nu, daar verwacht ik nog wat van en wil ik geduldig bekijken of ik gelijk heb met deze keuze die ik maak. Deze maand verloopt hoe dan ook al prima, we hebben al een short positie met winst kunnen sluiten, nu zitten we met wat long posities waarvan er nu al een werd gesloten en de rest nog een paar dagen open blijft staan. Uiteraard blijven we rustig handelen in deze markt en nu zitten we met wat kleine long posities die werden opgenomen. We behalen dit jaar tot nu toe elke maand onze doelen ofwel een mooie winst. Zo loopt het resultaat voor dit jaar (2022) gestaag verder op, we zitten tot nu toe met een mooie plus bij alle abonnementen.

Meedoen met onze signalen kan nu via de nieuwe aanbieding die loopt tot 1 SEPTEMBER 2022 voor €35. Ga naar onze Tradershop en kies uw abonnement via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en kies een abonnement.

Overzicht resultaten deze maand maart en dit jaar (2022)Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.