Beursdagboek US Markets Redactie 10 juli 2016, 09:43

...

Morgen meteen al kansen op de AEX index, mooi doel in zicht

10 juli 2016, 09:43 | US Markets Redactie | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)



Deze advies­di­enst scoort nog alti­jd goed dit jaar, we staan reeds op een winst van €7223 ofwel 482%. Tot nog toe hebben we alle stor­men op de beurs goed kun­nen doorstaan en telkens door goed Mon­ey Man­age­ment de juiste keuzes kun­nen mak­en. Wan­neer het niet duidelijk was op de mark­ten com­mu­niceerde ik dat meteen naar de leden toe met de reden waarom we beter even uit de markt moesten bli­jven. Wel is het zo dat we in de maand juni op de AEX toch weer €600 winst hebben behaald, deze maand hebben we ook al 1 actie afgerond met een winst van €512. De maand loopt nog een paar weken zodat er vast nog wel enkele acties bijkomen waar­van ik er snel weer een verwacht.

Aangezien de AEX nu weer rond een belan­grijk punt staat of naar­toe gaat de komende dagen is de kans heel groot dat we opnieuw een posi­tie kun­nen opne­men. Zorg dus dat u erbij bent door lid te wor­den zodat u van­daag al op de lijst komt te staan. Het zijn niet alleen de sig­nalen waar­door u lid kan wor­den van deze dienst, er is veel meer dan dat. Ik ben ook een men­tor voor u, een coach op de beurs waarop u kunt vertrouwen, een goed klankbord door iemand met meer dan 25 jaar ervar­ing op de beurs. Wees gerust, ik ben er ALTI­JD voor mijn leden, per mail of via de beurs­box (FORUM) op de site waar u op in kunt loggen en er met mede leden kunt dis­cussieren over de beurs, de dienst en er uw vra­gen kunt stellen. Of er recht­streeks aan mij een vraag stellen, zoveel u wilt. Inschri­jven en meer info zie de link hieronder …

https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​a​e​x​-​s​y​s​t​e​e​m​t​r​a​d​i​n​g​.html

Dat alles kan nu voor €39 tot 1 SEP­TEM­BER die loopt.

Sinds de start op 1 JUNI 2013 hebben we met deze advies­di­enst al €21.923 winst kun­nen behalen met telkens een inleg die nooit meer was dan €1500. Met dit bedrag kan in feite iedereen mee­doen zon­der al te veel risi­co te lopen. Wie met meer mee wil doen kan de aan­tallen uit­er­aard opvo­eren naar eigen bud­get. Let echter wel op dat u niet te grof gaat inzetten, ik zou dan ook advis­eren om max 5 keer mee te doen met het aan­tal dat we aangeven. Uit­er­aard moet u geheel vol­gens uw eigen Mon­ey Man­age­ment vooraf bepalen met hoeveel u wenst deel te nemen.

Voor we een posi­tie opne­men let ik vooral op de Risk-Reward en dat via een schaal van 0 tot 10, hoe dichter we bij de 0 uitkomen hoe beter. Rond de 5 zit­ten we redelijk veilig maar als de Risk Reward rond de 7,58 uitkomt dan gaan we niet zo snel in een posi­tie. Bijvoor­beeld, over de gehele week ron­dom de BREX­IT stond de RR ver­houd­ing tussen de 8,5 en 10 pun­ten ! Dan kun je geen posi­tie opne­men begri­jpt u …

Door goed Mon­ey Man­age­ment en te kiezen voor een juiste Risk-Reward moeten we verder kun­nen bli­jven scoren voor onze leden. We han­de­len ook niet te vaak, reken dat we ongeveer 5 tot 7 posi­ties per maand doen bij Sys­teem Trad­ing, dit jaar zit­ten we op gemid­deld 5 per maand. U hoeft er dus niet al teveel tijd voor uit te trekken om opti­maal mee te kun­nen doen. Ik bewaak alti­jd de posi­ties voor u en stu­ur waar dat nodig is een SMS en mail. Via onze Trader­shop, die ook makke­lijk toe­gang­baar is via uw mobiele tele­foon, kunt u alles LIVE volgen.

De beste feed­back kri­j­gen we uitein­delijk van onze leden zelf, die beo­orde­len deze advies­di­enst via de site onder de knop abon­nementen en dan bij Sys­teem Trad­ing ziet u de reviews staan. Die kunt u rustig door­lezen via de link hieron­der, voor dat u lid wordt kri­jgt u een indruk van hoe ik te werk ga. 

Lees de tot nog toe 60 reviews op de site via de link

https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​a​e​x​-​s​y​s​t​e​e​m​t​r​a​d​i​n​g​.​h​t​m​l​?​t​a​b​=​r​e​s​u​l​t​s​#​r​e​views

1- Inleg per posi­tie tot MAX­I­MAAL1500
2- We kopen per actie tussen de 350 en 1000 boost­ers
3- In 2016 hebben we 36 acties gedaan (6 per maand)
4- Gemid­delde score per actie komt nu uit op €205
5- Richt­ing beurs totaal onbe­lan­grijk bij deze advies­di­enst
6- Lees ook de reviews van onze leden via deze link
7- Voor Bel­gen is er GEEN spec­u­lati­etaks ver­schuldigd op index­en
8- Doe mee via de link hieron­der tot 1 SEP­TEM­BER voor €39
9- Gemid­delde winst per maand in 2016 is €1200

Via onder­staande link kunt u gebruik mak­en van de aan­bied­ing tot 1 SEP­TEM­BER 2016 voor €39. Dan staat u mor­gen al op de lijst en ont­vangt u meteen onze sig­nalen per mail en per SMS.

https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​a​e​x​-​s​y​s​t​e​e​m​t​r​a​d​i​n​g​.html

- Tabel overzicht per maand en jaar Sys­teem Trading -


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.