Beursdagboek US Markets Redactie 17 februari 2010, 07:26

...

Gaan we door?

17 februari 2010, 07:26 | US Markets Redactie | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)


de sti­jging ges­tart rond 05 FEB 2010, bli­jft zijn weg naar hogere regio­nen vin­den, met gis­teren een heel mooie ver­snelling tot opnieuw nu de ZONE VAN DE WAARHEID. De zone 1084 bli­jf inder­daad lang weer­stand bieden, maar na het sluiten van Europa bleek hij een maat­je te klein te zijn. Wat nu?

Wel als we de grafiek bek­ijken, dan zie ik dat we PAL aan de bovenkant van het sti­j­gend kanaal zit­ten, we in de nabi­jheid van de MA200 komen, we dicht bij de 1100 genadered zijn, en dat de zone 1093 – 1097 (CFD) vroeger ook al veel voor weer­stand heeft gezorgd. Het kan dus hier wat hap­peren en dan is de vraag tot hoe diep we vallen. Ik kijk naar 1084 – 1080 (CFD) als eerste zone en verder kijk ik nog niet.

alt

Zelf heb ik gis­teren toch besloten om mijn ver­lies te nemen op mijn laat­ste open­staande posi­ties, die ik enkele dagen al in por­to had. Dit is eigen­lijk wat zon­den tegen mijn eigen regels. De stand voor het ogen­blik is te bek­ijken via KLIK HIER

Ik zal er deze week niet zoveel zijn, aangezien ik overver­moeid aan het rak­en ben. Voor het ogen­blik doe ik veel te veel zak­en tesamen (het werk, USM, traden, boek­je schri­jven en ver­bouwen). Een beet­je teveel van het goede.


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.